Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

PlayStation

PlayStation kaart kopen? Direct geleverd

Een nieuwe game kopen? Online gamen, gratis games downloaden, profiteren van exclusieve kortingen en cloudopslag? Op KaartDirect.nl schaf je op een gemakkelijke manier extra PlayStation tegoed aan. Ook kun je een PlayStation Plus abonnement afsluiten. Bestel hier je tegoed en ontvang direct je tegoedcode per e-mail.

PlayStation tegoed

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €100

€100,-

PlayStation Store code €100

PlayStation Plus

PlayStation Plus 3 maanden

€24,95

PlayStation Plus 3 maanden

PlayStation Plus 12 maanden

€59,99

PlayStation Plus 12 maanden

Sony PlayStation logo

PlayStation Store kaart kopen om je digitale portemonnee aan te vullen

Door een PlayStation kaart te kopen vul je op een gemakkelijke wijze je digitale portemonnee aan. De Playstation kaart kent een code die je op efficiënte wijze kunt inlossen na het kopen en daarmee heb je gelijk online tegoed. Dit tegoed is te besteden aan alles wat je in de PlayStation Store kunt vinden, die je kunt benaderen via de computer, PlayStation, tablet, mobiel en meer.

In de PlayStation Store kun je games, extra content, thema’s, avatars en nog veel meer vinden. Deze kaart is ideaal om je eigen PlayStation Store tegoed mee aan te vullen, maar de PSN Card is ook perfect geschikt om te kopen als cadeaukaart. Verras iemand met een PlayStation cadeaukaart en laat hem of haar zelf een keuze maken uit het enorme aanbod dat de PlayStation Store te bieden heeft. Je kunt eenvoudig een PSN Card via KaartDirect.nl kopen en na betaling ontvang je gelijk een code per e-mail, die je kunt inlossen.

PlayStation Plus

Om online te gamen op je PlayStation is het nodig om een abonnement op PlayStation Plus te hebben. Met dit abonnement krijg je toegang tot alle online services die bij een game horen, zodat je met je vrienden en vriendinnen alle games online kunt spelen. Maar dat is niet het enige wat Playstation Plus je te bieden heeft, die Plus staat voor een hoop extra voordelen.

Als PlayStation Plus abonnee krijg je vaak extra korting in de PlayStation Store. Dit kan korting op games zijn, maar ook korting op extra content. Dit is dan een extra korting waar alleen abonnees van kunnen profiteren. Ook profiteren PlayStation Plus abonnees maandelijks van een tweetal (of meer) games die geheel gratis worden aangeboden.

Alle PlayStation Plus abonnees hebben recht op gratis games en die zijn voor jou zolang je abonnee blijft. Met enige regelmaat worden er toppers aan het aanbod toegevoegd en met een wisselend aanbod per maand zit er vaak iets moois voor je tussen. Het abonnement waarvoor je betaalt, betaalt zich dus terug in gratis games.

PlayStation Plus abonnees hebben met een lidmaatschap ook nog toegang tot cloudopslag. Dat betekent dat je al je savedata van je games in de cloud kunt opslaan. Wil je bij een vriend of vriendin verder gamen? Sla je save in de cloud op en download deze bij je vriend of vriendin. Wil je er zeker van zijn dat je data veilig blijft in het geval je tegen technische problemen aanloopt? De cloudopslag is een mooie oplossing.

Een lidmaatschap op PlayStation Plus is dus zoveel meer dan alleen de mogelijkheid om online te kunnen gamen. Je krijgt elke maand gratis games, je kunt gebruikmaken van cloudopslag, je geniet van extra kortingen en ook zijn er af en toe gratis thema’s te downloaden. PlayStation Plus is dus de moeite waard en hierbij heb je drie keuzes: een abonnement voor 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

Bestel direct jouw PlayStation tegoed

Wil jij een PSN Card kopen, bijvoorbeeld ter waarde van 20,- euro? Of wil jij graag een Playstation Plus abonnement? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Zo profiteer je direct van de voordelen en speel je weer zorgeloos verder. Natuurlijk is het ook mogelijk om de kaart te versturen als cadeaukaart. Bekijk ons aanbod en kies jouw gewenste kaart.