Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

paysafecard

paysafecard online kopen? Snel geleverd

paysafecard is het meest veilige en anonieme online betaalmiddel dat er is. Met deze prepaid creditcard kun je gemakkelijk en snel online betalingen verrichten bij diverse websites, webshops en digitale (internet)diensten. Aan de anonieme pincode van paysafecard heb je genoeg om direct online aankopen te doen zonder tussenkomst van een bank of creditcardmaatschappij. Je anonimiteit is dus altijd gewaarborgd.

paysafecard

paysafecard €10

€10,-

paysafecard €10

paysafecard €25

€25,-

paysafecard €25

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50

paysafecard €100

€100,-

paysafecard €100

paysafecard

Betaal veilig en anoniem met een Paysafecard

Online betalingen verrichten in volledige anonimiteit en dat op een veilige manier? De Paysafecard is hierin de perfecte oplossing. De Paysafecard is een anonieme prepaid creditcard waarmee je in zeer veel webshops en bij digitale diensten een betaling kunt verrichten. Dit zonder dat er een bank of creditcardmaatschappij aan te pas komt.

De Paysafecard schaf je aan via een creditcard of bankrekening en na betaling ontvang je een zestiencijferige pincode, die gelijk staat aan het betaalde bedrag. Met die code kun je vervolgens een betaling verrichten en dat geheel anoniem. Je bent immers niet genoodzaakt om persoonlijke betaalinformatie te delen bij een transactie. Hierdoor is het gebruik van een Paysafecard altijd 100% veilig.

Verschillende Paysafecards

De Paysafecard is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Dat begint bij een bedrag van € 10,- en loopt op tot een maximum van € 100,-. Dit stelt je in staat om allerlei aankopen te doen bij een zeer grote groep websites en digitale diensten. Je kunt er games, films, muziek, abonnementen en nog veel meer mee aanschaffen. Dit op dezelfde wijze als je normaal met een creditcard of iDeal doet.

Gezien je veelal te maken hebt met digitale producten komt er geen (fysieke) verzending aan te pas. Hierdoor ben je met Paysafecard 100% anoniem. Je hoeft namelijk geen persoonlijke adresgegevens of wat dan ook achter te laten. Dit maakt het online shoppen niet alleen veilig, ook is het een prettige wijze om betalingen mee te verrichten. 

De betaling verloopt immers sneller met een Paysafecard, gezien enkel de code inlossen bij afrekenen voldoende is.



Flexibiliteit

Eén van de speerpunten van Paysafecard is dat het online op heel veel plekken te gebruiken is. Dit maakt aankopen doen erg gemakkelijk, gezien de eerdergenoemde code het enige is wat je nodig hebt. Je bent ook niet gebonden aan een directe besteding van het volledige bedrag. Dit omdat het een prepaid creditcard betreft. Hierdoor wordt elke betaling van het totale bestedingsbedrag afgeschreven.

Als je een Paysafecard van € 50,- aanschaft en je doet een betaling van € 10,-, dan blijft er € 40,- op de betreffende pincode staan om later te besteden. Dit geeft je zeer veel vrijheid in je bestedingspatroon met de Paysafecard. Je bent ook niet gebonden aan een vast adres, je kunt het tegoed geheel naar eigen inzicht waar dan ook besteden totdat de prepaidkaart leeg is.

Weet je niet meer wat je tegoed is? Geen nood! Dit kun je altijd via de website van Paysafecard even checken, zodat je precies weet wat je bestedingsruimte nog is.



Voordelen van Paysafecard

Paysafecard is in het leven geroepen om aan de toenemende vraag omtrent veiligheid en anonimiteit te voldoen. Deze betaalwijze wordt breed omarmd op het web en staat bekend als dé manier om op een veilige manier te betalen. Inmiddels is de Paysafecard in meer dan 40 landen te gebruiken en dat bij ontzettend veel diensten en websites.

Om een idee te geven van waar je de Paysafecard zoal kunt gebruiken, hieronder wat categorieën op een rijtje:

  • Online games
  • Online casino’s
  • Digitale abonnementen
  • Telefonie
  • Internetdiensten
  • Webshops
  • Datingsites

Op de website van Paysafecard kan je een duidelijk overzicht vinden van welke websites dit betaalmiddel allemaal accepteren. Voor dat overzicht kan je hier (https://www.paysafecard.com/nl-nl/gebruiken/) terecht.

Betalen met een Paysafecard


De betaling met een Paysafecard verloopt op een gemakkelijke wijze. Op het moment dat je het gewenste product geselecteerd hebt, dan word je automatisch naar de betaalpagina geleid. Hier kun je dan kiezen voor de optie ‘Betalen met Paysafecard’ en bij het selecteren verschijnt er een invoerveld.

Daar vul je de zestiencijferige Paysafecard code in en dat is voldoende om de transactie af te ronden. Het aankoopbedrag zal automatisch van je pincode worden afgeschreven en daarmee is het geregeld. Als er nog een restbedrag overblijft, dan kun je dat bij een latere betaling met dezelfde pincode gebruiken.

Dat is het, meer komt er niet bij kijken. Vanwege deze eenvoud is Paysafecard zeer populair en je geniet van optimale veiligheid en volledige anonimiteit.



Paysafecard bij KaartDirect.nl


Bij KaartDirect.nl kun je een Paysafecard aanschaffen en dat in vier bedragen. Kies het gewenste bedrag en na betaling sturen wij je de Paysafecard pincode toe. Dit per e-mail en dat natuurlijk direct, waardoor je binnen een minuut je gewenste bedrag als Paysafecard ter beschikking hebt. De geleverde pincode is altijd gelijk actief en dus onmiddellijk te gebruiken. Extra tegoed nodig? Je bestelt in een mum van tijd een extra Paysafecard die je direct in je mail ontvangt.