Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

Vodafone

Vodafone beltegoed kopen

Jouw Vodafone beltegoed opwaarderen? Je zit hier helemaal goed! Bestel hier jouw nieuwe beltegoed en dat vanaf € 10,-. Je krijgt je opwaardeercode direct te zien én per mail toegestuurd, die je vervolgens gelijk kunt gebruiken om je beltegoed mee aan te vullen. Profiteer bij Vodafone van extra voordeel door met je beltegoed aantrekkelijke voordeelbundels aan te schaffen, waardoor je prepaid nóg goedkoper uit bent.

Vodafone beltegoed

Vodafone €10

€10,-

Vodafone €10

Vodafone €20

€20,-

Vodafone €20

Vodafone €30

€30,-

Vodafone €30

Vodafone €40

€40,-

Vodafone €40

Vodafone

Vodafone – Een van de beste providers ter wereld

Vodafone is een van de grootste en meest bekende telefoonproviders ter wereld. Vodafone is actief in meer dan 42 landen op basis van een eigen netwerk en dit netwerk staat als zeer hoogwaardig aangeschreven. Niet voor niets is Vodafone een van de betere providers die een zeer goede dekking biedt in binnen- en buitenland. Als Vodafone gebruiker zit je daardoor vrijwel altijd op hun netwerk, ongeacht waar je je in Europa bevindt.

Dit netwerk staat gelijk aan optimale belkwaliteit, hoge snelheid van internet en vlot sms verkeer, wat Vodafone tot een toonaangevende telefoniemaatschappij maakt. Vodafone biedt diverse producten aan en daaronder valt ook de prepaid simkaart. Met de prepaid simkaart, die je gratis hier (https://sim.vodafone.nl/prepaid/details/25754) kunt bestellen, kun je volop gebruikmaken van het Vodafone netwerk tegen vaste tarieven.

Bellen met beltegoed kost € 0,20 per minuut (in Nederland), sms’en kost € 0,15 per stuk en voor 1 MB data betaal je € 0,10. Deze tarieven gelden voor los gebruik van de Vodafone diensten, maar je kan natuurlijk ook met prepaid nog wat voordeliger uit zijn. Daarvoor zijn verschillende bundels beschikbaar, die je met je prepaid tegoed kunt aanschaffen.

Voordeelbundels van Vodafone

Om voordeliger uit te zijn is het aan te raden om met bundels te werken. Dat is met abonnementen vanzelfsprekend, maar ook onder prepaid zijn er legio mogelijkheden. Met zo’n bundel krijg je een vooraf vastgesteld aantal minuten, data en/of sms en dat tegen een scherpe vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent en dat is natuurlijk prettig.

Een alles-in-een bundel is de zogeheten Dagbundel. Voor € 3,- ontvang je dan 10 GB aan data in Nederland, 1,1 GB data in de EU samen met 100 belminuten/sms’jes. Dit is natuurlijk aanzienlijk voordeliger dan de losse prijzen zoals eerder genoemd, maar deze bundel is slechts een dag geldig. Deze zal niet automatisch vernieuwd worden.

Ook zijn er weekbundels en specifieke databundels die allemaal scherp geprijsd zijn, waardoor je geheel naargelang je eigen verbruik de juiste bundel kunt aanschaffen. Al deze bundels kun je aankopen met je beltegoed dat je bij KaartDirect.nl hebt besteld. Je beltegoed inzetten om bundels te kopen is zo geregeld via een sms’je en voor een overzicht van alle mogelijkheden kan je hier (https://www.vodafone.nl/abonnement/prepaid) terecht.

Internationaal gebruik

Bij het gebruik van een prepaid simkaart waarbij je met je beltegoed een van de bundels aanschaft, is het voor internationaal gebruik belangrijk om te letten op welke je aanschaft. De maandbundels zijn allemaal in heel Europa te gebruiken, voor andere bundels kunnen bepaalde voorwaarden gelden. Lees je wat dat betreft dus even goed in, zodat je met de juiste bundel paraat op reis gaat en je altijd bereikbaar bent, alsook kunt bellen, sms’en en internetten.

Vodafone beschikt over een van de beste 4G-netwerken van Europa, waardoor je in binnen- én buitenland altijd bereikbaar bent. Gebeld worden kost je met een prepaid simkaart niets, dus je bent altijd bereikbaar. Om zelf te kunnen communiceren is natuurlijk wel altijd beltegoed nodig en dat schaf je in verschillende bedragen bij KaartDirect.nl aan.

Nieuw Vodafone beltegoed kopen

Bij KaartDirect.nl hebben we verschillende beltegoeden beschikbaar. Dat begint met beltegoed van € 10,- en loopt op tot beltegoed van € 40,-. Afhankelijk van je doelen en wensen kun je een keuze maken uit een van de opties die we aanbieden. Als je meer dan € 40,- nodig hebt, dan kun je meermaals beltegoed aanschaffen om het samen bij elkaar te voegen, zodat je ruimschoots voldoende hebt.

Nadat je een keuze hebt gemaakt in het beltegoedbedrag dien je af te rekenen en dat kan met iDeal, creditcard en diverse andere betaalmiddelen. Zodra de betaling is afgerond krijg je gelijk je opwaardeercode op het scherm te zien. Voor de zekerheid sturen we je dezelfde code ook onmiddellijk per e-mail toe, voor als je bijvoorbeeld op een later moment wilt opwaarderen.

De opwaardeercode is voldoende om je beltegoed mee aan te vullen. Dit kun je doen door bij de belfunctie van je telefoon het volgende in te toetsen: *102*opwaardeercode#. Op de plek van opwaardeercode komt de vijftiencijferige code die je van KaartDirect.nl ontvangen hebt. Nadien druk je op verzenden en daarmee word je tegoed opgewaardeerd.

Een alternatief is om gratis te bellen naar het nummer 1200, waarbij je via een keuzemenu de optie tot opwaarderen krijgt. Hier dien je dan de vijftiencijferige code in te voeren en af te sluiten met een hekje (#). Na het succesvol opwaarderen zul je ook bericht krijgen dat je beltegoed is toegevoegd. Dit kun je dan direct gebruiken voor bellen, sms’en en internetten. Ook kun je er een van de vele voordelige bundels mee aanschaffen.