Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

PCS Mastercard

PCS Mastercard tegoed kopen? Direct geleverd

PCS is een creditcard die je los bij PCS kunt bestellen en met tegoed van KaartDirect.nl kunt opladen. Daarmee heb je een prepaid creditcard ter beschikking en deze kaart wordt op alle adressen geaccepteerd waar ook Mastercard geaccepteerd wordt. Je zit nergens aan vast, je bankrekening is niet gekoppeld en het is 100% veilig, waarmee je een zeer prettige creditcard tot je beschikking hebt.

PCS MasterCard Prepaid tegoed

PCS Mastercard €20

€20,-

PCS Mastercard €20

PCS Mastercard €50

€50,-

PCS Mastercard €50

PCS Mastercard €100

€100,-

PCS Mastercard €100

PCS Mastercard €150

€150,-

PCS Mastercard €150

PCS Mastercard €250

€250,-

PCS Mastercard €250

pcs mastercard

Alternatieve creditcard met PCS

Een creditcard is vandaag de dag wereldwijd een van de meest gebruikte betaalmiddelen. Niet iedereen komt echter in aanmerking voor een creditcard of de behoefte daartoe is er simpelweg niet. Maar zo nu en dan is een creditcard wel handig om te hebben en gelukkig is daar een uitstekend alternatief voor, en dat in de zin van de PCS creditcard. Dit is een prepaid creditcard die niet aan een bankrekening of een creditcardrekening gekoppeld is.

Je bestelt het tegoed voor de PCS creditcard heel eenvoudig hier bij KaartDirect.nl en we leggen je ook graag uit wat je er zoal mee kan. Belangrijk om te weten is dat je voor het tegoed dat je hier kunt aanschaffen een PCS creditcard bij PCS zelf dient te bestellen. Daarvoor kun je hier terecht.

Veilig en snel betalen

De PCS creditcard is een kredietkaart die verbonden is aan het Mastercard netwerk. Mastercard is een van de grootste creditcardproviders ter wereld en heeft zodoende een enorm netwerk. In feite kan je bijna op elk adres met deze creditcard terecht en gezien PCS eraan gekoppeld is, profiteer je van dat voordeel, maar dan op een ietwat andere manier. De PCS kaart is immers een prepaid creditcard.

Normaliter betaal je bij een creditcard altijd achteraf. Dit kan op rekening, aan het einde van de maand en meer. Het is maar net wat je wenst. Bij PCS is dat concept omgedraaid, want je betaalt, ontvangt het PCS tegoed, waarmee je jouw PCS creditcard kunt opladen en nadien kan je er betalingen mee verrichten. Je zit dus nooit vast aan rekeningen achteraf, maar je profiteert wel van de voordelen die een creditcard je biedt.

Deze voordelen zijn vrij uiteenlopend en we hebben er een paar van op een rijtje gezet:

  • Betaal veilig in winkels en online, in binnen- en buitenland;
  • Haal geld uit bankautomaten die deel uitmaken van het Mastercard netwerk;
  • De PCS creditcard is op te waarderen;
  • Betalen kan met de PCS creditcard op meer dan 34 miljoen adressen, wereldwijd.

Gezien het een prepaid creditcard is, kun je heel eenvoudig afrekenen zolang je genoeg tegoed op de kaart hebt staan. Dit gaat online altijd in een veilige omgeving en fysiek via een beveiligde lijn, waardoor je de garantie hebt dat de betaling altijd 100% soepel en zonder problemen zal verlopen. Dit geeft je zekerheid en een prettig gevoel bij het aankopen van producten.

Verschillende hoeveelheden

Het PCS creditcardtegoed is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Bij KaartDirect.nl kun je een viertal opties vinden. Dit begint bij €20,- en loopt op tot €250,-. Weet dat je de prepaid creditcard ook altijd kunt opwaarderen als je weer nieuw tegoed nodig hebt, waardoor je met PCS altijd een fijn betaalmiddel bij de hand hebt.

Het bestellen van je PCS tegoed gaat heel eenvoudig. Je maakt een keuze in het aanvulbedrag en je doorloopt de stappen. Na de ontvangst van de betaling krijg je het tegoed als opwaardeercode automatisch te zien en tevens sturen we je deze nog per mail toe, zodat je het altijd als back-up bij de hand hebt.

De PCS creditcard met het aangevulde tegoed is nadien ook gelijk te gebruiken en dat wereldwijd. Hierdoor heb je een goed en veilig betaalmiddel bij de hand en je zit nooit ergens aan vast. Wij leveren jouw PCS creditcardtegoed direct en je kunt deze ook altijd weer bij KaartDirect.nl opwaarderen. Voor meer informatie over de voordelen van een PCS creditcard kan je hier terecht.

Let op: Zoals eerder aangehaald is KaartDirect.nl leverancier van tegoed voor de PCS creditcard. Bij geen van onze producten zit de creditcard inbegrepen. Deze dien je los bij PCS te bestellen en daarvoor kan je hier terecht.