Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Neosurf

Neosurf kopen? Direct geleverd

Neosurf is een digitale prepaidkaart om online betalingen te verrichten. Met de tiencijferige pincode kun je betalingen uitvoeren zonder dat er persoonlijke informatie aan te pas komt. Dit maakt het tot een ideaal middel om veilig en anoniem aankopen te doen. Neosurf werkt op meer dan 20.000 adressen, variërend van online games tot datingsites en van kansspelen tot internetdiensten.

Neosurf betaalkaart

Neosurf €5

€5,-

Neosurf €5

Neosurf €10

€10,-

Neosurf €10

Neosurf €15

€15,-

Neosurf €15

Neosurf €25

€25,-

Neosurf €25

Neosurf €50

€50,-

Neosurf €50

Neosurf €100

€100,-

Neosurf €100

Neosurf logo

Digitaal contant geld bij de hand met Neosurf

Net zoals dat contant geld in de portemonnee altijd wel van pas komt, is hetzelfde van toepassing op het internet. Digitaal contant geld bij de hand hebben voor kleine transacties is altijd prettig en met een Neosurf voucher heb je dat binnen handbereik. Neosurf is een anoniem en veilig betaalmanier dat uitsluitend online werkt en waar geen bank of creditcardmaatschappij aan te pas komt.

Dit garandeert een 100% anonieme betaling, gezien er geen persoonlijke informatie gemoeid is bij de transacties. Neosurf werkt op basis van een prepaid systeem, waarbij je een tegoed aanschaft dat je naar eigen inzicht kunt besteden. Dit geeft je vrijheid en digitaal kleingeld voor allerlei online diensten en producten. Dit begint al bij een bedrag van € 5,- en kan oplopen tot € 100,-.

Het gemak van een Neosurf voucher

Met een forse toename in online spellen, diensten, abonnementen en meer, is het prettig om niet altijd je persoonlijke informatie te hoeven delen. Je bankgegevens en/of creditcardgegevens zijn privé, en dat moet zo blijven. Om toch betalingen te kunnen verrichten is Neosurf in het leven geroepen, wat een ideale tussenoplossing is om anoniem te blijven, maar toch te kunnen betalen.

Het gewenste Neosurf tegoed ontvang je na betaling direct in je mail in de vorm van een pincode. Deze code bestaat uit tien cijfers en kun je inzetten bij het afrekenen in diverse webshops, op websites en meer. Op die manier reken je op een gemakkelijke manier af zonder dat er persoonlijke gegeven bij benodigd zijn. Dit gaat bijzonder snel, wat het erg gebruiksvriendelijk maakt.

Waar kun je Neosurf voor gebruiken?

Neosurf is wereldwijd te gebruiken, waarbij een pincode genoeg is om een betaling te verrichten. Dit kan bij online games, bij datingwebsites, voor telefonie, internetdiensten, casino’s en nog veel meer. Op de website van Neosurf kun je precies zien waar het tegoed geaccepteerd wordt. Al deze platformen bieden je de vrijheid om het tegoed volledig anoniem en naar eigen inzicht te besteden.

Bij het inzetten van Neosurf voucher dien je bij het afrekenen enkel de tiencijferige pincode in te voeren en het bedrag wordt dan automatisch van je tegoed afgehaald. Het resterende tegoed blijft beschikbaar voor een latere betaling, waardoor je niet genoodzaakt bent alles in een keer op te maken.

Ook is het mogelijk om je Neosurf voucher op verschillende plekken te gebruiken, gezien dit digitale betaalmiddel je daar alle vrijheid toe geeft. Dit maakt het gebruik van Neosurf tegoed zeer toegankelijk en gemakkelijk.

Voordelen van Neosurf

Neosurf is een zeer flexibele aanbieder van prepaid creditcards. Je kunt het Neosurf tegoed gebruiken op maar liefst 20.000 websites, wat het automatisch tot een veelgebruikt en populair betaalmiddel maakt. Het gebruik van Neosurf komt echter met nog wat aanvullende voordelen waar je automatisch van profiteert.

Als je meerdere Neosurf tegoedkaarten hebt, dan kun je die samenvoegen tot een totaal tegoed. Hierdoor ben je niet continu met meerdere pincodes in de weer, want als het onder een code is samengevoegd biedt dat meer overzicht. Ook is het tegoed voor altijd geldig. Je hebt dus niet te maken met een vervaltermijn.

Het aangekochte tegoed is jouw digitale prepaid creditcard en dat kun je gebruiken totdat het op is. Je Neosurf tegoed weer aanvullen kan bij KaartDirect, waar je verschillende Neosurf vouchers kunt bestellen.

Neosurf voucher gebruiken om tegoed aan te vullen

Een Neosurf voucher nodig je tegoed aan te vullen? Op KaartDirect.nl kun je snel en gemakkelijk opwaarderen. Kies het gewenste bedrag en na betaling ontvang je de pincode direct per e-mail. Je kunt deze code gelijk gebruiken bij de ruim 20.000 websites die Neosurf ondersteunen. Er is dus geen enkele wachttijd mee gemoeid en je hebt de garantie op een effectief en efficiënt betaalmiddel dat altijd werkt.

Bij elke vorm van afrekenen met een Neosurf voucher is de geleverde pincode voldoende om de transactie te voltooien. Er komt dus geen enkele vorm van persoonlijke informatie aan te pas op de website of bij de dienst waar je wat afneemt. Dit garandeert de 100% veilige en anonieme werking van Neosurf, wat aankopen doen nog prettiger maakt.

Het saldo van je Neosurf waardebon controleren

Om het saldo te controleren van je Neosurf kaart, ga je naar deze pagina. Je komt uit op de officiële website van Neosurf, waar je naast het resterende saldo ook terecht kunt voor aanvullende informatie over de specifieke kaart. Na het invoeren van de Neosurf pincode, zie je naast het saldo ook wanneer de Neosurf kaart is geactiveerd en kan je zien op welke website het tegoed is uitgegeven. Heb je te veel tegoed gekocht, of wil je het bedrag op de Neosurf kaart laten terugbetalen? Ook dit regel je via de eerder genoemde pagina.

Neosurf kopen bij KaartDirect

Je kunt Neosurf kopen vanaf € 5,- met oplopende opties van € 10,-, € 15,-, € 25,-, € 50,- en € 100,-. De lage bedragen zijn ideaal als kleingeld. Grotere aankopen doen? Dan zit je met een betaalkaart van € 50,- of meer goed. Wil je een Neosurf kaart aan iemand cadeau geven? Ook dat is mogelijk bij KaartDirect. Bij bestelling kun je het Neosurf tegoedkaart ook naar een ander adres laten sturen. Wat je wens ook is, KaartDirect.nl levert jouw Neosurf kaart op een veilige en betrouwbare manier.