Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Transcash

Transcash ticket kopen? Snel geleverd

Transcash is een aanbieder van een prepaid creditcard dat opereert op het enorme, wereldwijde MasterCard netwerk. Als anonieme prepaid creditcard, heb je geld ter beschikking dat je op een eenvoudige wijze kunt uitgeven bij alle winkels en webshops die MasterCard accepteren. Het enige wat je nodig hebt is een Transcash creditcard en natuurlijk tegoed. Dit tegoed bestel je hier bij KaartDirect.nl. Let op: de Transcash creditcard zelf is momenteel enkel in Frankrijk en Italië verkrijgbaar.

Transcash

Transcash €20

€21,50

Transcash €20

Transcash €50

€54,-

Transcash €50

Transcash €100

€107,-

Transcash €100

Transcash €150

€160,-

Transcash €150

Transcash €200

€212,-

Transcash €200

Transcash €250

€263,-

Transcash €250

Transcash €500

€525,-

Transcash €500

Transcash logo

Betaal veilig en snel met Transcash

Om online betalingen te verrichten kun je diverse middelen aanwenden. Natuurlijk is iDEAL een mooie optie, maar ook PayPal wordt bijzonder veel geaccepteerd. Als je liever iets op krediet koopt, dan kan je natuurlijk een creditcard gebruiken. De vele betaalmiddelen hebben echter gemeen dat het gekoppeld is aan persoonlijke gegevens. Bij de een wat meer dan de ander, gezien PayPal natuurlijk anoniemer is dan een iDEAL transactie.

Het is echter goed voor te stellen dat je ook met enige regelmaat betalingen moet doen die je snel en anoniem af wilt handelen. In dat soort situaties ben je aangewezen op prepaid tegoed of een prepaid creditcard en in dat laatste is Transcash een uitstekende oplossing. Dit is een creditcard die vooraf van tegoed is voorzien en waarmee je op een gemakkelijke manier kunt afrekenen in winkels, webshops, bij diensten en nog veel meer.

Te gebruiken in Frankrijk en Italië

Belangrijk om te weten is dat Transcash werkt met een creditcard die specifiek aangevraagd moet worden. Hoewel wij hier op KaartDirect.nl tegoed in verschillende hoeveelheden leveren, leveren wij niet de creditcard zelf. Deze is enkel leverbaar als je woonachtig bent in Frankrijk of Italië. Daarnaast is de creditcard ook daar te koop.

Dit maakt de creditcard echter niet minder interessant voor Nederlandse inwoners. Zo is een creditcard als deze ideaal voor op vakantie, zodat je lokaal op een efficiënte wijze kunt betalen. Dit met name op adressen waar enkel een creditcard geaccepteerd wordt. Doordat Transcash werkt op het MasterCard netwerk, is het op buitengewoon veel adressen te gebruiken.

Waar is transcash te koop?

Als je beschikt over een Transcash creditcard, dan bestel je hier bij KaartDirect.nl snel en gemakkelijk jouw tegoed naar keuze. Het aankoopbedrag ligt iets hoger dan het tegoed omwille van transactiekosten die Transcash rekent. De tegoedcode laten we direct op het scherm zien en sturen we je ook per mail toe. Na ontvangst is dit gelijk bruikbaar.