Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Candy Crush

Candy Crush tegoedkaart kopen? Direct geleverd

Candy Crush is een van de meest populaire mobile games die er bestaat. Een puzzelgame waarin je snoepjes in drievoud bij elkaar moet krijgen om ze weg te werken. Bij KaartDirect bieden we de Candy Crush cadeaukaart aan, die je kunt gebruiken om te kunnen spelen met extra levens, boosters en extra zetten tijdens het puzzelen. Bestel hier snel en eenvoudig de Candy Crush gift card.

Candy Crush

225 Candy Crush goudstaven

€25,-

225 Candy Crush goudstaven

De populariteit van Candy Crush

Candy Crush is sinds 2012 een immens populair match-drie puzzelspel, dat inmiddels diverse sequels en spin-offs kent zoals Soda en Saga. Het spel is bijna niet meer weg te denken van vele smartphones. Spelers moeten snoepjes van verschillende kleuren combineren om ze te laten verdwijnen. Door drie of meer snoepjes van dezelfde kleur op een rij te krijgen, kunnen spelers punten verdienen en vooruitgang boeken naar het volgende level. Met honderden levels, elk met zijn eigen uitdagingen en obstakels, raak je haast niet uitgespeeld.

Doorspelen met Gold Bars

De puzzelgame biedt volop uitdaging. In het begin van je snoepjesavontuur zijn de puzzels relatief eenvoudig, wat helpt om de game onder de knie te krijgen. Naarmate je verder komt, worden de puzzels echter steeds uitdagender. Wanneer je binnen een bepaald aantal zetten niet genoeg snoepjes wegspeelt, verlies je een leven. Je kunt levens terugverdienen door te spelen of even te wachten.

Als je echter ongestoord door wilt spelen, kun je met Gold Bars tijdelijk onbeperkt levens kopen. Dankzij deze goudstaven hoef je niet te wachten op een nieuw leven en kun je ongehinderd blijven genieten van Candy Crush Saga. Naast dat je levens kunt aanschaffen, kun je met goudstaven ook boosters (verschillende soorten power-ups) en extra zetten kopen. Dit kan net even wat meer strategisch voordeel bieden tijdens het puzzelen.

Candy Crush cadeaukaart kopen

Bij KaartDirect verkopen we de Candy Crush cadeaukaart. Deze kaart fungeert als een prepaid tegoed waarmee je Gold Bars kunt kopen, zonder dat je bankgegevens aan je account gekoppeld hoeven te worden. Het is natuurlijk ook een geweldig cadeau voor een fervent Candy Crush speler! Na aankoop ontvang je van ons een code die je kunt inwisselen op de Candy Crush-site. Log op de website in met hetzelfde Candy Crush-account dat je op je smartphone gebruikt, anders ontvang je de goudstaven niet. Als alles succesvol is verlopen, kun je weer volop genieten van het snoepavontuur op je smartphone.