Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

VVV cadeaukaart online besteden: Dit zijn onze 5 favoriete winkels

Lennard Verhage
VVV cadeaukaart online besteden: Dit zijn onze 5 favoriete winkels

De klassieker onder de cadeaukaarten die iedereen wel kent, jong en oud: de VVV bon. Een cadeaukaart die op ontzettend veel adressen geaccepteerd wordt en dat is natuurlijk erg prettig, de ontvanger is niet gebonden aan bepaalde webshops om deze kaart te gebruiken. Het geeft alle vrijheid om iets leuks uit te zoeken, wat de VVV cadeaubon tot een uitstekende verrassing maakt. Wij helpen je op weg met onze vijf favoriete winkels om deze cadeaukaart te spenderen.

Siebel

Een leuk sieraad aanschaffen, zonder gelijk heel diep in de buidel te hoeven tasten? Dan zit je bij de juwelier Siebel aan het juiste adres. Daar kun je de VVV bon uitstekend gebruiken en dat op hun gehele assortiment, waardoor er genoeg keuze is. Dit loopt uiteen van allerlei merken, zoals Astra, By Nikki en Miracle. Kwalitatief goede merken en dat tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor Siebel hét sieradenwarenhuis van Nederland is. Je VVV cadeaukaart kan je hier heel eenvoudig besteden bij het afrekenen.

Bol.com

Het grootste warenhuis van Nederland vinden we tegenwoordig online en hoewel er een Bol.com cadeaubon is, wordt ook de VVV bon geaccepteerd. En we hoeven je natuurlijk niet uit te leggen wat je er vervolgens mee kan. Bol.com is immers voorzien van een ongekend groot assortiment dat uit eigen producten bestaat, maar ook van externe partijen die hun producten op het Bol platform aanbieden. Vrijwel alles wat je nodig zou kunnen hebben, kan je op Bol.com vinden waardoor je altijd daar je VVV cadeaukaart kunt besteden.

Thuisbezorgd

Geen zin om te koken en na een drukke dag lekker gemakkelijk eten? Dan kijken wij al snel op Thuisbezorgd. Een fijne website waar je alle thuisbezorgrestaurants kunt vinden die in de nabije regio gelegen zijn. Met de VVV bon kun je hier heel gemakkelijk je gerecht afrekenen, die dan in een mum van tijd geleverd wordt. Zo kun je de cadeaukaart op een smaakvolle manier gebruiken en dat voor een gerecht naar keuze. Eetsmakelijk!

Wehkamp

Als je wel wat nieuwe kleding kunt gebruiken, dan is Wehkamp natuurlijk hét adres waar je zijn moet. Hier tref je een uitgebreide collectie van mode aan en dat voor jong en oud. Wehkamp accepteert de VVV cadeaukaart ook, waardoor je je hele garderobe als het ware kunt vernieuwen. Gezien hun rijke assortiment en dat in allerlei maten en voor verschillende doelgroepen, is dit een uitstekend adres om je cadeaukaart te besteden.

Intertoys

Een speelgoedwinkel als Intertoys is dé plek waar je moet zijn voor speelgoed in werkelijk elke vorm en dat van allerlei merken. Van videogames tot LEGO en van Playmobil tot barbiepoppen, Intertoys heeft het allemaal. Deze winkel accepteert ook de VVV cadeaukaart, waardoor je er ongetwijfeld een mooie besteding kunt vinden. Voor speelgoed is Intertoys de marktleider met een uitgebreid assortiment. Wist je trouwens dat je ook een Intertoys cadeaukaart bij KaartDirect.nl kunt aanschaffen?

Zo heb je vijf mooie opties waar je met de VVV cadeaukaart terecht kunt. Deze cadeaukaart kun je heel gemakkelijk en snel bij KaartDirect.nl bestellen. Het mooiste van deze cadeaukaart is dat je niet aan een vast bedrag gebonden bent. Wil je € 5,- geven? Dan kan dat. Wil je € 100,- geven? Ook dat is mogelijk. Je bepaalt zelf het bedrag van de VVV bon en die krijg je na betaling direct geleverd.

 

Gerelateerde artikelen:

VVV Online cadeaukaart

€5,- tot €150,-

VVV Online cadeaukaart

Bestellen