Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Netflix

Netflix cadeaukaart kopen? Direct geleverd

Wil je tegoed op je Netflix account zetten zonder dat je vast zit aan een automatische incasso? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die de nieuwste series altijd in één ruk uit kijkt? Dan is de Netflix cadeaukaart precies wat jij zoekt. Het aanbod op de populaire streamingservice is ontzettend divers en heeft voor ieder wat wils. Je vindt er bekroonde series, films, anime, documentaires, games en nog veel meer.

Netflix

Netflix cadeaukaart

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaukaart

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50

Netflix high res logo SVG

Wat is Netflix?

Netflix is de bekendste streamingdienst voor series en films. Er is een breed scala aan verschillende soorten content in uiteenlopende genres beschikbaar. Je kunt tegenwoordig er zelfs terecht voor interactieve, verhalende games. Er wordt flink geïnvesteerd in het maken van eigen producties waarvoor je alleen terechtkunt bij Netflix. Ze produceren de ene na de andere hit die je niet gemist mag hebben.

Aan wat voor toppers moet je denken? Er zijn heel veel Netflix Originals beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan populaire (animatie) series zoals: Stranger Things, La Casa de Papel (Money Heist), BoJack Horseman, Squid Games en Wednesday. Ben je geïnteresseerd Aziatische content? Van Bollywood producties tot K-drama en alles ertussenin vind je op Netflix.

De voordelen van een Netflix cadeaukaart

Je hebt diverse mogelijkheden om de Netflix cadeaukaart te gebruiken. Zoek je bijvoorbeeld een presentje voor iemand die nog geen gebruikmaakt van de streamingdienst? Dan is dit een geweldige cadeaubon om de service te laten ervaren.

Een andere mogelijkheid is de Netflix kaart kopen om je eigen abonnement mee te betalen. Je zit dan niet vast aan een doorlopende incasso. Wanneer er voldoende saldo beschikbaar is op je Netflix account, dan worden de abonnementskosten hier automatisch mee verrekend.

Wat zijn de maandelijkse kosten van een Netflix abonnement?

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare opties en bijhorende prijzen van een Netflix abonnement:

1. Netflix Basic

Goedkoop de beste series op Netflix bekijken:

  • Stream op 1 apparaat
  • HD kwaliteit in 720p
  • Prijs per maand: € 7,99

2. Netflix Standaard

Het meest gekozen Netflix lidmaatschap, inclusief goede streaming kwaliteit:

  • Stream op 2 apparaten tegelijkertijd
  • HD kwaliteit in 1080p
  • Prijs per maand: € 11,99

2. Netflix Premium

Met dit Netflix abonnement ontvang je de beste streamingervaring. Bekijk Netflix op meerdere apparaten tegelijkertijd, in de beste kwaliteit. Ideaal voor grotere huishoudens:

  • Stream op 4 apparaten tegelijkertijd
  • Ultra HD kwaliteit in 4K + HDR
  • Prijs per maand: € 15,99

Let op: Elke abonnementsvorm is binnen één huishouden te gebruiken

Overal Netflix kijken op verschillende apparaten

Om voluit van Netflix te genieten, gaat onze voorkeur er uit naar een Netflix Premium abonnement en kijken met surround sound op een 4K TV. Echter ben je niet aan je tv gebonden om van Netflix gebruik te maken. De meeste apparaten hebben een Netflix app beschikbaar, of kan de browser (Google Chrome, Safari, Firefox, etc.) gebruikt worden om te streamen. Game consoles die aangesloten worden op de TV, zoals de PlayStation of de Xbox hebben ook een eigen Netflix app beschikbaar. Het is ook mogelijk om Netflix te gebruiken op een apparaat met Android als besturingssyteem, iPhone of iPad. Elke abonnementsvorm wordt ondersteunt op elk type apparaat, de keuze is geheel aan jou waar en wanneer je wilt genieten van Netflix!

Welke Netflix gift card kies jij?

De Netflix gift card wordt aangeboden in verschillende waarden. Vanaf 25 tot maximaal 150 euro euro koop je de Netflix cadeaubon. Bij KaartDirect gaat het bestellen snel en eenvoudig. Plaats het gewenste bedrag in je winkelwagentje en reken veilig af met je favoriete betaalmethode. Bestelling betaald? Dan krijg je binnen enkele seconden de unieke tegoedcode in beeld te zien. De code is direct te gebruiken om tegoed op je eigen, of het account van iemand anders te zetten. Het bestellen gaat zo gemakkelijk, dat je tijdens een gesprek over de laatste hitserie, iemand een digitale tegoedbon cadeau kunt geven.