Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Dit zijn de verschillen tussen Microsoft Office en Microsoft 365

Dit zijn de verschillen tussen Microsoft Office en Microsoft 365

De verschillende Microsoft Office pakketten

Word is een van de bekendste tekstverwerkers, net zoals Outlook een van de bekendste mailprogramma’s is. Dit zijn aparte programma’s die vrij essentieel genoemd kunnen worden bij het werken op een computer die op Windows draait. Al deze programma’s werden vroeger los verkocht, maar tegenwoordig valt het onder een algemeen Office pakket. Je kunt zowel Microsoft Office 365 kopen, alsook Office 2019 kopen. Maar wat zijn nu de verschillen en welke pakketten zijn er nog meer? Dat zetten we duidelijk hieronder uiteen.

De Office pakketten variëren in omvang en dus de programma’s die erbij geleverd worden. Het loont dus om goed te kijken naar wat welk pakket biedt, want het kan best zijn dat een allesomvattend pakket voor jou persoonlijk helemaal niet interessant is. Dit omdat je bijvoorbeeld enkel Outlook of Word gebruikt. Waarom dan meer betalen dan nodig is? Zo biedt Microsoft voor elke doelgroep een passend pakket aan, wat je dus precies geeft wat je nodig hebt.

De drie verschillende pakketten

Microsoft Office 365 kopen doe je bij KaartDirect voor een vast bedrag. Het gaat hier om de Personal editie en dat staat voor een licentie. Dit betekent dat een persoon gebruik kan maken van alle programma’s die onder dit pakket vallen en dat zijn zoal Word, Powerpoint, Excel, Outlook, Skype en meer. Dit pakket kan dus niet gelijktijdig op meerdere platformen gebruikt worden.

Wil je met je familie of gezin meer vrijheid hebben in het gebruik? Dan moet je Microsoft Office 365 kopen in de Family variant. Dit biedt vrijwel hetzelfde pakket als de Personal variant, maar het grote verschil is dat je nu niet met één licentie zit, maar zes licenties krijgt. Hierdoor kun je veel vrijer gebruikmaken van de software die in dit pakket zit. Dus bij meerdere gebruikers is dit de juiste keuze.

In beide gevallen is er sprake van een licentie voor een jaar. Na dit jaar zul je een nieuwe licentie moeten aanschaffen, zodat je weer een jaar van de producten gebruik kunt maken. Je nieuwe licentie aanschaffen doe je bij KaartDirect.

Ben je student?

Studeer je nog en zit je veelvuldig achter de computer? Ook dan zul je ongetwijfeld met Office te maken hebben. Voor studenten heeft Microsoft een apart pakket ontwikkeld. Het betreft hier Office 2019 dat je hier bij KaartDirect kunt kopen. Om precies te zijn gaat het om ‘Microsoft Office 2019 Home & Student’. Dit pakket is zowel te gebruiken op pc als Mac, waarbij je een licentie krijgt om gebruik te maken van diverse programma’s. Denk dan aan Word, Outlook, Access, Powerpoint en meer.

Office 2019 kopen zal misschien wat wenkbrauwen fronsen als het op de prijs aankomt, aangezien het duurder is dan Microsoft Office 365 kopen. Dit is echter niet zonder reden, want waar je de Personal en Family edities van Microsoft Office 365 kunt kopen, betreft het hier een licentie voor de duur van een jaar. Na een jaar moet je dus verlengen, daar waar je bij Office 2019 kopen een levenslange licentie krijgt. Die hoef je dus niet jaarlijks te vernieuwen. Een punt om rekening mee te houden.

Alle omschreven Office pakketten kun je hier bij KaartDirect aanschaffen en krijg je direct in je mail geleverd.

Microsoft Office 2019 Home & Student (PC of Mac)

€149,-

Microsoft Office 2019 Home & Student (PC of Mac)

Uitverkocht
Microsoft 365 Family - 1 jaar

€99,-

Microsoft 365 Family - 1 jaar

Microsoft 365 Personal - 1 Jaar

€69,-

Microsoft 365 Personal - 1 Jaar