Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Een VVV bon gebruiken op Bol.com

Chris Hofman
Een VVV bon gebruiken op Bol.com

De VVV cadeaukaart is bij ontzettend veel winkels en gelegenheden te verzilveren. Daardoor is het een zeer populaire cadeaubon en ook nog eens een veilige keuze om te geven. Als ontvanger van deze mooie cadeaukaart zijn je opties dan ook (bijna) eindeloos. Veel webwinkels in Nederland accepteren de VVV bon ook als betaalmiddel voor online aankopen. Je kunt er alle kanten mee op, of je het nu gebruikt voor een weekendje weg, om online mee te shoppen of wat leuks uitzoekt in een winkelstraat, met de VVV bon kan het allemaal. Alleen is er één grote online winkel waarbij je de bon niet kunt gebruiken: Bol.com ondersteund de VVV bon (nog) niet als betaalmiddel. Maar, wees niet getreurd, het is mogelijk om een VVV bon te wisselen voor een Bol cadeaucode. In dit blog lees je stap voor stap hoe dit in zijn werk gaat.

VVV bon omzetten naar Bol.com cadeaubon

Een VVV bon ruilen voor Bol tegoed is een fluitje van een cent. Navigeer naar deze pagina op de officiële website van de VVV. Vul een bedrag in van minimaal 5, tot maximaal 50 euro om te wisselen voor een Bol.com cadeaucode. Zorg er voor dat je alle gegevens compleet invult en de Bol.com cadeaucode wordt naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. De code die je ontvangt kan je bij Bol.com als betaalmiddel gebruiken. Op deze manier heb je de mogelijkheid om een VVV cadeaukaart te gebruiken bij Bol.com.

VVV bon kopen bij KaartDirect

De VVV cadeaubon is gewoon een tof cadeau die je snel en eenvoudig kunt bestellen bij KaartDirect. Je hebt de mogelijkheid om zelf het tegoed te bepalen om op de cadeaubon te zetten. Vanaf 5 euro heb je al VVV Online cadeaukaart. Wil je een groter bedrag aan iemand schenken? Dan heb je de optie om tot 150 euro tegoed op de VVV bon te zetten. Bij KaartDirect heb je de mogelijkheid om deze cadeaubon te personaliseren. Bezoek de 'Stuur als cadeau' pagina om de kaart te versieren en van een persoonlijke boodschap te voorzien. Zo sta je nooit met lege handen en heb je binnen enkele seconden een leuk digitaal presentje om cadeau te geven.

 

Gerelateerde artikelen:

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
VVV Online cadeaukaart

€5,- tot €150,-

VVV Online cadeaukaart

Bestellen