Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Twitch

Twitch tegoed kopen

Steun je favoriete streamers door je op hen te abonneren en mee te doen in de chats. Vier belangrijke en mooie momenten met de unieke Cheers die je met je Bits aanschaft. Ook geniet je van een reclamevrije Twitch-ervaring dankzij de Turbo optie en dit alles wordt mogelijk met een Twitch tegoed dat je hier gemakkelijk en snel aanschaft. Verrijk je Twitch beleving en bestel nu je tegoed dat direct in je mailbox geleverd wordt!

Twitch giftcard

Twitch Gift Card

€15,- tot €150,-

Twitch Gift Card

Bestellen
Twitch Gift Card €15

€15,-

Twitch Gift Card €15

Twitch Gift Card €25

€25,-

Twitch Gift Card €25

Twitch Gift Card €50

€50,-

Twitch Gift Card €50

Twitch

Steun jouw favoriete streamer!

Kijk je vaak op Twitch naar streamers? Dan kan je ze op verschillende manieren steunen. Het bekendste is natuurlijk door ze te volgen in de vorm van een abonnement op zijn of haar kanaal, maar met de Twitch cadeaukaart til je dat naar een hoger niveau. Met deze cadeaukaart kan je een ander verrassen, maar het natuurlijk ook zelf gebruiken. Hiermee krijg je namelijk allerlei toffe extra’s die je kunt gebruiken terwijl je naar je favoriete streamer kijkt.

Wat is een Twitch giftcard?

Een Twitch giftcard is een cadeaukaart die je bij ons aanschaft en kunt gebruiken op Twitch. Hierin heb je volop keuze, zo zijn er vaste bedragen maar ook is er een variabele giftcard waar je zelf het bedrag bij kunt kiezen. Deze giftcard ontvang je middels een code direct na betaling per email en die kun je dan op Twitch.tv direct verzilveren. Dit geeft je de mogelijkheid om je te abonneren op je favoriete streamer(s) en ook kun je er Bits doneren.

Daarnaast kun je abonnementen ook aan je vrienden geven, zodat je samen je favoriete streamer kunt volgen en actief mee kunt doen in de chats met exclusieve emotes. Het is geheel aan jou wat je ermee doet en Twitch geeft je daar allerlei mogelijkheden voor. Dit geeft het bekijken van de streams net dat beetje meerwaarde en dat is natuurlijk alleen maar leuk!

Extra voordeel met Twitch Turbo

Als je je kijkplezier op Twitch nog wat wilt uitbreiden, dan is Twitch Turbo erg interessant. Dit schaf je ook aan met je Twitch tegoedkaart en daarmee worden alle advertenties uitgeschakeld, zodat je geen last meer hebt van advertenties terwijl je een stream kijkt. In feite versoepel je je Twitch-ervaring nog meer, wat natuurlijk ideaal is voor als je erg veel op Twitch zit!

Meer interactie

Je bent natuurlijk altijd vrij op Twitch om interactie met de streamer(s) te hebben via de chat, maar met de Bits geef je jouw aanwezigheid extra aandacht. Bits zijn namelijk virtuele items die je bij je bericht in de chat kunt plaatsen of doneren, wat dus net dat beetje extra biedt. Dit zijn vaak unieke en originele items, waarmee in eenoogopslag duidelijk is dat je die supporter bent die de streamer wat extra’s gunt.

Met de Bits kun je namelijk speciale zogeheten ‘Cheers’ activeren en dat zijn alternatieve vormen van emotes als animatie. Je koopt deze Cheers met de Bits en een gedeelte van de opbrengst gaat naar de streamer, die daarmee zijn activiteiten kan blijven doen. Dit is jouw manier om te laten zien dat je het werk van de streamer erg kunt waarderen, naast dat je jezelf op het kanaal kan abonneren!

Bestel jouw Twitch giftcard bij KaartDirect.nl

Je leest het al, met een Twitch giftcard kan je best veel doen om je Twitch-ervaring te verrijken. Je kunt je Twitch giftcard heel gemakkelijk en snel bij KaartDirect.nl bestellen. Je kunt voor een vast bedrag kiezen en na betaling sturen we je dan gelijk de code toe die je op Twitch kunt verzilveren. Je hebt hierbij keuze uit een aantal vaste bedragen, maar ook is er een variabele optie.

Wil je een groter Twitch tegoed aanschaffen? Dan kan je dat via de variabele giftcard doen. Die geeft je de vrijheid om er zelf een bedrag aan toe te kennen tot €150, wat dan automatisch via de toegestuurde code weer verzilverd kan worden. De code die wij je toesturen kan je op Twitch via deze pagina verzilveren en het bedrag wordt dan automatisch aan je Wallet toegevoegd.

Zo makkelijk kan het zijn en als je eenmaal je Wallet opgewaardeerd hebt, dan kan je gebruikmaken van Bits, Turbo, jezelf abonneren én abonnementen weggeven.

Kortom, om Twitch nóg leuker te maken schaf je Twitch tegoed aan bij ons. Dit geeft je nog meer mogelijkheden op het platform en tegelijkertijd steun je daarmee jouw favoriete streamer(s). Dit middels een abonnement en via de Cheers die je natuurlijk via de chat kunt delen. Hierdoor kan de streamer door blijven gaan met zijn of haar streams en jij doet je van de rest onderscheiden!