Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

McAfee Antivirus

Beschermd met McAfee Total Protection

Veilig je computer, Mac of mobiele apparaat gebruiken voor diverse werkzaamheden? Dan is het belangrijk dat je over een goede bescherming beschikt. McAfee Total Protection is hierin jouw beste keuze, gezien deze software tot de topklasse van antivirus behoort. Hier zit tevens een VPN (500 MB/per maand/1 apparaat) bij inbegrepen voor veilig internetgebruik, je krijgt natuurlijk wachtwoordbeheer tot je beschikking én je kunt bestanden lokaal versleuteld opslaan.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection | 1 apparaat | 1 jaar

€24,99 €23,95

McAfee Total Protection | 1 apparaat | 1 jaar

McAfee Total Protection | 5 apparaten | 1 jaar

€49,95 €24,95

McAfee Total Protection | 5 apparaten | 1 jaar

McAfee

Antivirussoftware van McAfee

McAfee is een van de meest bekende leveranciers van antivirussoftware, die zich gespecialiseerd heeft in het beschermen van computers, laptops, Macs en mobiele apparaten. Al sinds 1987 houdt dit bedrijf zich bezig met het ontwikkelen van afweersystemen en beschermfunctionaliteiten. Daarin bieden ze verschillende oplossingen en je kunt bij KaartDirect.nl deze software heel eenvoudig en snel bestellen.

Meer dan alleen antivirus

McAfee is van oudsher gericht op het beschermen van computers tegen virussen, maar met de technologische ontwikkelingen zijn ze zich ook gaan richten op de bescherming van mobiele apparaten. Antivirussoftware is echter een van de vele diensten die ze leveren, want het gebruik van een computer of mobiel apparaat is tegenwoordig meer dan alleen dat.

Zo speelt privacy een grote rol. Dit zowel met het oog op cookies die je bewegingen volgen, informatie die je achterlaat op het web al dan niet via sociale media en nog veel meer. Dit maakt dat je informatie gevoelig is voor identiteitsfraude en daarin biedt de McAfee Total Protection de beste oplossing. De software biedt meervoudige privacybescherming en pakt alle mogelijke gevaren aan, waardoor je veilig en zonder zorgen op het web kunt navigeren.

Daarnaast mag je bij McAfee Total Protection rekenen op een VPN, waardoor je anoniem en veilig op het web kunt rond surfen en dat wordt aangevuld met een breed scala aan internetbeveiligingsfuncties. De antivirussoftware beschermt je overigens niet alleen tegen virussen, maar ook zal het je beschermen tegen spyware, malware en ransomware. Dus alle potentiële gevaren die gevangen worden onder verschillende benamingen worden tegengehouden door McAfee Total Protection.

Dit maakt dat je altijd zonder zorgen kunt werken en niet geconfronteerd wordt met vervelende situaties. Alle risico’s worden tijdig door McAfee geïdentificeerd en zodra het kwaad kan wordt het gelijk in quarantaine geplaatst. Ondertussen geniet je van een privacybescherming, waardoor je een optimale beveiliging hebt bij het gebruik van je apparaat.

Verschillende opties

Bij KaartDirect.nl kun je McAfee in twee varianten kopen. De eerste variant is een jaarabonnement op de omschreven services voor gebruik op één apparaat. Dit kost abonnement kost je slechts € 23,99 per jaar en eenvoudig te bestellen deze pagina. Ter aanvulling komt deze software nog met wachtwoordbeheer en een versleutelde opslag van je data.

Gebruik je meer apparaten en wens je al deze apparaten optimaal te beveiligen? Dan kun je hier voor € 24,95 het grotere pakket aanschaffen. Dit is eveneens goed voor 1 jaar gebruik, maar dan op 5 verschillende apparaten. Dit kunnen meerdere pc’s en laptops zijn, maar ook smartphones en tablets. Het is maar net wat je wilt. Je krijgt hierbij precies hetzelfde als bij het abonnement voor 1 apparaat.

Dit is een fijn pakket tegen een scherp tarief voor bijvoorbeeld je gezin of als je zelf met veel apparaten in de weer bent. Bij KaartDirect.nl heb je het in een mum van tijd besteld en het wordt direct geleverd.

Aanvullende diensten

Bij de bestelling van McAfee Total Protection mag je rekenen op totale bescherming. Dit wil zeggen dat je 100% beschermd bent tegen virussen en allerhande gevaren. Deze garantie wordt door McAfee zelf aangeboden en als zij dit niet kunnen waarmaken, krijg je je geld terug. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd én je kunt bij de experts van McAfee aankloppen voor persoonlijke ondersteuning als je ergens tegenaan loopt.

Daarmee is McAfee Total Protection een service die zijn naam helemaal waar maakt. Bestel bij KaartDirect.nl jouw beveiligingssoftware en begeef je zonder zorgen op het internet met de garantie dat jouw identiteit gewaarborgd blijft. Je kunt het pakket voor één apparaat hier bestellen. Groter pakket nodig? Dan moet je McAfee Total Protection – 5 apparaten hebben. KaartDirect.nl levert jouw licentie gelijk na de ontvangst van de betaling en je bescherming is vanaf dat moment direct gegarandeerd.

McAfee awards banner