Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

T-Mobile

T-Mobile beltegoed kopen en opwaarderen

Wil jij T-Mobile beltegoed kopen bij een officiële verkoper en dit direct na aankoop eenvoudig opwaarderen? Bestel je beltegoed dan bij KaartDirect. Op een gemakkelijke en voordelige manier mobiel bellen, sms’en en internetten kan met prepaid van T-Mobile. Je maakt gebruik van een bekroond netwerk, waardoor je altijd bereikbaar bent en geniet van hoge internetsnelheden. Met een prepaid simkaart kun je op een voordelige wijze op verschillende manieren communiceren in binnen- én buitenland!

T-Mobile beltegoed

T-Mobile €10

€10,-

T-Mobile €10

T-Mobile €15

€15,-

T-Mobile €15

T-Mobile €20

€20,-

T-Mobile €20

T-Mobile €40

€40,-

T-Mobile €40

T-Mobile

Jouw T-Mobile tegoed zorgeloos opwaarderen

T-Mobile staat voor ‘Telekom-Mobile’ wat van het Duitse ‘Deutsche Telekom’ is. Sinds 1992 bestaat T-Mobile en het is uitgegroeid tot één van de grootste providers van Europa. In Nederland behoort T-Mobile tot de top drie van aanbieders en zij beschikken over een eigen netwerk, wat een optimale bereikbaarheid en dekking garandeert. T-Mobile biedt wat mobiele diensten betreft verschillende oplossingen aan, waaronder het alom bekende prepaid. Met prepaid zit je niet vast aan een abonnement, onverwachte kosten of hoge rekeningen. Bij T-Mobile betaal je per minuut, bericht of MB met een prepaid simkaart en tegelijkertijd profiteer je van een zeer stabiel en goed netwerk. Maar je kan nog voordeliger uit zijn, want T-Mobile biedt voor zijn prepaid gebruikers ook mooie bundels aan die je met je beltegoed aan kunt schaffen na het opwaarderen.

Bestel je prepaid tegoed bij ons en je kunt het direct opwaarderen

Om mobiel te kunnen internetten met T-Mobile dien je over beltegoed te beschikken en naargelang je gebruik wordt er van het tegoed afgeschreven. Een minuut bellen kost € 0,20, een sms kost € 0,15 en 1 MB data kost € 0,10. Elke keer als je belt, sms’t of internet gebruikt, dan zal op de minuut of MB af een afrekening plaatsvinden en zodra je beltegoed bijna op is, krijg je automatisch een bericht.

Je T-Mobile beltegoed opwaarderen gaat heel gemakkelijk en snel. Bij KaartDirect.nl kun je beltegoed vanaf € 10,- aanschaffen. Na de ontvangst van je betaling sturen wij je de opwaardeercode toe, die je op verschillende manieren kunt opwaarderen. Je kunt gratis 1244 bellen en in het keuzemenu de optie voor opwaarderen kiezen, alwaar je de ontvangen code kunt invoeren. Ook kun je via sms de code naar 1444 sturen en dat is voldoende om op te waarderen. Ter bevestiging ontvang je dan een sms, zodat je zeker weet dat het is gelukt. Als laatste optie is er nog de mogelijkheid om online op te waarderen via de speciale opwaardeerpagina van T-Mobile. Na het opwaarderen is het T-Mobile beltegoed aan je simkaart toegevoegd en kun je gelijk bellen, sms’en en internetten.

Voordeliger uit zijn met bundels

Bij KaartDirect.nl kun je dus op een gemakkelijke wijze nieuw beltegoed aanschaffen. Het is met een paar muisklikken geregeld en de opwaardeercode sturen we je direct toe. T-Mobile biedt ook verschillende bundels aan, die je met je beltegoed kunt aanschaffen. Dus als je een tegoed op je simkaart hebt staan, dan is dat genoeg om een dergelijke bundel te activeren. Daarmee ben je veel voordeliger uit!

De ‘Unlimited Data’ bundel is bijvoorbeeld een mooie optie voor als je een beperkte tijd veel op het internet moet zitten. Een dagbundel hiervoor kost € 2,95 en een weekendbundel kost € 5,-. Liever veel kunnen bellen? Dan zijn er diverse unitbundels beschikbaar vanaf € 4,95. Dit levert je 100 units op en dat staat gelijk aan 100 belminuten of sms’jes. Vanzelfsprekend zijn er ook nog diverse databundels beschikbaar, waardoor er voor elke prepaid gebruiker voldoende keuze is.

Prepaid Kids

In aanvulling op de diverse bundels en algemene prepaid mogelijkheden, biedt T-Mobile ook ‘Prepaid Kids’ aan, wat een aantrekkelijke bundel is gericht op jonge gebruikers. Deze komt met € 10,- beltegoed, 1 GB aan data als cadeau na de eerste opwaardering één er zit altijd een online bundel bij inbegrepen. Deze bundel is vooral interessant om de kosten binnen de perken te houden, maar waarmee kinderen wel altijd bereikbaar zijn.

Bestel direct jouw beltegoed via onze webshop

Je beltegoed bestellen heb je zo geregeld en hierin bieden wij verschillende opties. Het beltegoed is te bestellen vanaf € 10,- tot € 40,-. Heb je meer beltegoed nodig? Ook dat kan, bestel alles wat je nodig hebt bij KaartDirect.nl. Ook voor andere providers hebben wij beltegoed in ons aanbod, zoals Vodafone, L-Mobi en Lycamobile. Je bestelt jouw beltegoed eenvoudig.