Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Roblox

Roblox Gift Card kopen

Haal nog meer uit je Roblox avonturen met een aanvulling op je Robux portemonnee! Bestel hier jouw Robux en maak je personage nog unieker.

Roblox Gift Card

Roblox €10

€10,-

Roblox €10

Roblox €20

€20,-

Roblox €20

Roblox

Haal nog meer uit Roblox met een aanvulling op je Robux portemonnee!

Bouw er op los in de onlinewereld van Roblox. Het razend populaire bouwspel is voor jong en oud ontzettend leuk om te spelen en geheel gratis. Je kunt de game dus zonder kosten spelen op de pc, Xbox One, Nintendo Switch, tablets en mobiele telefoons. Enkel een account is nodig om de game te spelen en dat is cross-platform beschikbaar. Dat wil zeggen dat je op elk genoemd platform verder kunt spelen op het punt waar je was gebleven.

Je kunt ook Roblox tegoed aanschaffen dat ‘Robux’ heet. Met Robux kun je in de game van extra voordelen en content gebruikmaken. Roblox heeft een uitgebreide catalogus aan extra content om je personage uniek mee aan te kleden. Maar ook kun je er toffe emotes, handige power-ups en gave wapens aanschaffen.

Met de extra content die je kunt kopen kun je jouw ervaring nog mooier maken! Je kunt al voor weinig Robux mooie items aanschaffen. Tegen betaling krijg je een kaart met 800 of 1700 Robux voor in de game en met deze Robux kun je in de in-game winkel terecht. Ook kun je je bestaande Robux tegoed verder opwaarderen met een aanvullend tegoed.

Het Robux tegoed voor Roblox kun je op een handige manier bij KaartDirect bestellen. Na betaling ontvang je direct per e-mail een code. Deze code kun je in de game inlossen en dan zal je aantal Robux worden aangevuld met extra punten, zodat je weer kan winkelen.

KaartDirect biedt twee varianten aan. Roblox tegoed van €10,- en Roblox tegoed van €20,-.