Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Flexepin

Flexepin kopen? Direct geleverd

Opzoek naar een betaalmiddel waarmee je anoniem, veilig en vooral gemakkelijk online aankopen doet? Flexepin is wat je zoekt! Deze digitale voucher gebruik je als een prepaid creditcard, met als voordeel dat deze niet op naam staat. Hierdoor kun je zorgeloos bij meer dan 1.000 webshops en services terecht. Bij KaartDirect koop je de Flexepin voucher veilig en snel.

Flexepin

Flexepin €10

€10,-

Flexepin €10

Flexepin €20

€20,-

Flexepin €20

Flexepin €30

€30,-

Flexepin €30

Flexepin €50

€50,-

Flexepin €50

Flexepin €100

€100,-

Flexepin €100

Flexepin €150

€150,-

Flexepin €150

Flexepin €200

€200,-

Flexepin €200

Flexepin €250

€250,-

Flexepin €250

Flexepin high res SVG Logo

Wat is Flexepin?

De naam verklapt het al een beetje, Flexepin is een flexibele digitale betaalmethode. Je kunt het zien als een pre-paid betaalservice, gecombineerd met de functionaliteit van een creditcard. Flexepin wordt geleverd als digitale voucher (pincode) waarmee je anoniem en veilig online kunt shoppen of van services gebruik kunt maken. Het prepaid tegoed op je Flexepin voucher, gebruik je als alternatief voor een creditcard of pinpas die op naam staat. Dit maakt je anoniem voor de meekijkende ogen op het wereld wijde web. Zo is online shoppen een stuk veiliger en reduceer je de kans dat je te maken krijgt met fraude.

Op de website van Flexepin kan je bijhouden hoeveel tegoed je nog beschikbaar hebt. Het betaalproces is zeer eenvoudig: koop je Flexepin voucher bij KaartDirect, selecteer Flexepin als je betaalmethode en reken af. Er zijn vouchers in verschillende waardes beschikbaar, je koopt precies het tegoed wat je nodig hebt.

Flexepin wereldwijd gebruiken

Flexepin maakt het eenvoudig om over de hele wereld aankopen te doen. Dit komt omdat je tegoed aan kunt schaffen in andere valuta’s dan onze Euro. Zo kan je ook je tegoed voorzien van Ponden (GPB), de Australische Dollar (AUD) en de Canadese Dollar (CAD). Hierdoor krijg je wereldwijde toegang krijgt tot veel online winkels en diensten. Je bent vrij om overal aankopen te doen en niet regiogebonden. Bij KaartDirect.nl bieden wij alle kaarten aan in Euro’s (EUR).

Flexepin bij KaartDirect

Bij KaartDirect.nl heb je de mogelijk om verschillende bedragen Flexepin tegoed aan te schaffen. Deze kaarten zijn allemaal in Euro’s en kun je ook aan iemand cadeau geven. Bedragen zoals € 10, € 20, € 30 en € 50 zijn leuke bedragen om iemand blij mee te maken. Wil je iets meer budget hebben, voor bijvoorbeeld jezelf, dan bieden wij op de site ook de keuze voor tegoedkaarten ter waarde van € 100, € 200 of € 250. Wanneer je Flexepin gebruikt als betaalmethode, dan is het mogelijk om de kaarten met elkaar te combineren.

Koop eenvoudige manier je Flexepin voucher(s) bij KaartDirect. Er zijn diverse betaalmethodes (PayPal, iDeal, VISA, Mastercard, etc.) beschikbaar om je voucher te kopen. Zodra de betaling is geaccepteerd, krijg je direct toegang tot je Flexepin tegoed. Daarnaast krijg je voor alle zekerheid de Flexepin voucher ook nog eens in je email en kan er niks fout gaan!