Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Minecraft

Minecoins of Realms Plus voor Minecraft kopen

Speel je veel Minecraft en wil je meer uit je game halen? Er zijn een hoop extra’s voor de game te ontdekken die je kunt aanschaffen met Minecoins of start een eigen Minecraft server met Realms Plus. Gebruik coins om het spel van een nieuw uiterlijk te voorzien met een exclusieve texture pack, geef je personage een nieuwe Minecraft skin. Er is genoeg leuks te vinden in de Minecraft Marketplace om je coins aan te besteden! Ben je van plan een eigen Minecraft server te starten? Met een Realms Plus lidmaatschap krijg je toegang tot een eigen server waarmee je zelf de regels bepaalt.

Minecraft Minecoins

Minecraft 1720 Minecoins

€9,99

Minecraft 1720 Minecoins

Minecraft 3500 Minecoins

€19,99

Minecraft 3500 Minecoins

Minecraft Realms Plus

Minecraft Realms Plus - 3 maanden

€19,99

Minecraft Realms Plus - 3 maanden

Uitverkocht
Minecraft Realms Plus - 6 maanden

€37,99

Minecraft Realms Plus - 6 maanden

Uitverkocht
Minecraft Logo

Wat is Minecraft?

Minecraft is een game waarin ontzettend veel te beleven valt. Ontdek de wereld en zie te overleven in de Survival modus als Steve of Alex. Ga opzoek naar diamanten, bewapen jezelf met een zwaard en bouw een boerderij (of hele vesting) om je veilig te houden. Verken grotten, versla monsters en bereik uiteindelijk de eindbestemming waar je vecht tegen de Ender Dragon. Een spectaculaire ervaring vol spanning en veel avontuur!

Naast Survival heb je ook de Creative mode tot je beschikking. Hier laat jij jouw fantasie de vrije loop om de meest uiteenlopende creaties in Minecraft te bouwen. Met ongelimiteerde resources is enkel je eigen creativiteit hetgeen wat je tegenhoudt. Maak operationele constructies met redstone, of bouw een complete stad, modern of middeleeuws. Het mooie van alles? Je kunt Minecraft ook online met meerdere spelers spelen! Nodig vrienden uit om je creaties te bekijken, of ga samen op avontuur. In Minecraft is alles mogelijk, het is niet voor niets een van de meest populaire games die ooit is uitgekomen.

Minecoins kopen

Minecraft gaat nog veel verder dan bouwen en overleven. In de Minecraft Marketplace heb je de optie om verschillende soorten DLC te kopen. Denk aan thematische texture- en Minecraft Skins, extra survival spelmodi, adventure maps en minigames. Veel van deze DLC-content is gemaakt door spelers van de game, dus er is een overvloed aan 'user-created content'. Je zult je nooit vervelen met een game als Minecraft.

Hoewel veel van deze content gratis te spelen is, koop je de tofste DLC met Minecoins. Bij KaartDirect bieden wij Minecraft kaarten aan, waarmee je jouw game ervaring nog verder kunt uitbreiden. Zo hebben wij een Minecraft cadeaukaart ter waarde van €9,99, waavoor je 1.720 Minecoins krijgt. Wil je meer? Wij hebben ook een Minecraft gift card waar je in één klap 3.500 Minecoins (€19,99) in je bezit hebt. Minecraft kaarten zijn ook ideale cadeaus voor kinderen, neefjes/nichtjes, of Minecraft spelende vrienden!

Wat is Minecraft Realms Plus?

Een van de leukste manieren om Minecraft te spelen, is samen met je vrienden. Een eigen Minecraft server starten en er samen opuit trekken is echt een aanrader! Met Minecraft Realms Plus is het opzetten van een eigen server een fluitje van een cent.

Wil je niet bestookt worden door pijl-en-boog-schietende skeletten? Maak dan je eigen regels op jouw eigen Minecraft server! Bouw samen aan indrukwekkende projecten, zonder je constant zorgen te hoeven maken over vervelende Creepers of in je nek hijgende zombies. Met een Realms Plus lidmaatschap krijg je toegang tot een privéserver die gehost door Mojang zelf, het bedrijf achter Minecraft. Op een gemakkelijke manier beheer je deze server, waar je geen voorkennis voor nodig hebt. Het is ook een gesloten server waar je enkel met vrienden (of familie) Minecraft kunt spelen. Er komt dus geen ongewenst publiek (of monsters...) je speelsfeer verstoren.

Minecraft kaarten kopen bij KaartDirect

Naast de Minecoins gift card biedt KaartDirect ook Minecraft Realms Plus kaarten aan. We bieden hierin twee varianten: Realms Plus voor 3 of 6 maanden toegang tot een privéserver. Bij KaartDirect bestel je snel en eenvoudig de Minecraft kaart die je nodig hebt. Maak gebruik van een van onze vele betaalmogelijkheden en binnen enkele seconden heb je de Minecraft tegoedcode beschikbaar. Zo kun je snel weer verder op ontdekkingsreis door de wereld van Minecraft.

 

Gerelateerde artikelen:

Minecraft kaart kopen bij KaartDirect