Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Wat is H&M Home?

Chris Hofman
Wat is H&M Home?

Met een H&M cadeaukaart shop je de laatste fashion bij de bekende modeketen. Het merk heeft een zeer breed assortiment beschikbaar, voor iedere gelegenheid is er een leuk item te vinden. Naast de mogelijkheid om je garderobe te vullen heeft de H&M nog een afdeling die minstens zo interessant is: H&M Home. Hier vind je een divers aanbod van producten voor in en rondom het huis. Denk aan meubilair en verlichting, maar ook kleinere accessoires zoals kaarsen. Dit maakt de digitale H&M cadeaukaart dan ook ontzettend veelzijdig: deze kan ook verzilverd worden bij een fysieke H&M Home of in de webshop. Klinkt als een leuk cadeau!

Een ruim aanbod voor iedere ruimte

H&M heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om het aankleden van een huis. Je kunt er terecht voor kasten, stoelen, fauteuils, poefs, (bijzet)tafels en nog veel meer items die je huis van een nieuwe uitstraling kunnen voorzien. Als je een H&M gift card hebt gekregen, kan het aanbod zelfs wat overweldigend zijn. Gelukkig is het mogelijk om per kamer te shoppen op de site van H&M Home, een handige manier om inspiratie op te doen. Aan de hand van voorbeelden zie je direct mogelijkheden om sfeer aan te brengen in diverse ruimtes, zowel binnens- als buitenshuis.

Creëer sfeer met leuke accessoires

Naast het grote meubilair zijn er ook kleinere artikelen te vinden bij H&M Home. Deze accessoires zijn perfect geschikt om het interieur gezellig te maken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe lamp voor in de woonkamer, of een nieuw vloerkleed om de slaapkamer lekker 'cozy' te maken. Heb je een eettafel die wel wat kaal oogt? Bij H&M Home heb je verschillende kleuren bestek waarvan elke gast onder indruk zal zijn. Dit maakt de H&M kaart ook leuk om te geven als housewarming cadeau: sfeervolle accessoires om het huis mee aan te kleden komen vast en zeker van pas.

Een veelzijdige cadeaukaart van KaartDirect

Bij KaartDirect koop je een H&M cadeaukaart al voor 5 euro. Via onze cadeau module heb je de mogelijkheid om de cadeaukaart als e-gift direct naar iemand op te sturen. Voorzie de kaart van een feestelijk design, schrijf een persoonlijk bericht en bepaal zelf de waarde die je op de cadeaubon wilt zetten. De ontvanger kan na ontvangst direct shoppen bij H&M Home en afrekenen met de code.

 

Gerelateerde artikelen:

H&M

€5,- tot €150,-

H&M

Bestellen