Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Ontdek de exclusieve voordelen van Zalando Plus

Nora Vos
Ontdek de exclusieve voordelen van Zalando Plus

Wat is Zalando Plus? De wereld van online shoppen verandert constant. Iedereen streeft ernaar om de beste ervaring te bieden, niet alleen op het gebied van gemak maar ook exclusiviteit. Met Zalando Plus gaat deze wens in vervulling. Als premium lidmaatschapsprogramma biedt het een aantal interessante voordelen die jouw winkelervaring naar een hoger niveau tillen. Wij leggen je hier precies uit wat je mag verwachten van de Zalando Plus service.

Premium verzending, retouren en klantenservice

Een van de meest gewaardeerde voordelen van Zalando Plus is de express levering. Leden genieten van de luxe hun favoriete mode-items sneller dan ooit te ontvangen, zonder extra kosten. Deze service garandeert dat je nieuwste aankopen in een mum van tijd bij je voordeur staan, klaar om gedragen te worden.

Het gemak van Zalando Plus strekt zich ook uit tot het retourproces, met gratis retourzendingen en een ophaalservice aan huis. Bovendien zorgt de premium klantenservice ervoor dat eventuele vragen of problemen in een oogwenk worden opgelost, waardoor je een zorgeloze winkelervaring hebt. Je wordt op deze manier als klant van Zalando op je wenken bediend.

Als eerste op de hoogte

Zalando Plus leden krijgen exclusieve, vroege toegang tot nieuwe items en kortingsacties. Dit betekent dat je de kans krijgt om door de beste deals te bladeren en je favoriete items te scoren voordat iemand anders dat doet. Denk bijvoorbeeld aan sneaker hot drops! Je zal nooit meer teleurgesteld worden omdat jouw maat of gewenste kleur is uitverkocht; als Zalando Plus lid ben je altijd een stap voor.

Exclusieve aanbiedingen

Zalando Plus biedt ook toegang tot persoonlijk stijladvies en exclusieve ledenkortingen. De gepersonaliseerde service helpt je bij het ontdekken van nieuwe merken en stijlen, die perfect bij jouw unieke smaak passen. En met speciale aanbiedingen exclusief voor leden, wordt elke aankoop nog aantrekkelijker. 

Wat kost Zalando Plus?

Lid worden is simpel. Met een Zalando account hoef je je enkel aan te melden voor de service. Als dit je eerste keer wordt, kun je de Plus service 30 dagen lang uitproberen. Daarna betaal je 9,95 euro per jaar voor een flinke hoeveelheid voordelen. Het abonnement dien je direct te betalen en kan niet via tegoed.

Ben je toch op zoek naar de gift card? Bij KaartDirect verkopen wij de Zalando cadeaukaart. Het een veelzijdige cadeaukaart die je ook kunt personaliseren om rechtstreeks naar een dierbare te versturen.

 

Gerelateerde artikelen:

Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen