Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De leukste keuze cadeaukaarten bij KaartDirect

Chris Hofman
De leukste keuze cadeaukaarten bij KaartDirect

Je bent van plan om iemand te verrassen met een leuke cadeaukaart, maar hebt geen idee met welke bon je haar/hem blij mee kunt maken. De juiste keuze maken kan best een opgave zijn, zeker wanneer elkaar niet door en door kent. Dan is de keuze cadeaukaart een mooie uitkomst: deze gift card kan namelijk bij meerdere (online) winkels en/of merken verzilverd worden. Bij KaartDirect geven wij 5 suggesties voor verschillende keuze cadeaukaarten die ontzettend leuk zijn om te geven (en om te krijgen).

1. Entertainment cadeaukaart 

Thuis genieten van je favoriete muziek via Spotify Premium of lekker de deur uit en het sprookjesbos bezoeken in de Efteling? Het kan allemaal met de EntertainmentCadeau kaart! Een ontzettend leuk cadeau voor iemand die wel wat entertainment kan gebruiken. Deze keuzecadeaukaart is onder andere te verzilveren bij Pathé Thuis, Bookspot, Eventim en nog veel meer. Een prachtig cadeau om thuis, of buiten de deur wat te beleven. 

2. FashionCadeau kaart

Kleren maken de man, maar ook vrouwen hebben de garderobes vol zitten. De Fashion Cadeaukaart is perfect voor iemand die er graag verzorgd bij loopt. De ontvanger van dit cadeau heeft de keuze om te shoppen bij winkels als de Bijenkorf, Zalando, Hunkemöller of adidas om maar een paar uit de brede selectie uit te lichten. Er is echt heel veel keuze met deze FashionCadeau kaart. Ken je iemand die zich graag in een pashokje bevindt? Dan weet je zeker dat deze keuze kaart perfect besteed gaat worden.

3. Huis & Tuin cadeaukaart

Iemand met echte groenen vingers heeft altijd wel een reden om zich in de tuin bezig te houden. Staat alles er al top-top bij? Dan is er binnenshuis vast nog genoeg te doen: leuke spullen kopen om het de woonkamer mee aan te kleden, of misschien zelfs de boel verbouwen. De Huis & Tuin cadeaukaart is een echte aanrader om iemand mee te verrassen.  

4. SportCadeau kaart

Bekend met iemand die een actieve levensstijl heeft? Na het hardlopen nog even een paar baantjes trekken in het zwembad, of lekker met de fiets de natuur in. Met de SportCadeau kaart is een sportieveling gegarandeerd een blij figuur. Deze gift card kan onder meer gebruikt worden om een nieuwe sport te ontdekken, om thuis een fitness programma te volgen via een streamingdienst of verzilverd worden bij een sportief kledingmerk. Erg geschikt voor ontvangers die al van sporten houden of er juist aan willen beginnen. Alles voor de gezondheid zullen we maar zeggen.

5. De KaartDirect keuze cadeaukaart

Ben je ten einde raadt en heb je zelfs met deze mooie opties nog geen keuze kunnen maken? Speel dan volledig op safe en ga voor onze eigen KaartDirect cadeaukaart. Dit is de meest diverse gift card die wij beschikbaar hebben en kan verzilverd worden voor alle producten die te vinden zijn op KaartDirect.nl. Van gaming tegoed voor de Nintendo Switch, tot een VVV bon, met keuze uit meer dan 100 producten zit je altijd goed.
 

 

Gerelateerde artikelen:

FashionCadeau

€5,- tot €200,-

FashionCadeau

Bestellen
SportCadeau

€5,- tot €150,-

SportCadeau

Bestellen
Huis & Tuin cadeau

€5,- tot €150,-

Huis & Tuin cadeau

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen