Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Blizzard

Activision Blizzard Battle.net tegoed kopen?

Blizzard Entertainment en Activision zijn gevestigde namen als het gaat om populaire games. Al meer dan 20 jaar verblijden zij hun community met de meest toffe games die alsmaar beter en groter worden. De Blizzard Battle.net gift card kun je gebruiken bij Call of Duty, Heartstone, World of Warcraft, Diablo, Overwatch, Starcraft en nog veel meer. Wil jij je World of Warcraft subscription verlengen? Dan is de WoW Game Time pre-paid kaart precies wat je nodig hebt!

Blizzard tegoedkaarten

Blizzard Gift Card €20

€20,-

Blizzard Gift Card €20

Uitverkocht
Blizzard Gift Card €50

€50,-

Blizzard Gift Card €50

Uitverkocht
Blizzard Gift Card €100

€100,-

Blizzard Gift Card €100

Uitverkocht

Wow Game Time

World of Warcraft 60 dagen tegoed

€25,98

World of Warcraft 60 dagen tegoed

Uitverkocht
Blizzard battlenet logo

Tegoed voor de games van Activision Blizzard

De Battle.net gift card is te besteden aan diverse games van de ontwikkelaar Activision Blizzard. Denk aan populaire franchises zoals Overwatch, World of Warcraft, Call of Duty, Heroes of the Storm, Diablo en nog veel meer. Met het tegoed kun je jouw Battle.net portemonnee opwaarderen en vervolgens aankopen doen in de online shop van Activision Blizzard. Download de Battle.net desktop app voor je PC/MacOS, of maak gebruik van de smartphone app om eenvoudig games te kopen.

Na het afronden van je bestelling, krijg je jouw unieke code Battle.net tegoedcode direct in beeld te zien en per mail toegestuurd. Login op je Battle.net account, kopieer de code en los deze in via deze pagina om je portemonnee aan te vullen. Voor aanvullende instructies over het inlossen van de code kan je terecht op de site van Activision Blizzard.

Er zit geen limiet aan de bestedingsmogelijheden van de Blizzard gift card, met het tegoed kan alles gekocht worden wat er in de Battle.net Store beschikbaar is. Bij KaartDirect.nl vind je drie verschillende waardes van tegoedkaarten: 20, 50 en een Battle.net cadeaubon ter waarde van 100 euro.

World of Warcraft subscription

Bij KaartDirect is het ook mogelijk om WoW Game Time te kopen. Voor 25,98 krijg je 60 dagen toegang tot World of Warcraft.

Het aanbod van Battle.net

Niet alleen games, maar ook voor extra content (DLC) kun je terecht in de Blizzard Store. De laatste uitbreiding voor World of Warcraft, of in-game currency voor games als Overwatch 2, Call of Duty (Warzone) of Heartstone. Daarnaast is het te gebruiken voor cosmetische extra’s voor de verschillende franchises van Blizzard en Activision. Vul eenvoudig je Battle.net wallet met tegoed van KaartDirect.