Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

KaartDirect review

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunnen wij onze service verbeteren, aanpassingen doorvoeren in onze webshop en klanten beter van dienst zijn. Klanten hebben de mogelijkheid om zelf naar een onafhankelijk review platform te gaan om daar een beoordeling achter te laten. Alle reviews (positief of negatief) worden geplaatst, het is voor KaartDirect niet mogelijk om negatieve recensies van een onafhankelijk review platform te verwijderen.

KaartDirect reviews worden verzameld op Trustpilot, een onafhankelijk platform waar klanten hun ervaringen met ons kunnen achterlaten. De reviews die je op Trustpilot kunt lezen, zijn geschreven door onze klanten. Na het plaatsen van een bestelling, vragen wij klanten per mail of zij een recensie willen schrijven. Feedback over de inhoud van onze website, wordt altijd in behandeling genomen en (indien mogelijk) verwerkt voor een verbeterde ervaring. Wanneer klanten een negatieve review achterlaten, proberen wij altijd de klant te achterhalen en het probleem op te lossen. Zo kan jij een wel overwogen keuze maken om bij KaartDirect te shoppen.

Is KaartDirect betrouwbaar?

Wij begrijpen als geen ander dat een bestelling plaatsen bij een webshop die je nog niet kent, spannend kan zijn. Vertrouwen ligt dan ook hoog in het vaandel bij KaartDirect. Wij doen er dan ook alles aan om transparant te zijn richting de klant. Er worden niet alleen reviews verzameld, wij bieden ook alle populaire betaalmethodes (iDEAL, PayPal, Klarna, Creditcard, etc.) aan, waarmee je veilig kunt betalen. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via de contact pagina, op vragen wordt altijd binnen 24 uur gereageerd.

KaartDirect is officieel leverancier van alle producten die je in onze webshop kunt vinden. Dit betekend dat ieder merk wat wij verkopen, ons voorzien heeft van een goedkeuring om het product in ons assortiment op te nemen. Ons aanbod is zeer diverse en blijft groeien. Al onze producten worden digitaal geleverd, in de vorm van een uniek genereerde code. Pas wanneer een bestelling afgerond is, wordt de code vrijgegeven en geactiveerd. Hierdoor is het onmogelijk dat de code al is gebruikt. Bekijk ook ons retourbeleid op deze pagina.

KaartDirect ervaringen

Sinds 2019 kan je bij KaartDirect terecht voor al je tegoed, cadeaukaarten en meer. In deze periode zijn er meer dan 100.000 orders vervuld en hebben duizenden klanten onze webshop met een 8+ beoordeeld. KaartDirect is inmiddels actief in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Een groot aantal KaartDirect ervaringen kan je terugvinden op Trustpilot. Klik op onderstaande afbeelding om te bekijken wat klanten over ons zeggen.


 
KaartDirect Logo Icon