Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Riot Points

Riot Points kopen? Veilig en snel

Riot Games is een ontwikkelaar van onder andere twee zeer populaire games: League of Legends en Valorant. Wat zij gemeen hebben met elkaar is het in-game punten systeem om personages en items mee vrij te spelen. Deze punten spaar je bij elkaar door lekker te gamen, of door ze als tegoed te kopen bij KaartDirect. Dit is erg handig, want dan hoef je niet maandenlang achter je pc te zitten om iets vrij te spelen. Bij KaartDirect koop je Valorant en League of Legends Points die ook leuk zijn om aan je medespelers cadeau te geven!

League of Legends Gift Card

League of Legends Gift Card €10

€10,-

League of Legends Gift Card €10

League of Legends Gift Card €20

€20,-

League of Legends Gift Card €20

Valorant Gift Card

Valorant Gift Card €10

€10,-

Valorant Gift Card €10

Valorant Gift Card €20

€20,-

Valorant Gift Card €20

Riot Points Logo

De twee meest populaire Riot games

Riot Games is een titaan van een gamebedrijf. Het begon allemaal zeer bescheiden met League of Legends, dit is inmiddels een van de populairste Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) games ooit! Door de immense populariteit bestaan er zelfs fictieve popgroepen en series die de personages uit de game in een ander daglicht zetten. Daarbij heeft Riot Games ook een nieuwe game uitgebracht die volledig anders is: Valorant. In deze tactische First Person Shooter (FPS) gebruik je (super)krachten en werk je samen als team om de tegenstanders uit te schakelen. Dit gaat gepaard met het nodige schiet en knalwerk. Er zijn talloze personages te vinden in beide games, en daar heb je boordevol punten voor nodig. Op KaartDirect bieden wij de League of Legends gift card en de Valorant gift card, maar waar zijn deze voor bedoeld? Hieronder een kleine uitleg:

Riot Points kopen

Beide games zitten boordevol personages, zo heeft League of Legends Champions en Valorant Agents, waar je mee kunt spelen. Om deze vrij te spelen, heb je punten nodig. Eenmaal vrijgespeeld, dan kun je ze voorzien van alternatieve kostuums en andere items.

League of Legends gift card (Riot Points)

In League of Legends kun je met twee soorten valuta nieuwe Champions, kostuums en andere accessoires vrijspelen. De eerste is Blue Essence. Door de game te spelen en te levelen spaar je dit bij elkaar. Het kost je niets, behalve (veel) tijd. Wil je dit proces versnellen? Dan kan je Riot Points kopen met echt geld. Soms heb je gewoon niet de tijd of zin om te grinden voor een Champion of een nieuwe outfit. Riot points voor League of Legends bieden dan de perfecte uitkomst en deze kun je onder meer toevoegen via de League of Legends gift card.

Valorant gift card (Valorant Points)

Door (succesvol) Valorant te spelen, verdien je Valorant Points. Deze punten gebruik je om Agents en cosmetische objecten te unlocken. Met Valorant Points kun je ook Radianite Points verkrijgen om je wapens (cosmetisch) te upgraden. Kortom, bij Valorant kan je wel een hoop tegoed gebruiken! Een van de manier is dus ook het aanschaffen van de Valorant Gift Cards.

Op een vlotte manier aan je Riot Points komen

Bij KaartDirect.nl is het mogelijk om tegoed te kopen met de Valorant en League of Legends gift cards. Zodra je één van de vouchers hebt aangeschaft, krijg je op je scherm de tegoedcode te zien en sturen we deze ook nog eens extra op naar je email. Gezien je beide games in teamverband speelt is de cadeaukaart ook leuk om aan iemand te geven waar je samen mee speelt.

 

Gerelateerde artikelen:

Het mega populaire League of Legends