Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het perfecte cadeau altijd binnen handbereik

Personaliseer een digitale cadeaubon

Verras een geliefde, familielid, vriend(in), collega, of iemand anders die het verdient, met een persoonlijke digitale cadeaukaart. KaartDirect heeft alle populaire cadeaukaarten in verschillende waardes beschikbaar. Wij bieden de mogelijkheid om de cadeaubon van een persoonlijk tintje te voorzien. Kies op deze pagina een feestelijk design en laat een boodschap voor de ontvanger achter. De cadeaubon wordt per e-mail geleverd, zo weet je zeker dat het presentje niet in een rommelige la belandt.

Kies een cadeaubon

Selecteer een cadeaubon en volg stappen:

Kies een design
1
Vul de details in
2
Voeg een persoonlijke boodschap toe
3

Digitale cadeaukaarten zijn het perfecte cadeau!


Cadeaukaarten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Het geven van een digitale cadeaukaart is ontzettend aantrekkelijk: het is niet alleen snel geregeld, je kunt deze ook volledig personaliseren. De cadeaubon geeft de ontvanger de mogelijkheid om zelf iets leuks en persoonlijks uit te kiezen, terwijl het voor de gever een moeiteloos en doeltreffend geschenk is. Je selecteert simpelweg een cadeaukaart naar keuze uit ons diverse aanbod, rekent af, en de cadeaukaart wordt direct in de e-mail van de ontvanger bezorgd. Handig toch?

Om iemand te verrassen is het natuurlijk leuk om er een persoonlijke ‘touch’ aan te geven en dat is mogelijk met de digitale cadeaukaarten. Schrijf er een leuk berichtje bij als bedankje, verrassing of aanmoediging. Ook kun je het personaliseren met allerlei kleine details en accenten, zodat je bericht nog beter overkomt. Het zal hoe dan ook altijd erg gewaardeerd worden, zeker als je het persoonlijk maakt.

Als bijkomende mogelijkheden kun je zelf bepalen wanneer de cadeaukaart afgeleverd wordt en gezien het per e-mail gaat zit je niet met extra kosten. Het hoeft niet ingepakt te worden, er zitten geen extra transactiekosten bij, het is veilig én milieuvriendelijk. Kortom, een cadeaukaart brengt alleen maar voordelen en de ontvanger zal er gegarandeerd blij mee zijn.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan cadeaukaarten. Op KaartDirect heb je de keuze uit een scala van populaire opties, die je eenvoudig online bestelt. Voeg een persoonlijke touch toe door een speciaal bericht mee te sturen en verras een geliefde, vriend, familie, of een collega met een attent presentje. Een persoonlijke cadeaukaart wordt gegarandeerd op prijs gesteld!