Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De 5 beste cadeaukaarten voor haar

Lennard Verhage
De 5 beste cadeaukaarten voor haar

Verras je vrouw of vriendin met een cadeaukaart die perfect bij haar past! Cadeaukaarten zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten, waaronder ook specifiek voor vrouwen. Bij KaartDirect.nl kun je dat soort cadeaukaarten kopen en als je door de bomen het bos niet meer ziet, kijk dan snel verder naar onze top vijf van beste cadeaukaarten voor de vrouw. Dit in de breedste zin van het woord, waardoor er voor eenieder wat moois tussen zit!

Verras met een Hunkemöller cadeaukaart

Elke vrouw voelt zich prettig in mooie, fijne en goede lingerie, maar dat is natuurlijk lang niet alles wat het bekende merk Hunkemöller in het assortiment heeft. Je treft er ook badmode aan, nachtmode, sportmode en meer. Het is een toonaangevend merk als het om de onderkleding van de vrouw gaat en dat maakt de Hunkemöller cadeaukaart tot een uitstekend idee om aan je vrouw of vriendin te geven. Deze cadeaukaart valt altijd in de smaak!

Geef haar de laatste mode met FashionCadeau

Weet je niet precies wat je vrouw of vriendin leuk vindt, maar wil je haar wel verrassen met nieuwe kleding? Dan is FashionCadeau precies wat je nodig hebt. Deze cadeaukaart is namelijk zeer breed te spenderen. Aan nieuwe schoenen bij Adidas tot nachtmode bij Hunkemöller en van de H&M tot C&A. Met FashionCadeau kan je overal terecht en dat geeft de gebruiker alle vrijheid om iets leuks uit te zoeken. Fashion is een breed begrip en met deze cadeaukaart kun je min of meer alles kopen in dat segment.

Geef een luchtje met de Douglas cadeaukaart

Het adres voor een nieuw luchtje is natuurlijk Douglas. Deze specialist biedt van alle bekende merken de luchtjes aan en dat in allerlei prijscategorieën. Dit maakt de Douglas cadeaukaart tot een uitstekend idee om aan haar te geven. Er is voor een ieder wat wils en dankzij het enorme aanbod, zit het favoriete luchtje er haast gegarandeerd bij. Het is een leuk cadeau dat altijd in de smaak valt, want dit hoort immers onder het beauty assortiment van de vrouw. Een lekker luchtje maakt het plaatje compleet, dus met de Douglas cadeaukaart zit je helemaal goed.

Een nieuw paar schoenen met de Zalando cadeaubon

Schoenen zijn voor zowel mannen als vrouwen vaak een belangrijk onderdeel van de garderobe en geef men eens ongelijk. Schoenen die perfect matchen met bepaalde outfits, dat zorgt voor een mooie totaalplaatje. Dit cadeau doen kan echter wat lastig zijn, want de maten variëren en het is natuurlijk erg aan smaak gebonden. Toch zo’n cadeau geven? Kies de Zalando cadeaubon, want dat is dé kaart waarmee zelf schoenen uitgezocht kunnen worden. Bovendien biedt Zalando ook diverse producten in andere categorieën aan, zoals kleding, accessoires en meer. De Zalando cadeaubon zal daarom altijd in de smaak vallen.

Laat haar genieten met BeautyCadeau

Laat je vrouw of vriendin echt genieten en kies een BeautyCadeau! Dit is een fantastische cadeaukaart gericht op wat de naam al zegt: de beauty van de vrouw. Met deze cadeaukaart kun je terecht bij The Body Shop, Rituals en andere soortgelijke winkels, maar ook kan deze besteed worden bij welnessresorts als Elysium en de VeluwseBron. Dit maakt BeautyCadeau heel erg divers en leuk om te geven, want je kunt er alle kanten mee op. Juist die diversiteit is precies wat in de smaak zal vallen en het leuke is ook dat BeautyCadeau afhankelijk van de waarde op meerdere adressen besteed kan worden!

Vijf uitstekende cadeaukaarten voor haar. Perfect voor haar verjaardag, voor Valentijnsdag of een andere speciale gebeurtenis. We weten zeker dat ze bij het uitpakken gelijk al mooie ideeën heeft waar het aan besteed kan worden. We kunnen je nu al vertellen dat het absoluut in de smaak zal vallen! Bestel al deze cadeaukaarten hier op KaartDirect.nl!

FashionCadeau

€5,- tot €200,-

FashionCadeau

Bestellen
Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen
Hunkemöller

€5,- tot €150,-

Hunkemöller

Bestellen
BeautyCadeau

€5,- tot €150,-

BeautyCadeau

Bestellen
Douglas

€10,- tot €100,-

Douglas

Bestellen