Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

L-Mobi

Eenvoudig L-Mobi opwaarderen? Koop nu je beltegoed

Met het prepaid beltegoed van L-Mobi kun je op een voordelige manier bellen, sms’en en internetten. Je kunt per gebruik afrekenen, maar om nóg voordeliger uit te zijn kun je ook prepaid bundels aanschaffen. Dit doe je met het beltegoed dat je bij KaartDirect.nl aanschaft, direct ontvangt en gelijk kunt gebruiken. L-Mobi maakt gebruik van het KPN netwerk wat de beste kwaliteit levert voor telefonie en datacommunicatie!

L-Mobi beltegoed

L-Mobi €10

€10,-

L-Mobi €10

Uitverkocht
L-Mobi €20

€20,-

L-Mobi €20

Uitverkocht
L-Mobi

Voordelig bellen, sms’en en internetten met L-Mobi

De telefoonprovider L-Mobi is nog erg jong gezien ze in februari 2020 in Nederland zijn gestart. Het betreft hier een virtuele provider die zich richt op het zo voordelig mogelijk aanbieden van een telefonieservice en alles wat daarbij komt kijken. L-Mobi is heel duidelijk in wat ze aanbieden en wat de tarieven zijn, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Gebruik je 1 MB? Dan betaal je 1 cent. Bel je 20 seconden? Dan kost dat je 2 cent, hetzelfde geldt ook voor bellen naar een vaste lijn. Een sms’je sturen? Dat kost je 9 cent. Niets meer en niets minder en je geniet hierbij van een uitstekend netwerk. Hierdoor ben je altijd bereikbaar en online, ook in het buitenland. Voor gebruik van L-Mobi in het buitenland gelden met een prepaid simkaart wel wat andere tarieven, maar ook dan ben je zeer voordelig uit.

Uitstekend netwerk

L-Mobi maakt als telefoonprovider gebruik van het uitstekende KPN netwerk. Dat netwerk staat bekend als zeer betrouwbaar, stabiel en van hoogwaardige kwaliteit. Dit stelt L-Mobi in staat om een uitstekende dienst te verlenen. Voor de diensten in het buitenland maakt L-Mobi gebruik van andere hoogwaardige netwerken, waardoor je altijd goed bereikbaar bent en ook anderen kunt bereiken met je telefoon.

Als specialist in prepaid telefonie probeert L-Mobi het beste van het beste aan te bieden. Dit wil zeggen dat je een optimaal netwerk ter beschikking hebt en dat tegen de meest voordelige prijs. Hierdoor kan je met beltegoed van slechts € 10,- al geruime tijd vooruit. Ongeacht waarvoor je het gebruikt en dat is natuurlijk wel zo prettig, niet?

Voordelen van L-Mobi

Om het gebruik van een L-Mobi prepaid simkaart nog aantrekkelijker te maken word je niet geconfronteerd met allerlei extra kosten. Zo is je beltegoed onbeperkt geldig. Je hoeft het dus niet voor een bepaalde datum op te maken. Daarnaast zijn er geregeld promotionele acties waar je van kunt profiteren. Denk dan aan opwaarderen van je beltegoed en 1 GB extra data krijgen, of zelfs meer. Dit is afhankelijk van het opwaardeerbedrag.

Wat ook prettig is, is dat je naast een losse afrekening per bericht, belminuut of MB ook kunt kiezen voor aantrekkelijke bundels. Je betaalt dan een vast bedrag voor zo’n bundel, wat je met je bestaande of net gekochte beltegoed doet. Zo’n bundel levert je dan een bepaald aantal GB aan data op, alsook een vaste hoeveelheid sms’jes en belminuten. Hierdoor reken je niet langer letterlijk het gebruik af, maar wordt het gebruik van je totale tegoed afgeschreven dat je met beltegoed gekocht hebt.

In dit alles is er nog altijd sprake van een prepaid simkaart, dus je betaalt altijd vooraf voor je beltegoed en dat kan je op verschillende manieren gebruiken. Vanzelfsprekend ben je met een prepaidbundel voordeliger uit en voor een overzicht daarvan kan je op deze webpagina terecht.

Beltegoed bestellen

Je beltegoed voor L-Mobi opwaarderen doe je bij KaartDirect.nl! Je hebt de keuze uit twee opwaardeerbedragen, zo kun je € 10,- en 20 euro beltegoed bestellen. Maak je keuze en doorloop de stappen en na betaling krijg je jouw opwaardeercode gelijk te zien. Deze code sturen we voor de zekerheid ook direct naar je e-mail. Bijvoorbeeld voor als je op een later moment wilt opwaarderen.

De code die je krijgt is nodig om het aangekochte beltegoed te activeren en dat kan op verschillende manieren. Je kunt inloggen op je persoonlijke L-Mobi pagina, maar ook kun je een bericht sturen met daarin de opwaardeercode die je bij KaartDirect.nl gekocht hebt. Dit werkt als volgt: tik *101*opwaardeercode# in bij bellen en druk op versturen. Dit is voldoende, want L-Mobi herkent het automatisch als nieuw beltegoed dat gelijk aan je simkaart wordt toegekend.

Zo makkelijk kan het zijn en met je nieuwe beltegoed kan je zelf beslissen wat je doet. Bellen, sms’en, internetten, maar natuurlijk ook een bundel aanschaffen waardoor je nog goedkoper uit bent.

Het gemak van prepaid

L-Mobi is een van de meest voordelige providers van Nederland, dit zowel met de losse prijzen als de bundelprijzen. Daarmee heb je dus automatisch een voordeel te pakken. Het werkt volledig op basis van een prepaid concept, maar uiteraard geniet je wel van een uitgebreide ondersteuning. Op de website van L-Mobi kun je alle veelgestelde vragen vinden en er staat altijd een klantenservice voor je klaar.

Met een prepaid simkaart van L-Mobi en beltegoed dat nooit verloopt, ben je zeer flexibel in je mobiele gebruik. Je zit immers nergens aan vast. Beltegoed opwaarderen kan op elk gewenst moment! Via KaartDirect.nl heb je het letterlijk binnen enkele seconden geregeld. Volledig veilig, anoniem en direct te gebruiken.