Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Xbox

Xbox tegoed eenvoudig online bestellen

Heb jij tegoed of een lidmaatschap nodig voor de Xbox? KaartDirect heeft wat je zoekt! Een Xbox Gift Card, Xbox Live lidmaatschap of Game Pass koop je hier eenvoudig en snel. Nieuwe games kopen in de digitale Microsoft Store, onbeperkt online gamen of genieten van een rijkgevulde bibliotheek aan nieuwe en oudere games? Met Xbox tegoed kun je jouw portemonnee aanvullen, een abonnement nemen op Xbox Live en met een Xbox Game Pass geniet je van een hoop extra voordelen. Gratis games, online gamen, cloudopslag en nog veel meer! Door een Xbox cadeaukaart bij ons te kopen maak je iemand anders of jezelf hoe dan ook erg gelukkig.

Xbox Gift Card

Xbox Gift Card €5

€5,-

Xbox Gift Card €5

Xbox Gift Card €10

€10,-

Xbox Gift Card €10

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

Xbox Gift Card €25

€25,-

Xbox Gift Card €25

Xbox Gift Card €30

€30,-

Xbox Gift Card €30

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Xbox Gift Card €100

€100,-

Xbox Gift Card €100

Xbox Live

Xbox Live Gold 3 maanden

€18,49

Xbox Live Gold 3 maanden

Xbox Live Gold 6 maanden

€29,99

Xbox Live Gold 6 maanden

Xbox Live Gold 12 maanden

€59,99 €54,95

Xbox Live Gold 12 maanden

Xbox Game Pass

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden

PC Game Pass 3 maanden

€29,99

PC Game Pass 3 maanden

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden

Game Pass Console 6 maanden

€59,99

Game Pass Console 6 maanden

Xbox Game Pass Core

Game Pass Core 3 maanden

€19,99

Game Pass Core 3 maanden

Game Pass Core 6 maanden

€29,99

Game Pass Core 6 maanden

Game Pass Core 12 maanden

€59,99

Game Pass Core 12 maanden

Microsoft Xbox Logo

Xbox Live Gold kopen

Om online te kunnen gamen op de Xbox is het een vereiste om een abonnement op Xbox Live Gold te kopen. Door een Xbox Live abonnement te kopen krijg je toegang tot alle online services van alle games die er beschikbaar zijn. Daarnaast komt een lidmaatschap op Xbox Live Gold maandelijks met een viertal gratis games. Dit zijn twee games voor de Xbox 360 en twee games voor de Xbox One. Deze games zijn volledig gratis om te downloaden en te spelen, zolang je abonnee bent. Op jaarbasis levert dit je dus maar liefst 48 gratis games op. Naast dat je gratis games krijgt door een lidmaatschap op Xbox Live Gold te kopen, profiteer je ook van extra kortingen in de Microsoft Store. Er zijn geregeld aanbiedingen in de Microsoft Store te vinden en als abonnee profiteer je daar extra van. Hierbij kan de korting oplopen tot maar liefst 50-75%. Een Xbox Live Gold lidmaatschap kun je kopen in drie varianten: drie maanden, zes maanden en twaalf maanden.

Xbox Game Pass kopen

De Xbox Game Pass kopen is dé nieuwe manier om games te spelen. Met een bibliotheek van meer dan 100 games voor zowel de Xbox als pc, kun je genieten van de mooiste titels. Ook worden diverse nieuwe games van Microsoft op de dag van de release gelijk via Xbox Game Pass aangeboden. Dit zonder extra kosten buiten het abonnement, waardoor je veel goedkoper uit bent. De Xbox Game Pass kun je kopen in twee varianten. Zo heb je de Xbox Game Pass voor de Xbox console, waarmee je toegang krijgt tot de bibliotheek op dat platform. Ook is het mogelijk om Xbox Game Pass te kopen specifiek voor pc. Liever op beide platformen Xbox Game Pass hebben? Dat kan ook, daarvoor hebben we het Ultimate Xbox Game Pass abonnement. Met een Xbox Game Pass abonnement betaal je een vast bedrag voor drie of zes maanden en alle content die je in de bibliotheek aantreft is dan beschikbaar om te gebruiken en wordt steeds verder uitgebreid. Geen extra kosten, geen gedoe en toegang tot de nieuwste titels. Een prachtig concept, met name omdat je een hoop geld bespaart en de nieuwste games kunt spelen.

Xbox Ultimate Game Pass kopen

De naam van de Xbox Ultimate Game Pass zegt het al, het is het ultieme abonnement. Met dit abonnement beschik je over alle reeds genoemde voordelen die de Game Pass biedt. Om je de complete ervaring te bieden, zit bij Xbox Ultimate Game Pass ook een Xbox Live Gold abonnement inbegrepen. Een Xbox Ultimate Game Pass abonnement is in twee varianten verkrijgbaar: één maand en drie maanden.

Xbox Gift Card kopen

Door een Xbox Gift Card te kopen word je portemonneetegoed in de Microsoft Store aangevuld. Dit is mogelijk in een groot aantal tegoeden die je op gemakkelijke wijze kunt bestellen. Na het kopen van de Xbox Gift Card ontvang je de cadeaukaart met de code direct in je e-mail. Het tegoed in de Microsoft Store kun je besteden aan games, extra content, films, muziek, series, apps en meer. Zie het als een prepaid aanvulling op je digitale portemonnee, waarmee je in de Microsoft Store aankopen kunt doen. Gemakkelijk en geen gedoe met creditcards, want je rekent direct af.

Het Xbox Gift Card tegoed dat je via KaartDirect.nl kunt kopen begint met € 5,- en loopt op tot € 100,-. Met € 10,- kun je al uit de voeten voor kleine aankopen, zoals extra kostuums voor personages, cosmetische content in Fortnite en nog veel meer. Wil je een game digitaal aanschaffen? Dan is de Xbox Gift Card van € 75,- een mooie optie. Maar ook als je nog geld in je Microsoft Store portemonnee hebt, kunnen we je helpen met een aanvulling. Heb je net niet genoeg voor die ene game, een bepaalde uitbreiding of een pre-order? Vul je huidige portemonneebedrag aan met een bedrag naar keuze. Je kunt Xbox Gift Cards kopen van verschillende bedragen.

Koop eenvoudig jouw gewenste kaart

Wil jij een Xbox cadeaukaart kopen voor een ander? Of juist voor jezelf? Bestel deze dan meteen in onze webshop en je kunt hem direct gebruiken. Heb je vragen of is er iets niet in orde? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers bij de helpdesk staan graag voor je klaar.

 

Gerelateerde artikelen:

Xbox Game Pass is de beste keuze voor elke gamer

Met Xbox kaarten haal je alles uit je console