Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Lycamobile

Lycamobile beltegoed kopen en direct opwaarderen

Wil jij Lycamobile beltegoed kopen en je Lyca simkaart direct opwaarderen? Koop dan jouw beltegoed in de webshop van KaartDirect.nl. Door Lyca beltegoed te kopen ben je altijd bereikbaar en bel, sms en internet je tegen lage kosten. Maak gebruik van een van de aantrekkelijke bundels die precies aansluit op jouw verbruik en je bent zeer voordelig uit. Met de nationale, internationale en databundels van Lycamobile bespaar je flink en je geniet van alle voordelen die deze provider je brengt. Scherpe tarieven, een optimaal netwerk en veelal gratis extra’s; daarom kies jij ervoor om Lyca beltegoed te kopen.

Lyca Beltegoed

Lycamobile €5

€5,-

Lycamobile €5

Lycamobile €10 = €20

€10,-

Lycamobile €10 = €20

Lycamobile €20 = €40

€20,-

Lycamobile €20 = €40

Lyca Databundels

Lyca Databundel XS

€5,-

Lyca Databundel XS

Lyca Databundel S

€7,50

Lyca Databundel S

Lyca Databundel M

€10,-

Lyca Databundel M

Lyca Databundel L

€20,-

Lyca Databundel L

Lyca Alles-in-1L Bundel

€30,-

Lyca Alles-in-1L Bundel

Lyca Databundel XL

€30,-

Lyca Databundel XL

Uitverkocht

Lyca Holland Bundel

Lyca Holland Bundel S

€15,-

Lyca Holland Bundel S

Lyca Holland Bundel M

€20,-

Lyca Holland Bundel M

Lyca Holland Bundel L

€25,-

Lyca Holland Bundel L

Lyca Holland Super Bundel

€30,-

Lyca Holland Super Bundel

Uitverkocht
Lycamobile

Jouw Lycamobile simkaart direct opwaarderen zorgt voor voordelige verbinding

Lycamobile is de grootste virtuele telefoonprovider ter wereld met meer dan vijftienmiljoen klanten. Als virtuele provider maakt Lycamobile geen gebruik van een eigen netwerk, maar zijn ze aangesloten op netwerken van andere providers wereldwijd. In Nederland maakt deze telefoonprovider gebruik van het hoogwaardige KPN netwerk, net zoals diverse andere providers, zoals L-Mobi en meer. Het doel van Lycamobile is om op een voordelige en hoogwaardige wijze telefonie- en datadiensten aan te bieden en dit doen ze op verschillende manieren.

Een van deze manieren is met prepaid Lyca beltegoed, wat je bij KaartDirect.nl kunt kopen. Omdat de markt van prepaid en dus ook de groep van gebruikers heel erg breed is, zijn er zeer veel producten beschikbaar om aan de behoeftes te voldoen. Al deze producten kun je bij KaartDirect.nl op prepaid basis aanschaffen, dat geheel veilig en snel wordt geleverd. Hierdoor ben je met Lycamobile altijd verbonden en bereikbaar na het opwaarderen!

Diverse bundels

Lycamobile richt zich specifiek op bundels, wat wil zeggen dat je met het beltegoed dat je aanschaft gelijk een specifieke bundel koopt. Dit kan een bundel zijn om te bellen en sms’en, een databundel of een mix daarvan. Uiteraard zijn deze bundels in verschillende varianten beschikbaar naargelang je gebruik en dat altijd tegen een scherp tarief. Binnen deze bundels is ook weer onderscheid tussen nationaal, internationaal en data, en als extra heeft Lycamobile geregeld aanbiedingen. Het enige wat je nodig hebt is een Lycamobile simkaart en daarmee kun je elke bundel gebruiken die je bij KaartDirect.nl aanschaft en direct kunt opwaarderen.

Wat de bundels over het algemeen gemeen hebben, is dat je bij een gecombineerde bundel voornamelijk voor data betaalt. Hierdoor kun je onbeperkt bellen en sms’en, wat je binnen het kader van prepaid erg veel vrijheid geeft. Als extra krijg je ook nog eens dubbele data voor drie maanden, waardoor je nog meer uit je aangeschafte beltegoed haalt. Dat zijn erg veel redenen om Lyca beltegoed te kopen bij KaartDirect.nl

Jouw Lyca beltegoed kopen

In het aanbod van KaartDirect.nl tref je zeer veel Lycamobile bundels aan. Je maakt een keuze uit één van de vele bundels en na betaling ontvang je automatisch een opwaardeercode, zowel direct op je scherm als per e-mail. Zo kun je op elk gewenst moment opwaarderen. De opwaardeercode staat gelijk aan de aangeschafte bundel met bel- en datategoed en na het opwaarderen kun je er gelijk gebruik van maken. Heb je geen Lyca simkaart en wil je ander beltegoed kopen, zoals van T-Mobile, Vodafone of Lebara? Ook dan kun je terecht in onze webshop voor jouw beltegoed.

Gemakkelijk Lycamobile opwaarderen

Na de aanschaf van een specifieke bundel bij KaartDirect.nl tonen we je de opwaardeercode, die je ook per e-mail ontvangt. Deze code heb je nodig om het beltegoed te activeren en daarvoor zijn verschillende manieren. Zo kun je naar het gratis nummer 1244 bellen en de stappen doorlopen die aangegeven worden. Een andere optie is om bij de belfunctie van je telefoon *101*Beltegoed code # in te toetsen en dan op verzenden te drukken. Hierna ontvang je bericht dat het beltegoed succesvol opgewaardeerd is en je hebt dan gelijk de beschikking over de aangeschafte bundel.

Profiteer ook van de vele voordelen

Als provider is Lycamobile voordelig dankzij de vele promotionele acties en van deze diensten gebruikmaken is gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een simkaart, die je geheel gratis op de website van Lycamobile bestelt. Je Lyca beltegoed kun je kopen op KaartDirect.nl en daarmee kun je gelijk je ontvangen Lycamobile simkaart gebruiken. Het is veilig, erg voordelig en het gaat snel. Bovendien zit je nooit vast aan een specifieke bundel, want als je opnieuw opwaardeert kun je voor een andere bundel kiezen. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor als je enige tijd naar het buitenland gaat, waarvoor een internationale bundel interessanter is. Je krijgt met de prepaid simkaart van Lycamobile alle vrijheid om je telefoon- en datagebruik naar eigen inzicht vorm te geven. Dit altijd tegen een lage prijs!

 

Gerelateerde artikelen:

Voordelig bellen, sms'en en internetten met Lycamobile