Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Roblox

Eenvoudig een Roblox Gift Card kopen

Robux nodig? Bij KaartDirect koop je de Roblox gift card! Zo heb je binnen no time ontzettend veel Robux om in de game te spenderen. Met een grote hoeveelheid Robux koop je niet alleen toffe skins in Roblox, maar ook veel andere leuke items die het speelplezier nog meer vergroten. Het voordeel van een Roblox kaart is dat je niet je bankgegevens hoeft te koppelen aan je Roblox account. Op deze manier houd je controle over hoeveel er in het spel uitgegeven wordt. Bestel snel en eenvoudig een Robux kaart bij KaartDirect.

Roblox Gift Card

Roblox

€10,- tot €200,-

Roblox

Bestellen
Roblox €10

€10,-

Roblox €10

Roblox €20

€20,-

Roblox €20

Roblox €50

€50,-

Roblox €50

Roblox €100

€100,-

Roblox €100

De wondere wereld van Roblox!

Roblox is een hele bijzondere game. In de online game-wereld van Roblox is ontzettend veel te doen. Er is altijd wel iets leuks beschikbaar om te spelen, of iets nieuws om te ervaren. Ontdek de wereld samen met andere gamers van alle leeftijden en stap binnen in de levels die spelers zelf hebben gecreëerd. Het mooie van Roblox? Je kunt het gratis downloaden en spelen!

Roblox spelen is mogelijk op diverse apparaten, hierdoor kan je er waar en wanneer je maar wilt mee aan de slag gaan. Het spel is beschikbaar op de Nintendo Switch, PC, Xbox, tablet en op de smartphone (iOS of Android). Om de game te spelen heb je enkel een account nodig. Wil je tussen apparaten wisselen, of verder spelen op een ander apparaat? Dat is dankzij de cross-platform functionaliteit geen enkel probleem. Ideaal toch?

Robux kopen? Bestel bij KaartDirect

Je kunt Roblox gratis spelen, maar voor sommige optionele items en extra content heb je Robux nodig. Dit is de in-game valuta van Roblox. Roblox heeft een uitgebreide catalogus om je personage uniek mee aan te kleden. Je kunt er ook toffe emotes, handige power-ups en gave wapens mee aanschaffen. Hier heb je een Roblox kaart voor nodig. Door een Roblox gift card te kopen heb je in één keer heel veel Robux beschikbaar. Dus wil je Robux kopen? Dan maak je hier bij KaartDirect een keuze uit een van de verschillende Roblox gift cards die we aanbieden.

Hoeveel Robux krijg je voor 10 euro?

Voor 10 euro koop je een Roblox kaart die goed is voor 800 Robux. Er zijn nog een stuk meer Robux kaart opties beschikbaar. Voor 20 euro krijg je 1.700 Robux, 50 euro staat gelijk aan 4.500 Robux en 100 euro krijg je zelfs 10.000 Robux. Wil je voor een bedrag Robux kopen? We bieden ook de mogelijkheid om een eigen tegoed waarde aan een Roblox gift card uit te geven voor een bedrag tussen de 10 en 200 euro.

Snel en eenvoudig te bestellen bij KaartDirect

Een Roblox gift card gekozen? Reken deze dan veilig bij ons af met je favoriete betaalmethode (o.a. Klarna, iDEAL of PayPal). Na betaling ontvang je direct per e-mail een unieke code die je in de game of online via deze pagina kunt verzilveren. Het aantal Robux op je account wordt aangevuld, zodat jij er wat moois van kunt aanschaffen.