Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Google Play

Google Play tegoed kopen? Eenvoudig en snel

Een Google Play card koop je snel en eenvoudig bij KaartDirect. Kies de gewenste waarde van je Google Play tegoed of bepaal zelf het gewenste bedrag vanaf 15 euro. Het voordeel van Google Play tegoed is dat je niet je bankgegevens of een creditcard hoeft te koppelen aan de Play Store. In de Play Store vind je miljoenen apps, games, films en boeken die je met Google Play tegoed kunt kopen.

Google Play Cards

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15

Google Play Card €20

€20,-

Google Play Card €20

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25

Google Play Card €30

€30,-

Google Play Card €30

Google Play Card €50

€50,-

Google Play Card €50

Google Play Card €100

€100,-

Google Play Card €100

Google Play Card €250

€250,-

Google Play Card €250

Google Play Logo high res

Miljoenen soorten content met Google Play

De Google Play Card is een tegoedkaart die je kunt gebruiken in de Google Play Store. Via Android apparaten krijg je toegang tot de Play Store, maar ook via Chromebook laptops. Dat komt erop neer dat ontzettend veel mensen binnen handbereik miljoenen apps tot hun beschikking hebben. Maar daar blijft het niet bij in de Google Play Store. Er zijn ook heel veel games, films en boeken te downloaden, soms tegen een zacht prijsje. Je kunt bij KaartDirect Google Play tegoed kopen om Premium content te kopen in de Play Store. Door het kopen van Google Play tegoed ben je bijvoorbeeld niet gebonden aan een creditcard en heb je zelfs de mogelijkheid dit weg te geven als cadeau!

Apps, games, films en boeken

In de Google Play Store heb je werkelijk miljoenen soorten apps die je Android ervaring verrijken. Dit kan echt uiteenlopend zijn, van Babyfoon apps tot het checken van de beurzen of het weer via een handige applicatie. Als je een bezitter bent van een Android-SmartWatch zijn er ook hiervoor apps beschikbaar in de Play Store. Snel je Google Authenticator bij de hand of een notitie maken met Google Keep. De opties zijn eindeloos!

Gamen hoeft zich niet meer te beperken op je pc of console. In de Google Play Store heb je ontzettend veel leuke games beschikbaar die de moeite waard zijn om uit te proberen. Van kleine spelletjes die je even tussendoor speelt tot grote games zoals Fortnite, League of Legends: Wild Rift of Pokémon GO. Veelal gratis te downloaden, maar voor de leukste en tofste ingame items heb je Play Store tegoed nodig. Bij KaartDirect kun je bijvoorbeeld ook Google Play tegoed kopen om Premium games als de mega populaire Minecraft aan te schaffen.

In de Google Play Store koop je ook verschillende soorten films. Van oude klassiekers tot de nieuwste blockbusters. Deze kijk je dan via verschillende apparaten die Android ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan je tv: via de Google TV app beheer je de films die je hebt gekocht en kijk je deze thuis op de bank. Maar de applicatie is natuurlijk ook beschikbaar op je smartphone of tablet, dus de laatste hits meepikken in de trein kan net zo goed! Ben je de Hollywood actie even zat of moet je bijkomen van een hartverscheurende romantische scene? Lees dan één van de e-books of luister naar een audioboek uit de Play Store.

Ga Premium met de Google Play Pass

Er zijn honderden premium games en apps beschikbaar, maar gezien de selectie zo breed is, heeft Google Play daar iets voor gevonden: de Google Play Pass. Met de Google Play card heb je namelijk ook de optie om gebruik te maken van deze extra service van Google Play. Met de Google Play Pass betaal je maandelijks een bescheiden bedrag van €4,99 en krijg je toegang tot Premium games en apps, zonder advertenties. Via de Google Play Pass krijg je ook exclusief toegang tot content en er wordt maandelijks nieuwe content toegevoegd. Bij KaartDirect koop je Google Play tegoed om een abonnement aan te schaffen voor Google Play Pass.

Koop bij KaartDirect de Google Play card

KaartDirect is officiële verkoper van Google Play. Daarom verkopen wij Google Play tegoed in verschillende bedragen. Wil je kleinere bedragen Google Play tegoed kopen? Dan je heb je bijvoorbeeld de keuze uit 15, 25 of 30 Euro. Is dit te weinig en wil je grotere bedragen van Google Play tegoed kopen, dan kan dit natuurlijk ook. Ga dan voor 100, 250 of zelfs 500 euro om je digitale portemonnee bij Google Play goed te vullen. Anders bepaal je een eigen bedrag tussen de 15 en 500 Euro. Als je het juiste Google Play tegoed in je winkelwagen hebt gestopt, dan reken je dit bij ons af. Dit gaat makkelijk en vlug, zodra wij jouw betaling hebben ontvangen krijg je het digitale Play Store tegoed op je scherm te zien. Ook mailen wij de Google Play card voucher voor de zekerheid nog naar je toe.

Je hebt de keuze om de Google Play gift card als cadeau weg te geven aan iemand die niet weg te slaan is van zijn Android smartphone of tablet. De ontvanger van dit mooie cadeau heeft dus een ruim aanbod om het tegoed uit te besteden in de Play store. Zo koop je bijvoorbeeld bij ons de Google Play card 15 Euro cadeaukaart en geef je de code weg aan iemand die een nieuwe film wilt kijken of in-game items wilt hebben waar je Play Store tegoed voor nodig hebt.

Hoe gebruik je Google Play tegoed?

Het Google Play saldo opwaarderen doe je via je Google Play account. Navigeer naar de optie ‘inwisselen’ en voer de code in die je van KaartDirect hebt ontvangen. Een andere optie is om direct naar play.google.com/redeem te gaan en daarna de Google Play voucher code te verzilveren. Play Store tegoed kopen bij KaartDirect heeft als voordeel dat je geen betaalgegevens hoeft te koppelen aan je Google Play account. Je betaalt je Google Play tegoed met iDEAL, Paypal of Bancontact. Zodoende is er geen creditcard nodig en je hoeft niet vang te zijn voor onverwachte kosten via de Google Play Store. Je Google Play tegoed heeft overigens geen vervaldatum, je gebruikt de code wanneer je maar wilt, voor wat je wilt.

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play tegoed kopen bij KaartDirect

Google Play cadeaukaart bij KaartDirect

Op zoek naar leuke games? Neem de Google Play Pass!