Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Vodafone

Vodafone beltegoed kopen en direct opwaarderen

Wil jij jouw Vodafone beltegoed opwaarderen? Dan zit je hier helemaal goed! Bestel jouw nieuwe beltegoed vanaf € 10,- bij ons. Je krijgt je opwaardeercode direct te zien én per e-mail toegestuurd, die je vervolgens gelijk kunt gebruiken om je beltegoed mee aan te vullen. Profiteer bij Vodafone van extra voordeel door met je beltegoed aantrekkelijke voordeelbundels aan te schaffen, waardoor je prepaid nóg goedkoper uit bent.

Vodafone beltegoed

Vodafone €10

€10,-

Vodafone €10

Vodafone €20

€20,-

Vodafone €20

Vodafone €30

€30,-

Vodafone €30

Vodafone €40

€40,-

Vodafone €40

Vodafone

Jouw Vodafone beltegoed eenvoudig opwaarderen

Vodafone is één van de grootste en meest bekende telefoonproviders ter wereld. Vodafone is actief in meer dan 42 landen op basis van een eigen netwerk. Dit netwerk staat als zeer hoogwaardig aangeschreven. Niet voor niets is Vodafone een van de betere providers die een zeer goede dekking biedt in binnen- en buitenland. Als Vodafone gebruiker zit je daardoor vrijwel altijd op hun netwerk, ongeacht waar je je in Europa bevindt. Dit netwerk staat gelijk aan optimale belkwaliteit, hoge snelheid van internet en vlot sms-verkeer, wat Vodafone tot een toonaangevende telefoonmaatschappij maakt. Vodafone biedt diverse producten aan, waaronder ook de prepaid simkaart. Met de prepaid simkaart, die je gratis kunt bestellen op de website van Vodafone, kun je volop gebruikmaken van het Vodafone netwerk tegen vaste tarieven.

De kosten van het beltegoed

Bellen met beltegoed kost € 0,20 per minuut (in Nederland), sms’en kost € 0,15 per sms en voor 1 MB data betaal je € 0,10. Deze tarieven gelden voor los gebruik van de Vodafone diensten, maar je kan natuurlijk ook met prepaid nog wat voordeliger uit zijn. Daarvoor zijn verschillende Vodafone bundels beschikbaar, die je met je prepaid tegoed kunt opwaarderen.

Voordeelbundels van Vodafone

Om voordeliger uit te zijn is het aan te raden om met bundels te werken. Dat is met abonnementen vanzelfsprekend, maar ook onder prepaid zijn er legio mogelijkheden. Met een dergelijke bundel krijg je een vooraf vastgesteld aantal minuten, data en/of sms’jes tegen een vaste scherpe prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Een alles-in-een bundel is de zogeheten Dagbundel. Voor € 3,- ontvang je dan 10 GB aan data in Nederland, 1,1 GB data in de EU samen met 100 belminuten/sms’jes. Deze bundel is slechts een dag geldig en zal niet automatisch vernieuwd worden. Ook zijn er weekbundels en specifieke databundels die allemaal scherp geprijsd zijn, waardoor je geheel naargelang je eigen verbruik de juiste bundel kunt aanschaffen. Al deze bundels kun je aankopen met je beltegoed dat je bij KaartDirect.nl hebt besteld.

Internationaal gebruik

Bij het gebruik van een prepaid simkaart waarbij je met je beltegoed een van de bundels aanschaft, is het voor internationaal gebruik belangrijk om te letten op welke bundel je aanschaft. De maandbundels zijn allemaal in heel Europa te gebruiken, voor andere bundels kunnen bepaalde voorwaarden gelden. Gebeld worden kost je met een prepaid simkaart niets, dus je bent altijd bereikbaar. Om zelf te kunnen communiceren is natuurlijk wel altijd beltegoed nodig en dat schaf je in verschillende bedragen bij KaartDirect.nl aan.

Nieuw Vodafone beltegoed kopen en opwaarderen

Bij KaartDirect.nl hebben we verschillende beltegoeden beschikbaar. Dat begint met beltegoed van € 10,- en loopt op tot beltegoed van € 40,-. Als je meer dan € 40,- nodig hebt, dan kun je meermaals beltegoed aanschaffen om het bij elkaar te voegen. Nadat je een keuze hebt gemaakt in het beltegoedbedrag dien je af te rekenen. Dat kan met iDeal, creditcard en diverse andere betaalmiddelen. Zodra de betaling is afgerond krijg je gelijk je opwaardeercode op het scherm te zien en kun je binnen één minuut opwaarderen. De opwaardeercode ontvang je ook per e-mail, indien je op een later moment wilt opwaarderen. Je kunt je Vodafone beltegoed opwaarderen door bij de belfunctie van je telefoon het volgende in te toetsen: *102*opwaardeercode#. Op de plek van de opwaardeercode komt de vijftiencijferige code die je van KaartDirect.nl ontvangen hebt. Een alternatief is om gratis te bellen naar het nummer 1200, waarbij je via een keuzemenu de optie tot opwaarderen krijgt. Hier dien je dan de vijftiencijferige code in te voeren en af te sluiten met een hekje (#). Na het succesvol opwaarderen zul je ook bericht krijgen dat je beltegoed is toegevoegd.

Bestel het gewenste beltegoed en gebruik het direct

Wil jij graag beltegoed aanschaffen en dit direct opwaarderen? Of je nu beltegoed van Vodafone, KPN, Lebara of T-Mobile nodig hebt; je vindt het in onze webshop. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen.