Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Microsoft

Microsoft software kopen? Doe je bij KaartDirect.nl

Is je licentie op Microsoft Office verlopen? Heb je een Windows licentie voor je nieuwe computer nodig? Bij KaartDirect.nl kun je heel eenvoudig en snel licenties aanschaffen, zodat je van de beste Microsoft producten gebruik kunt maken. Wij bieden een variatie van Windows licenties, alsook Office licenties. Je nieuwe software kun je al vooraf installeren en met de licentie die wij leveren kun je er gelijk legitiem mee aan de slag. Zo makkelijk kan het zijn. De licentie werkt uiteraard direct.

Microsoft Office

Microsoft 365 Personal | 1 jaar

€69,-

Microsoft 365 Personal | 1 jaar

Microsoft 365 Family | 1 jaar

€99,-

Microsoft 365 Family | 1 jaar

Windows licenties

Windows 10 Home

€13,95 €9,95

Windows 10 Home

Windows 10 Professional

€14,95 €12,95

Windows 10 Professional

Windows 11 Home

€19,95 €12,95

Windows 11 Home

Windows 11 Pro

€29,95 €16,95

Windows 11 Pro

Microsoft software

Microsoft is een van de bekendste softwareproducenten ter wereld. Iedereen heeft weleens met een product van Microsoft gewerkt, of werkt daar nog steeds en dagelijks mee. Vanzelfsprekend brengt Microsoft eens in de zoveel tijd nieuwe software uit. Dit betreft dan een upgrade van het Windows besturingssysteem, alsook nieuwe edities van Office.

Het besturingssysteem kun je in verschillende varianten en edities verkrijgen, maar bij KaartDirect.nl koop je altijd de meest recente. Hetzelfde geldt voor de Office pakketten, die uit verschillende programma’s bestaan. Uiteraard bieden we hier op KaartDirect.nl de verschillende pakketten aan, waarmee je jouw licentie kunt toepassen. Met deze licentiecode krijg je volledige toegang tot de software en kun je het naar hartenlust gebruiken.

Voor alle nieuwe Windows besturingssystemen en de meest up-to-date Office pakketten zit je hier bij KaartDirect.nl aan het juiste adres. Als je nu bestelt, krijg je jouw licentiecode direct geleverd!

 

Gerelateerde artikelen:

Windows 11 is vanaf nu beschikbaar

De verschillen tussen Microsoft Office en Microsoft 365