Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

Lycamobile

Lycamobile beltegoed kopen

Met Lycamobile ben je altijd bereikbaar en bel, sms en internet je tegen lage kosten. Maak gebruik van een van de aantrekkelijke bundels die precies aansluit op jouw verbruik en je bent zeer voordelig uit. Met de nationale, internationale en databundels van Lycamobile bespaar je flink en je geniet van alle voordelen die deze provider je brengt. Scherpe tarieven, optimaal netwerk en veelal gratis extra’s!

Lyca Databundels

Lyca Databundel XS

€5,-

Lyca Databundel XS

Lyca Databundel S

€7,50

Lyca Databundel S

Lyca Databundel M

€10,-

Lyca Databundel M

Lyca Databundel L

€20,-

Lyca Databundel L

Lyca Alles-in-1L Bundel

€30,-

Lyca Alles-in-1L Bundel

Lyca Databundel XL

€30,-

Lyca Databundel XL

Lyca Holland Bundel

Lyca Holland Bundel S

€15,-

Lyca Holland Bundel S

Lyca Holland Bundel M

€20,-

Lyca Holland Bundel M

Lyca Holland Bundel L

€25,-

Lyca Holland Bundel L

Lyca Beltegoed

Lycamobile €5

€5,-

Lycamobile €5

Lycamobile €10

€10,-

Lycamobile €10

Lycamobile €20

€20,-

Lycamobile €20

Lycamobile

Altijd voordelig in verbinding staan met Lycamobile

Lycamobile is de grootste virtuele telefoonprovider ter wereld met meer dan 15 miljoen klanten. Als virtuele provider maakt Lycamobile niet gebruik van een eigen netwerk, maar zijn ze aangesloten op netwerken van andere providers wereldwijd. In Nederland maakt deze telefoonprovider gebruik van het hoogwaardige KPN netwerk, wat voor een optimale verbinding en communicatie zorgt. Het doel van Lycamobile is om op een voordelige en hoogwaardige manier telefonie- en datadiensten aan te bieden en dit doen ze op verschillende manieren.

Een van deze manieren is met prepaid, wat je bij KaartDirect.nl kunt aanschaffen. Omdat de markt van prepaid en dus ook de gebruikers heel erg breed is, zijn er zeer veel producten beschikbaar om aan de behoeftes te voldoen. Al deze producten kun je bij KaartDirect.nl op prepaid basis aanschaffen, dat geheel veilig en snel geleverd. Hierdoor ben je met Lycamobile altijd verbonden en natuurlijk bereikbaar!

Diverse bundels

Lycamobile richt zich specifiek op bundels, wat wil zeggen dat je met het beltegoed dat je aanschaft gelijk een specifieke bundel koopt. Dit kan een bundel zijn om te bellen en sms’en, een databundel of een mix daarvan. Uiteraard zijn deze bundels in verschillende varianten beschikbaar naargelang je gebruik en dat altijd tegen een scherp tarief.

Binnen deze bundels is ook weer onderscheid tussen nationaal, internationaal en data, en als extra heeft Lycamobile geregeld aanbiedingen. Het enige wat je nodig hebt is een Lycamobile simkaart en daarmee kun je elke bundel gebruiken die je bij KaartDirect.nl aanschaft en dat gaat op een zeer gemakkelijke manier, waarover zo meer.

Wat de bundels over het algemeen gemeen hebben, is dat je bij een gecombineerde bundel voornamelijk voor data betaalt. Hierdoor kun je onbeperkt bellen en sms’en, wat je binnen het kader van prepaid erg veel vrijheid geeft. Als extra krijg je ook nog eens dubbele data voor 3 maanden, waardoor je nog meer uit je aangeschafte beltegoed haalt. Buiten dat profiteer je geregeld van extra beltegoed bij een besteding van een bepaald bedrag.

Jouw Lycamobile beltegoed bestellen

In het aanbod van KaartDirect.nl tref je zeer veel Lycamobile bundels aan. Deze bundels zijn na aanschaf direct te gebruiken en dat werkt op een zeer efficiënte manier. Je maakt een keuze uit een van de vele bundels en na betaling ontvang je automatisch een opwaardeercode. Die sturen we je ook nog even apart per mail toe, zodat je op elk gewenst moment kunt opwaarderen.

De opwaardeercode staat gelijk aan de aangeschafte bundel bel- en datategoed en na het opwaarderen kun je er gelijk gebruik van maken. Dit wil zeggen dat het opwaarderen het startsein is voor het ingaan van de aangeschafte bundel. Daarmee kun je dan direct bellen, sms’en en natuurlijk internetten, hoewel dat enigszins afhankelijk van de bundel is die je hebt aangeschaft.

Gemakkelijk opwaarderen

Na de aanschaf van een specifieke bundel bij KaartDirect.nl tonen we je de opwaardeercode, die je ook per mail ontvangt. Deze code heb je nodig om het beltegoed te activeren en daarvoor zijn verschillende manieren. Zo kun je naar het gratis nummer 1244 bellen en de stappen doorlopen die aangegeven worden. Hierbij dien je dan de opwaardeercode in te vullen om het te activeren.

Een andere optie is om bij de belfunctie van je telefoon *101*Beltegoed code # in te toetsen en dan op verzenden te drukken. Hierna ontvang je bericht dat het beltegoed succesvol opgewaardeerd is en je hebt dan gelijk de beschikking over de aangeschafte bundel. Hierdoor kun je weer bellen, sms’en en internetten.

Profiteer ook van de vele voordelen

Als provider is Lycamobile voordelig dankzij de vele promotionele acties en van deze diensten gebruikmaken is gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een simkaart en die kun je geheel gratis op de website van Lycamobile bestellen. Daarvoor kan je hier (https://www.lycamobile.nl/nl/order-sim/) terecht.

Je beltegoed schaf je hier bij KaartDirect.nl aan en daarmee kun je gelijk je ontvangen Lycamobile simkaart gebruiken. Het is veilig, erg voordelig en het gaat snel, zeker als je gebruikmaakt van een van de scherp geprijsde bundels. De keuze daarin is erg uitgebreid, waardoor er altijd een perfecte optie is die goed aansluit op wat je nodig hebt.

Bovendien zit je nooit vast aan een specifieke bundel, want als je opnieuw opwaardeert kun je een ander kiezen. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor als je enige tijd naar het buitenland gaat, waarvoor een internationale bundel interessanter is. Je krijgt met de prepaid simkaart van Lycamobile alle vrijheid om je telefoon- en datagebruik naar eigen inzicht vorm te geven. Dit altijd tegen een lage prijs!