Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

T-Mobile

T-Mobile beltegoed kopen

Op een gemakkelijke en voordelige manier mobiel bellen, sms’en en internetten kan met prepaid van T-Mobile. Je maakt gebruik van een bekroond netwerk, waardoor je altijd bereikbaar bent en geniet van hoge internetsnelheden. Met een prepaid simkaart kun je op een voordelige wijze op verschillende manieren communiceren en dat in binnen- én buitenland!

T-Mobile beltegoed

T-Mobile €10

€10,-

T-Mobile €10

T-Mobile €15

€15,-

T-Mobile €15

T-Mobile €20

€20,-

T-Mobile €20

T-Mobile €40

€40,-

T-Mobile €40

T-Mobile

Zorgeloos mobiel gebruik

T-Mobile staat voor ‘Telekom-Mobile’ wat van het Duitse ‘Deutsche Telekom’ is. Sinds 1992 bestaat T-Mobile en het is uitgegroeid tot een van de grootste providers van Europa. In Nederland behoort T-Mobile tot de top drie van aanbieders en zij beschikken over een eigen netwerk, wat een optimale bereikbaarheid en dekking garandeert. T-Mobile biedt wat mobiele diensten betreft verschillende oplossingen aan, waaronder het alom bekende prepaid.

Met prepaid zit je niet vast aan een abonnement, onverwachte kosten of hoge rekeningen. Bij T-Mobile betaal je per minuut, bericht of MB met een prepaid simkaart en tegelijkertijd profiteer je van een zeer stabiel en goed netwerk. Maar je kan nog voordeliger uit zijn, want T-Mobile biedt voor zijn prepaid gebruikers ook mooie bundels aan die je met je beltegoed aan kunt schaffen.

Bestel je prepaid tegoed bij KaartDirect.nl

Om mobiel te kunnen internetten met T-Mobile dien je over beltegoed te beschikken en naargelang je gebruik wordt er van het tegoed afgeschreven Een minuut bellen kost € 0,20, een sms kost € 0,15 en een MB data kost € 0,10. Elke keer als je belt, sms’t of internet, dan zal op de minuut of MB af een afrekening plaatsvinden en zodra je beltegoed bijna op is, krijg je automatisch een bericht.

Je beltegoed opwaarderen gaat heel gemakkelijk en snel. Bij KaartDirect.nl kun je beltegoed vanaf € 10,- aanschaffen. Na de ontvangst van je betaling sturen wij je de opwaardeercode toe, die je op verschillende manieren kunt opwaarderen. Je kunt gratis 1244 bellen en in het keuzemenu de optie voor opwaarderen kiezen, alwaar je de ontvangen code kunt invoeren.

Ook kun je via sms de code naar 1444 sturen en dat is voldoende om op te waarderen. Ter bevestiging ontvang je dan een sms, zodat je zeker weet dat het is gelukt. Als laatste optie is er nog de mogelijkheid om online op te waarderen en dat doe je op de speciale opwaardeerpagina van T-Mobile, die je hier (https://www.t-mobile.nl/prepaid/opwaarderen/online) kan vinden.

Na het opwaarderen is het beltegoed aan je simkaart toegevoegd en kun je gelijk bellen, sms’en en internetten.

Voordeliger uit zijn met bundels

Bij KaartDirect.nl kun je dus op een gemakkelijke wijze nieuw beltegoed aanschaffen. Het is met een paar muisklikken geregeld en de opwaardeercode sturen we je direct toe. Dit beltegoed kun je gebruiken voor de omschreven communicatiemogelijkheden tegen de gestelde tarieven, maar weet dat je nog voordeliger uit kan zijn. T-Mobile biedt namelijk ook verschillende bundels aan, die je met je beltegoed kunt aanschaffen. Dus als je een tegoed op je simkaart hebt staan, dan is dat genoeg om zo’n bundel te activeren en daarmee ben je veel voordeliger uit.

De ‘Unlimited Data’ bundel is bijvoorbeeld een mooie optie voor als je een beperkte tijd veel op het internet moet zitten. Een dagbundel hiervoor kost € 2,95 en een weekendbundel kost € 5,-. Liever veel kunnen bellen? Dan zijn er diverse unitbundels beschikbaar vanaf € 4,95. Dit levert je 100 units op en dat staat gelijk aan 100 belminuten of sms’jes. Vanzelfsprekend zijn er ook nog diverse databundels beschikbaar, waardoor er voor elke prepaid gebruiker voldoende keuze is. Voor een volledig overzicht van alle beschikbare bundels kan je hier (https://www.t-mobile.nl/mobiel/prepaid) terecht.

Prepaid Kids

In aanvulling op de diverse bundels en algemene prepaid mogelijkheden, biedt T-Mobile ook ‘Prepaid Kids’ aan, wat een aantrekkelijke bundel is gericht op jonge gebruikers. Dit komt met € 10,- beltegoed, 1 GB aan data als cadeau na de eerste opwaardering en er zit altijd een online bundel bij inbegrepen. Vooral interessant om de kosten binnen de perken te houden, maar waarmee kinderen wel altijd bereikbaar zijn. Zo’n specifieke kids bundel kan ook aangeschaft worden met opgewaardeerd beltegoed dat je bij KaartDirect.nl besteld hebt.

Je beltegoed bestellen heb je zo geregeld en hierin bieden wij verschillende opties. Het beltegoed is te bestellen vanaf € 10,- tot € 40,-. Meer beltegoed nodig? Ook dat kan, bestel alles wat je nodig hebt bij KaartDirect.nl.