Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Onze FAQ
Onze FAQ

We zijn er om je te helpen

Algemeen

Je kunt betalen met iDeal, Apple Pay, Payconiq, Bitcoin (tijdelijk niet beschikbaar) en Bancontact. Voor meer informatie over Bitcoin kun je terecht op BTCDirect.nl

Nadat je een product hebt gekozen dien je deze te betalen. Doordat het een digitale betaling betreft wordt het direct verwerkt. Na ontvangst van deze betaling wordt jouw code op het scherm getoond én je krijgt de code per e-mail toegezonden.


Er zijn verschillende soorten tegoedcodes en die werken als aanvulling voor je digitale portemonnee of voor het afsluiten van een abonnement. Per product geeft KaartDirect.nl aan waarvoor je de tegoedcode kunt gebruiken.

Nee, niet elke tegoedcode is overal voor te gebruiken. Per product geven wij aan waarvoor het te gebruiken is.


Er zit geen bepaalde houdbaarheidstermijn op de tegoedcodes die je bij KaartDirect.nl aanschaft. Maar we adviseren je om de code binnen een jaar na aanschaf te activeren.

Nadat je bestelling is afgerond krijg je de code direct te zien en binnen een minuut per e-mail toegezonden.

Nee, het is niet nodig om een account aan te maken, maar het kan wel. We willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken.

Bij elke bestelde tegoedcode zit een overzicht met instructies, zodat je de tegoedcode snel en stapsgewijs kunt inlossen.

Je krijgt je code hier op KaartDirect.nl direct te zien als je bestelling is afgerond. Mocht je een verkeerd e-mailadres ingevuld hebben en de code ook per e-mail willen ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Je hebt wettelijk gezien 14 dagen de tijd om je aangekochte product te retourneren. Dit onder voorwaarde dat de tegoedcode niet gebruikt dan wel verzilverd is. Indien de tegoedcode gebruikt dan wel verzilverd is, dan is restitutie van het aankoopbedrag niet langer mogelijk. Indien je in aanmerking komt voor restitutie, dan zal KaartDirect.nl het aankoopbedrag binnen 14 dagen retourneren. Het herroepingsrecht geldt niet voor: tegoedkaarten en/of artikelen met digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd.

U kunt contact met ons opnemen, het kan zijn dat er soms door een technische storing iets niet helemaal goed gaat, wij zorgen er dan voor om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Als je bestelling gecontroleerd wordt, dan hebben wij niet voldoende kunnen bevestigen dat het om een legitieme bestelling gaat. Ter fraudepreventie zullen wij nader onderzoek doen. Bij een legitieme bestelling ontvang je zo snel mogelijk je bestelde product. Het kan zijn dat wij je dan om aanvullende informatie vragen. In het geval van een frauduleuze transactie annuleren wij de bestelling en melden we dit bij de daarvoor bedoelde instanties.

KaartDirect.nl is een officiële verkoper van cadeaukaarten, beltegoed, betaalkaarten en software. Omdat wij een officiële verkoper zijn werkt elke geleverde code 100%. Mocht het niet lukken om een code in te lossen, neem dan contact met ons op via [email protected] en onze 24/7 klantenservice team helpt je dan graag verder.

Als onze FAQ je vraag of vragen niet heeft kunnen beantwoorden, dan kun je ons altijd een bericht sturen. Gebruik daarvoor ons contactformulier. We streven ernaar je vraag/vragen binnen 24 uur te beantwoorden.


PlayStation Network

Je PlayStation Store tegoedcode, PlayStation Plus abonnement of PlayStation Now abonnement zal direct na het afronden van de bestelling getoond worden. Ook krijg je binnen enkele minuten je tegoedcode per e-mail toegezonden.

Ja. Het is altijd mogelijk je bestaande abonnementen aan te vullen met extra tegoed, ongeacht hoelang je huidige abonnement(en) nog actief/geldig is/zijn.

Ja je kan met het tegoed in de PlayStation Store alsnog een PlayStation Now of PlayStation Plus abonnement aanschaffen.

Nee, dat is niet mogelijk. De tegoedcodes voor PlayStation Plus en PlayStation Now zijn specifiek voor die services bedoeld en niet inwisselbaar tegen andere tegoeden.


Je PlayStation Store tegoedcode, PlayStation Now tegoedcode en PlayStation Plus tegoedcode los je allemaal op dezelfde manier in. Volg daarvoor de stappen zoals beschreven in de mail die je hebt ontvangen samen met de code. Op de productpagina's staan ook specifieke instructies voor het inlossen van het desbetreffende product.

Microsoft Xbox

Je Xbox Store, Xbox Live of Xbox Game Pass tegoedcode zal direct na het afronden van de bestelling getoond worden. Ook krijg je de tegoedcode per e-mail binnen enkele minuten toegezonden.

Ja. Het is altijd mogelijk je bestaande abonnementen aan te vullen met extra tegoed, ongeacht hoelang je huidige abonnement(en) nog actief/geldig is/zijn.


Ja, dat is mogelijk. Je kunt in de Xbox Store met je digitale portemonnee ook een lidmaatschap op Xbox Live of Xbox Game Pass kopen.

Nee, dat is niet mogelijk. De tegoedcodes voor Xbox Live en Xbox Game Pass zijn specifiek voor die services bedoeld en niet inwisselbaar tegen andere tegoeden.Je Xbox Store tegoedcode, Xbox Live tegoedcode en Xbox Game Pass tegoedcode los je allemaal op dezelfde manier in. Volg daarvoor de stappen zoals beschreven in de mail die je hebt ontvangen samen met de code. Op de productpagina's staan ook specifieke instructies voor het inlossen van het desbetreffende product.

Nintendo eShop en Switch Online

Je Nintendo eShop of Switch Online tegoedcode zal direct na het afronden van de bestelling getoond worden. Ook krijg je de tegoedcode per e-mail binnen enkele minuten toegezonden.

Ja. Het is altijd mogelijk je bestaande abonnementen aan te vullen met extra tegoed, ongeacht hoelang je huidige abonnement(en) nog actief/geldig is/zijn.


Ja, dat is mogelijk. Je kunt in de Nintendo eShop met je digitale portemonnee tegoed ook een lidmaatschap op Nintendo Switch Online kopen.

Nee, dat is niet mogelijk. De tegoedcodes voor Nintendo Switch Online zijn specifiek voor die service bedoeld en niet inwisselbaar tegen andere tegoeden.


Na het inlossen van het Nintendo Switch Online familietegoed, kun je via je Nintendo account een familie aanmaken en andere Nintendo Switch platformen toevoegen.


Je Nintendo eShop en Nintendo Switch Online tegoedcode los je allebei op dezelfde manier in. Volg daarvoor de stappen zoals beschreven in de mail die je hebt ontvangen samen met de code. Op de productpagina's staan ook specifieke instructies voor het inlossen van het desbetreffende product.