Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Minecraft

Minecraft Coins

Speel je veel Minecraft en wil je meer uit je game halen? Er zijn een hoop extra’s voor de game te koop en die schaf je aan met Minecraft Coins, ook wel Minecoins genoemd. Leuk je game op met een exclusief texture pack of kleed je personage aan met een leuke skin. Er is genoeg te vinden op de Minecraft Marketplace en de coins bestel je hier.

Minecraft Minecoins

Minecraft 1720 Minecoins

€9,99

Minecraft 1720 Minecoins

Minecraft 3500 Minecoins

€19,99

Minecraft 3500 Minecoins

Minecraft Logo

Minecraft coins (Minecoins)

De Minecraft Marketplace krijgt regelmatig een update met allerlei leuke nieuwe content. Wil je pronken met een exclusieve skin, wil je je wereld nog mooier maken of wil je graag dat ene item hebben? In de Minecraft Marketplace is zoveel te vinden dat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Het aanschaffen van de content gaat op een gemakkelijke manier.

Je bestelt hier op KaartDirect.nl snel en gemakkelijk jouw Minecraft Coins en daarbij heb je keuze uit twee pakketten. Het eerste pakket bevat 1720 Coins en het tweede pakket bevat 3500 Coins. Daarmee kan je een langere tijd vooruit, tenzij je natuurlijk een mooi verlanglijstje hebt. Weet je wat je hebben wilt? Bestel dan hier jouw Minecoins.

We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Kies één van de pakketten en na betaling ontvang je gelijk jouw tegoedcode voor de Coins. We laten de code hier zien, zodat je die gelijk in kunt wisselen in de Minecraft Marketplace. Ook sturen we je de tegoedcode nog even per e-mail toe. Leuk om bijvoorbeeld iemand cadeau te doen.

 

Gerelateerde artikelen:

Minecraft kaart kopen bij KaartDirect