Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Livedrive

Livedrive: het gemak van cloudopslag en back-up

Je hebt ongelooflijk veel documenten en zakelijk werk op je systeem staan. Maar alles eventjes meenemen gaat moeilijk. In zo’n dergelijke situatie kan Livedrive misschien wel een uitkomst bieden. Het is een cloudservice die jou veel ruimte ter beschikking stelt, dat je altijd kunt gebruiken waar je maar bent. Denk aan het opslaan van al je werk, maar ook is het nuttig om systeemback-ups ermee te bewaren. Bij KaartDirect.nl kan je een abonnement aanschaffen op deze service. Maar wat is het precies? Dat lichten we graag nader toe.

Livedrive Cloud Backup Storage

Livedrive Cloud Backup 250GB | 3 mobiele apparaten | 1 jaar

€34,99 €32,95

Livedrive Cloud Backup 250GB | 3 mobiele apparaten | 1 jaar

Livedrive Cloud Backup 500GB | 3 mobiele apparaten - 1 PC/MAC | 1 jaar

€64,99 €59,95

Livedrive Cloud Backup 500GB | 3 mobiele apparaten - 1 PC/MAC | 1 jaar

Livedrive Cloud Backup 2TB | 5 mobiele apparaten - 2 PCs/MACs | 1 jaar

€119,99 €109,95

Livedrive Cloud Backup 2TB | 5 mobiele apparaten - 2 PCs/MACs | 1 jaar

Livedrive SVG logo

Back-ups en Briefcase Storage

Livedrive heeft twee hoofdcomponenten: back-up ruimte en Briefcase Storage. Back-ups spreken eigenlijk voor zich. Je kunt een hele hoop data in de cloud kwijt om er zo verzekert van te zijn dat al je (belangrijke) data en overige bestanden niet kwijtraken. Je hebt altijd meteen toegang tot je back-ups. Livedrive zal altijd dertig versies van je back-ups bewaren, zodat je nooit per ongeluk de verkeerde versie overschrijft. De soorten back-ups kunnen je gehele pc-opslag zijn, maar ook je mobiele apparaten. Ook NAS-schijven vallen hieronder, alleen vereist dit een extra add-on die je los kunt kopen, nadat je bent geregistreerd bij Livedrive.

Met Briefcase Storage kan je een hele werkomgeving te allen tijde gebruiken op verschillende soorten systemen. Ben je bijvoorbeeld thuis aan het werk en moet je naar een locatie toe? Dan kan je bijvoorbeeld in de trein op je mobiel verder werken. Daarbij zijn je bestanden in de Briefcase Storage ook nog eens extreem goed beveiligd. Dit betreft een essentieel onderdeel van de Briefcase Storage.

Elke dag en de hele dag zijn de experts van Livedrive de boel in de gaten aan het houden, terwijl alle beveiliging op militair niveau is. Een andere fijne bijkomstigheid is dat je ook grote bestanden kan sturen via Briefcase naar derden. Publiekelijk iets bewaren en delen is dus ook een mooi pluspunt, terwijl je met een mail of gratis WeTransfer mogelijkheid, al gauw gelimiteerd bent tot een beperkte grootte van een bestand. Dus niet alleen voor zakelijke doeleinden is Livedrive geschikt, ook voor de gewone consument is het een ideale manier om je bestanden efficiënt te beheren, alsook rond te sturen.

KaartDirect.nl heeft verschillende opties

KaartDirect.nl biedt hierin drie producten. Zo vind je bij ons een bundel waarmee je toegang krijgt tot 250GB aan back-up ruimte en toegang tot Briefcase Storage. Een uitstekende keuze voor gebruikers die veel onderweg zijn en met de wat kleinere (mobiele) apparaten aan de slag moeten gaan.

Een andere mogelijkheid is twee keer zoveel ruimte (500GB) met dezelfde voorwaarden, alleen kan je dan ook je computer voorzien van de nodige back-ups. Mocht je een hoop meer ruimte willen hebben, dan hebben wij hier bij KaartDirect.nl de optie voor 2TB aan back-up ruimte, terwijl je er 500GB aan Briefcase Storage bij krijgt. Elk van deze producten betreft een abonnement dat je een jaar lang zekerheid en flexibiliteit geeft.