Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Over KaartDirect.nl

Op KaartDirect.nl is het mogelijk om binnen één minuut een nieuwe tegoedkaart te ontvangen voor je favoriete service of webshop. Of het nu gaat om gamecards, volledige games, entertainment cards of een vooruitbetaald abonnement, KaartDirect.nl is jouw partner in al deze behoeftes. Je kunt bij ons je tegoed en andere digitale producten volledig veilig en betrouwbaar afrekenen via een erkende betaalprovider en je ontvangt dan meteen je nieuwe code na het betalen, zowel direct op je scherm als per e-mail.

Voor ons is een goede service het allerbelangrijkste. Wanneer jij je abonnement op je favoriete gaming console wilt verlengen of een nieuwe game wilt kopen voor je telefoon, dan wil je niet lang wachten op je tegoedkaart. Daarom is het onze missie om je tegoedcode zo snel mogelijk uit te leveren. Alle producten van KaartDirect.nl leveren wij rechtstreeks vanuit onze leveranciers. Snel, betrouwbaar en geen extra kosten. Wij garanderen je bovendien dat alle codes die je bij ons aanschaft altijd werken! Loop je tegen een probleem aan? Dan staat onze helpdesk voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Omdat wij een officiële verkoper zijn en onze eigen afspraken hebben met de aanbieders van de kaarten, kunnen wij de scherpste prijs en beste service aanbieden. Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Bezoek dan KaartDirect reviews voor meer informatie.

Of het nu 03:30 uur ’s nachts is of 12:30 uur in de middag, bij ons kun je altijd terecht om tegoed te scoren. We verkopen echte producten en geen tegoedkaarten die toevallig van de vrachtwagen zijn gevallen, zo kun jij er ook zeker van zijn dat je de makers van het spel die je graag speelt, de muziek die je luistert of films die je kijkt gesteund worden met jou aanschaf. Zo kunnen wij garanderen dat jou codes altijd werken, maar mocht je toch nog problemen ondervinden? Dan zijn wij altijd bereikbaar.


KaartDirect Logo Icon