Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het perfecte cadeau altijd binnen handbereik

Personaliseer een digitale cadeaubon

Verras een geliefde, familielid, vriend(in), collega, of iemand anders die het verdient, met een persoonlijke digitale cadeaukaart. KaartDirect heeft alle populaire cadeaukaarten in verschillende waardes beschikbaar. Wij bieden de mogelijkheid om de cadeaubon van een persoonlijk tintje te voorzien. Kies op deze pagina een feestelijk design en laat een boodschap voor de ontvanger achter. De cadeaubon wordt per e-mail geleverd, zo weet je zeker dat het presentje niet in een rommelige la belandt.

Kies een cadeaubon

Selecteer een cadeaubon en volg stappen:

Kies een design
1
Vul de details in
2
Voeg een persoonlijke boodschap toe
3

Digitale cadeaukaarten zijn het perfecte cadeau!


Tegenwoordig is alles gemakkelijk en snel online te bestellen en met een digitale cadeaukaart kan je alsnog verrassen. Het geeft iemand een leuk aanzetje om iets persoonlijks te kopen en het gaat bijzonder gemakkelijk. Je kiest immers een cadeaukaart naar wens uit die je in veel verschillende categorieën treft, je rekent af en krijgt de cadeaukaart min of meer direct in je mail.

Om iemand te verrassen is het natuurlijk leuk om er een persoonlijke ‘touch’ aan te geven en dat is mogelijk met de digitale cadeaukaarten. Schrijf er een leuk berichtje bij als bedankje, verrassing of aanmoediging. Ook kun je het personaliseren met allerlei kleine details en accenten, zodat je bericht nog beter overkomt. Het zal hoe dan ook altijd erg gewaardeerd worden, zeker als je het persoonlijk maakt.

Als bijkomende mogelijkheden kun je zelf bepalen wanneer de cadeaukaart afgeleverd wordt en gezien het per e-mail gaat zit je niet met extra kosten. Het hoeft niet ingepakt te worden, er zitten geen extra transactiekosten bij, het is veilig én milieuvriendelijk. Kortom, een cadeaukaart brengt alleen maar voordelen en de ontvanger zal er gegarandeerd blij mee zijn.


Deze kaarten zijn er in allerlei varianten en op KaartDirect.nl tref je een brede selectie van populaire cadeaukaarten aan, die je in een mum van tijd kunt bestellen. Laat ze afleveren met een persoonlijk bericht en verras op die manier familie, vrienden of collega’s met een leuk extraatje. Het zal altijd gewaardeerd worden!