Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Amazon

Amazon Gift Card kopen? Direct geleverd

Ben je op zoek naar een Amazon cadeaubon? Dan ben je bij KaartDirect aan het juiste adres. Met een Amazon gift card kun je moeiteloos tegoed toevoegen aan je account of een Prime (Video) abonnement afsluiten. Natuurlijk hoef je de cadeaukaart niet voor jezelf te houden: met de Amazon bon van KaartDirect heb je op elk moment van de dag een geweldig cadeau binnen handbereik. Door de diversiteit aan producten die Amazon biedt, kan de ontvanger altijd een passend cadeau uitzoeken. Bestel snel en eenvoudig jouw Amazon gift card bij KaartDirect.

Amazon Gift Card

Amazon.nl Gift Card €25

€25,-

Amazon.nl Gift Card €25

Amazon.nl Gift Card €50

€50,-

Amazon.nl Gift Card €50

Amazon.nl Gift Card €100

€100,-

Amazon.nl Gift Card €100

Amazon LOGO high res SVG

De Amazon cadeaukaart bij KaartDirect

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent: bij Amazon vind je het zeker! Amazon is wereldwijd het grootste online warenhuis. Je vindt er miljoenen producten: van een boutje tot meubels voor in en rondom het huis. Daarnaast biedt Amazon ook een premium service (Prime), die shoppen en entertainment combineert tot een waar genot. Dit maakt de Amazon cadeaubon een uiterst divers geschenk waarmee je altijd goed zit!

Wat is Amazon?

Amazon begon oorspronkelijk als een online boekenwinkel, enkele jaren later werden er ook andere producten aan het assortiment toegevoegd. Dankzij een enorm aanbod van diverse merken, kun je er vandaag de dag ontelbare producten vinden binnen een breed scala aan categorieën. Van kleding tot technologie, en van voedsel tot schoonheidsproducten, het is er allemaal te vinden.

De voordelen van Amazon Prime

Amazon heeft Prime in het leven geroepen als aanvullend abonnement voor trouwe klanten. Met dit lidmaatschap hoef je nooit te betalen voor de bezorging van je bestellingen, erg handig wanneer je regelmatig via Amazon shopt. Daarnaast krijg je toegang tot Prime Video, de streamingservice van Amazon waar je (exclusieve) films en series kunt bekijken. Als kers op de taart heb je ook Prime Gaming tot je beschikking. Hier kun je terecht voor een catalgus aan games en heb je maandelijks één Prime subscription beschikbaar om je te abonneren op je favoriete Twitch streamer. Wil je meer informatie over Amazon Prime? Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de voordelen.

Waarvoor kan ik een Amazon cadeaubon gebruiken?

Je kunt de Amazon cadeaukaart voor meer dan alleen fysieke producten gebruiken, ook op digitaal vlak heeft het warenhuis veel te bieden. Denk aan boeken voor de Kindle e-reader of aan een avondje op de bank met een spannende film. Heb je bijvoorbeeld een interessante film ontdekt op Amazon Prime Video, dan kun je deze gewoon met de cadeaukaart betalen, evenals een abonnement afsluiten op de streamingdienst. De ontvanger van dit cadeau heeft talloze opties beschikbaar, dit maakt de Amazon cadeaubon altijd de moeite waard om als presentje te geven.

Waar koop ik een Amazon gift card?

Bij KaartDirect! Wij bieden verschillende Amazon cadeaukaarten aan met waarden van 25, 50 en 100 euro. Met deze opties kun je voor elke gelegenheid een geschikte Amazon cadeaukaart aanschaffen. Ga je een digitale Amazon gift card kopen bij KaartDirect? Dan hebben we goed nieuws! Op ieder moment van de dag en 7 dagen per week, ontvang je de tegoedcode binnen enkele seconden op je beeldscherm.

Hoe wissel ik mijn Amazon cadeaubon in?

Het gebruik van een cadeaukaart is eenvoudig. Binnen je account vind je een kopje 'Cadeaubonnen', navigeer vervolgens naar 'Cadeaubon toevoegen' en vul de unieke code in. Het is ook mogelijk om direct via deze link het tegoed op je Amazon account te zetten. De waarde van de cadeaukaart is nu beschikbaar op het account als saldo.

Als alternatief kan de vouchercode ook worden ingevoerd bij het afronden van een bestelling. Het bedrag dat op de cadeaubon staat, wordt vervolgens afgetrokken van de totaalprijs. Als het bedrag van de cadeaubon hoger is dan de kosten van je bestelling, wordt het resterende bedrag bijgeschreven op je account.

BELANGRIJK! Om de bon te kunnen gebruiken, is er één belangrijk punt om in gedachten te houden: het gewenste artikel moet aangeboden worden onder het label "Verkoop en verzending door Amazon". Dit betekent dat tweedehandsartikelen en magazijndeals zijn uitgesloten.