Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

paysafecard

paysafecard online kopen? Direct geleverd

paysafecard is het meest veilige en anonieme online betaalmiddel dat er is. Met deze prepaid creditcard kun je gemakkelijk en snel online betalingen verrichten bij diverse websites, webshops en digitale (internet)diensten. Aan de anonieme pincode van paysafecard heb je genoeg om direct online aankopen te doen zonder tussenkomst van een bank of creditcardmaatschappij. Je anonimiteit is dus altijd gewaarborgd.

paysafecard

paysafecard €10

€10,-

paysafecard €10

paysafecard €25

€25,-

paysafecard €25

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50

paysafecard €100

€100,-

paysafecard €100

paysafecard high res logo

Betaal veilig en anoniem door een paysafecard online te kopen

Online betalingen verrichten in volledige anonimiteit en dat op een veilige manier? De paysafecard is hierin de perfecte oplossing. De paysafecard kun je online kopen met een creditcard of bankrekening. Na betaling ontvang je een zestiencijferige pincode, die gelijk staat aan het betaalde bedrag. Met die code kun je vervolgens geheel anoniem een betaling verrichten. Je bent immers niet genoodzaakt om persoonlijke betaalinformatie te delen bij een transactie. Hierdoor is het gebruik van een paysafecard altijd 100% veilig.

Verschillende paysafecards

De paysafecard is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Dat begint bij een bedrag van € 10,- en loopt op tot een maximum van € 100,-. Je kunt er games, films, muziek, abonnementen en nog veel meer mee aanschaffen. Dit op dezelfde wijze als je normaal met een creditcard of iDeal doet. Gezien je veelal te maken hebt met digitale producten komt er geen (fysieke) verzending aan te pas. Hierdoor ben je met paysafecard 100% anoniem. Dit maakt het online shoppen niet alleen veilig, ook is het een prettige wijze om betalingen mee te verrichten. De betaling verloopt immers sneller met een paysafecard, gezien enkel de code inlossen bij het afrekenen voldoende is.

Flexibiliteit

Eén van de speerpunten van een paysafecard kopen is dat deze online op heel veel plekken te gebruiken is. Je bent ook niet gebonden aan een directe besteding van het volledige bedrag. Dit omdat het een prepaid creditcard betreft. Hierdoor wordt elke betaling van het totale bestedingsbedrag afgeschreven. Als je een paysafecard van € 50,- aanschaft en je doet een betaling van € 10,-, dan blijft er € 40,- op de betreffende pincode staan om later te besteden. Je bent ook niet gebonden aan een vast adres, je kunt het tegoed geheel naar eigen inzicht waar dan ook besteden totdat de prepaidkaart leeg is. Weet je niet meer wat je tegoed is? Geen nood! Dit kun je altijd via de website van paysafecard even checken, zodat je precies weet wat je bestedingsruimte nog is.

Voordelen van paysafecard

paysafecard is in het leven geroepen om aan de toenemende vraag omtrent veiligheid en anonimiteit te voldoen. Deze betaalwijze wordt breed omarmd op het web en staat bekend als dé manier om op een veilige manier te betalen. Inmiddels is paysafecard in meer dan 40 landen te gebruiken en dat bij ontzettend veel diensten en websites.

Om een idee te geven van waar je de paysafecard zoal kunt gebruiken, hieronder wat categorieën op een rijtje:

  • Online games
  • Digitale abonnementen
  • Telefonie
  • Internetdiensten
  • Webshops
  • Datingsites

Op de website van paysafecard vind je een duidelijk overzicht vinden van welke websites paysafe accepteren als betaalmiddel. Bezoek hiervoor deze pagina.

Geldigheid paysafecard

Ben je van plan om (resterend) paysafecard tegoed voor een langere periode te bewaren? Als je geen paysafecard account hebt, dan worden er na 30 dagen onderhoudskosten in rekening gebracht. Kom alles te weten over de aanvullende kosten voor het gebruik van paysafecard met, of zonder account in deze blog.

paysafecard kopen bij KaartDirect.nl

Bij KaartDirect.nl kun je online een paysafecard kopen, waarbij je kiest uit vier bedragen. Kies het gewenste bedrag en na betaling sturen wij je de paysafecard pincode direct per e-mail toe. De geleverde pincode is altijd gelijk actief en dus onmiddellijk te gebruiken. Heb je vragen over onze diensten en het online kopen van een paysafecard of een ander product, zoals beltegoed of een cadeaukaart? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

 

Gerelateerde artikelen:

Hoe werkt de paysafecard prepaid creditcard?

paysafecard badge