Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Ortel Mobile

Ortel Mobile beltegoed kopen?

Ortel gebruikers genieten van veel voordelen met hun prepaid beltegoed. Gratis onderling bellen naar andere Ortel gebruikers. Een gratis verdubbeling van het beltegoed én voordelige tarieven voor het bellen en sms’en naar het buitenland. Ortel maakt gebruik van het zeer betrouwbare KPN-netwerk voor een optimale dekking. Jouw beltegoed bestel je gemakkelijk en snel bij KaartDirect.nl.

Ortel Mobile beltegoed

Ortel €5

€5,-

Ortel €5

Ortel €10

€10,-

Ortel €10

Ortel €20

€20,-

Ortel €20

Ortel

Met Ortel geniet je van diverse voordelen

Ortel heeft als provider een duidelijke missie en dat is het wegnemen van grenzen binnen communicatie. Het is belangrijk dat alle gebruikers van Ortel te allen tijde met elkaar kunnen communiceren, ongeacht tegoeden. Een van de grootste voordelen is daarom dat Ortel gebruikers onder elkaar kosteloos kunnen bellen, wat natuurlijk aanzienlijk scheelt.

Een ander belangrijk voordeel is dat je altijd dubbel beltegoed krijgt. Dus als je € 10,- opwaardeert, dan krijg je € 20,- beltegoed tot je beschikking. Je kunt dus twee keer zolang bellen en twee keer zoveel sms’jes versturen naar alle nummers in Nederland. Twee belangrijke voordelen waar elke Ortel gebruiker van profiteert. Dit beltegoed schaf je op een gemakkelijke manier bij KaartDirect.nl aan, waarin wij verschillende keuzes hebben.

Hoe werkt het?

Indien je nieuw beltegoed nodig hebt, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. Wij maken het je erg gemakkelijk, want je kiest het beltegoed dat je nodig hebt en je doorloopt een paar stappen. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, tonen we je de beltegoedcode die je kunt opwaarderen. Na het opwaarderen heb je nieuw beltegoed tot je beschikking om te kunnen bellen en sms’en.

Bij KaartDirect.nl heb je de keuze uit drie beltegoeden. Dit begint bij € 5 en daarnaast kun je ook € 10 en € 20 aanschaffen. Dit allemaal op dezelfde manier, waardoor je in een mum van tijd nieuw tegoed tot je beschikking hebt. Heb je meer beltegoed nodig? Bestel meerdere tegoedcodes en waardeer ze allemaal op, het tegoed wordt als het ware op elkaar gestapeld. Daardoor kun je altijd iedereen blijven bellen en sms’en.

Ook kun je het beltegoed gebruiken voor mobiel internet. Zo krijg je voor € 10,- beltegoed 1GB aan data en dat is 30 dagen geldig. Meer nodig? Profiteer dan van de aantrekkelijkere bundel voor € 20,-, waarmee je 3GB tot je beschikking krijgt. De databundels worden gelijk van je beltegoed afgeschreven en daarmee ben je altijd online bereikbaar. Indien het beltegoed daarmee op is kun je niet meer bellen, maar wel gebeld worden.

Betrouwbaar netwerk

Om een optimale service te bieden maakt Ortel gebruik van het KPN netwerk. Dit netwerk is al jaren een van de beste en meest betrouwbare netwerken van Nederland, waardoor je altijd profiteert van een stabiele verbinding. Zowel bij het bellen als internetten. Met andere woorden: je bent altijd bereikbaar met Ortel dankzij de samenwerking die ze met KPN hebben. Bovendien geniet je van lage tarieven, gezien Ortel een zeer voordelige provider is.

Communiceren met het buitenland

Ook is het mogelijk om natuurlijk met het buitenland te communiceren en dat eveneens op een zeer voordelige wijze. Zoals al benoemd is communicatie voor Ortel zeer belangrijk en daarom kun je met alle landen wereldwijd bellen en sms’en. Op het moment dat je belt of sms’t met een land in Europa, dan ben je erg voordelig uit. Zo is de vanaf prijs bij bellen slechts € 0,09 per minuut.

Alle tarieven ontdekken? Dan kan je hier terecht. De belkosten worden automatisch van je beltegoed afgeschreven per bericht of belminuut en op het moment dat je tegoed opraakt, zul je automatisch een bericht ontvangen. Opnieuw opwaarderen heb je dan via KaartDirect.nl zo gedaan, gezien je zeer snel nieuw beltegoed aanschaft en ontvangt.

Je beltegoed opwaarderen gaat op een eenvoudige manier. Bel naar *123# en voer de ontvangen code in, nadien is je beltegoed opgewaardeerd. Houd ook zeker de Ortel website in de gaten, met enige regelmaat zijn er aantrekkelijke promotionele acties waar je gebruik van kunt maken.

Het gemak van Ortel

Ortel is als provider erg voordelig ingericht en je profiteert zoals je hebt kunnen lezen van allerlei voordelen. De meest gunstige is nog wel de verdubbeling van het beltegoed, waardoor je in verhouding nog voordeliger uit bent. Het enige wat je nodig hebt om van al deze voordelen gebruik te maken is natuurlijk een Ortel simkaart.

Je beltegoed waardeer je zeer snel en gemakkelijk op, dat je direct geleverd krijgt. Na het opwaarderen kun je gelijk weer bellen en sms’en. Met een paar minuten is het geregeld en opwaarderen is wereldwijd mogelijk. Bestel het bij KaartDirect.nl en beschik direct over genoeg tegoed om te bellen, sms’en én internetten!