Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Blizzard

Blizzard Battle.net tegoed

Blizzard Entertainment is een gevestigde naam als het gaat om games. Al meer dan 20 jaar verblijden zij hun community met de meest uitgebreide games die alsmaar beter en groter worden. De Blizzard gift card kun je gebruiken bij Heartstone, World of Warcraft, Heroes Of The Storm, Diablo, Overwatch, Starcraft en nog veel meer. Op zoek naar een abonnement? Dan is de World of Warcraft 60 day pre-paid kaart ideaal!

Blizzard tegoedkaarten

Blizzard Gift Card €20

€20,-

Blizzard Gift Card €20

Blizzard Gift Card €50

€50,-

Blizzard Gift Card €50

Blizzard Gift Card €100

€100,-

Blizzard Gift Card €100

Uitverkocht

Wow Game Time

World of Warcraft 60 dagen tegoed

€25,98

World of Warcraft 60 dagen tegoed

Blizzard battlenet logo

Blizzard Battle.net tegoed

Met Blizzard Battle.net tegoed kun je diverse games van de bekende ontwikkelaar aanschaffen. Denk aan Overwatch, World of Warcraft, Starcraft, Heroes of the Storm, Diablo III en nog veel meer. Met het tegoed kun je je Battle.net portemonnee opwaarderen en vervolgens op gemakkelijke wijze digitaal aankopen doen.

Na het bestellen van je Battle.net tegoed krijg je een code per mail toegestuurd. Die code los je in en nadien is je portemonnee aangevuld. Voor instructies om de code in te lossen kan je hier terecht. Met het tegoed, dat verkrijgbaar is in twee varianten, kan je alles aanschaffen wat je in de Battle.net store kunt vinden.

Naast games dus ook gametime voor World of Warcraft, maar ook extra content voor verschillende andere games. Denk dan aan Call of Duty Points voor de Call of Duty-games. Daarnaast is het te gebruiken voor cosmetische extra’s voor de diverse games van Blizzard en Activision. Het aanbod in de Battle.net Store is erg uitgebreid en de makkelijkste manier om tegoed te verkrijgen is via KaartDirect.