Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

IPVanish

IPVanish VPN: bescherm je online privacy eenvoudig

Op het internet zijn er vele ogen die met je meekijken. Bedrijven die op de voet volgen wat je doet, maar ook cybercriminelen die je bewegingen en data willen onderscheppen en je systeem willen binnentreden. Een VPN is daarom erg fijn om te hebben om zo ongezien ‘mogelijk’ op het internet te kunnen surfen. IPVanish is VPN-software die het mogelijk maakt om enkele zorgen weg te nemen bij internetgebruik. Bij KaartDirect.nl kan je IPVanish aanschaffen.

IPVanish

IPVanish 12 maanden VPN

€12,95

IPVanish 12 maanden VPN

Uitverkocht
IPVanish VPN Logo

De vele voordelen van IPVanish

IPVanish kan heel veel voor je betekenen. Je kan met deze software via de VPN het internet op en zo anoniem en ontraceerbaar op het wereldwijde web surfen. Maar je kan nog veel meer met IPVanish. Ook als je in het openbaar gebruik wilt maken van het internet, kan je op je mobiele toestel IPVanish installeren en via deze weg veilig internetten. IPVanish is namelijk beschikbaar voor elk soort platform en systeem: Windows, Mac, Android, iOS, Linux en meer. Je kan IPVanish ook direct op je router installeren, zodat je hele (thuis)netwerk voorzien is van onder andere anonimiteit.

IPVanish is volgens veel recensies ook erg fijn in gebruik. Zo is de connectie die je hebt via de VPN supersnel terwijl de verbinding ook nog eens veilig is. Het gebruik van IPVanish is tevens gemakkelijk, zodat je niet teveel hoeft na te denken alvorens je gebruikmaakt van het internet. Waar natuurlijk een VPN ook handig voor is, is wanneer je op bepaalde sites wil komen in bepaalde landen die jouw locatie normaliter blokkeren. Zo krijg je toegang tot sites, die voorheen onmogelijk waren om te betreden.

Eerder lieten we het al vallen: de verbinding is met IPVanish erg veilig. Via de software heb je toegang tot verschillende beveiligingsopties, maar in het kort komt het erop neer dat je verbinding altijd veilig is. Er zijn amper tot eigenlijk geen situaties waarbij je informatie lekt via de verbinding, die via IPVanish gaat. Dus je bent niet alleen anoniem op het internet, je bent ook op een verantwoorde manier bezig.

Koop IPVanish bij KaartDirect.nl

Je kan bij KaartDirect.nl een abonnement voor een jaar op IPVanish aanschaffen. Dit kun je gebruiken op zoveel apparaten als je lief is, dus je bent met een aanschaf helemaal klaar om te doen en laten wat je wilt. Klik hier om naar het product te gaan indien je behoefte hebt om ongezien en ongestoord gebruik te maken van het internet.