Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

KPN

KPN Beltegoed kopen

Met KPN ben je altijd bereikbaar, in binnen- en buitenland. Dankzij het hoogwaardige netwerk heb je altijd verbinding via het internet, zijn gesprekken van optimale kwaliteit en berichten komen direct aan. Om prepaid gebruik te maken van al deze voordelen heb je beltegoed nodig. Dit beltegoed bestel je bij KaartDirect.nl. Wij leveren je nieuwe beltegoed gelijk en je kunt het dan direct opwaarderen en gebruiken!

KPN beltegoed

KPN €10

€10,-

KPN €10

KPN €15

€15,-

KPN €15

KPN €20

€20,-

KPN €20

KPN €30

€30,-

KPN €30

KPN

KPN - De provider met het beste netwerk

Koninklijke KPN is een van de oudste bedrijven als het op telecommunicatie aankomt. Al sinds het begin van de 20ste eeuw bestaat KPN, door de jaren heen onder verschillende benamingen. In 1989 werd het toenmalige bedrijf ‘Koninklijke PTT Nederland NV’ geprivatiseerd en ging het bedrijf verder onder de noemer zoals we die vandaag de dag kennen: KPN. KPN behoort tot een van de grootste providers van Nederland die zich onder andere richt op mobiele telefonie.

Dit doet KPN op verschillende manieren, zo zijn er uiteraard mobiele abonnementen, alsook prepaid mogelijkheden én het bedrijf stelt zijn uitstekende netwerk ter beschikking voor andere (virtuele) providers. Diverse kleinere providers maken van het KPN netwerk gebruik en dat is niet zonder reden. Het bestaande netwerk is een van de beste in Nederland en dat is voor alle gebruikers erg prettig.

Dit zorgt immers voor optimale snelheden bij mobiel internet, een goede verbinding bij bellen en altijd een vlotte connectie bij andere vormen van communicatie. Als gebruiker van KPN prepaid geniet je natuurlijk van deze voordelen en onder het segment prepaid heb je verschillende mogelijkheden tot je beschikking.

Je prepaid tegoed bestellen

Als je mobiele telefoon een KPN prepaid simkaart gebruikt, dan moet het beltegoed eens in de zoveel tijd – naargelang jouw verbruik – opgewaardeerd worden. Dit beltegoed kun je gemakkelijk, veilig en snel bij KaartDirect.nl aanschaffen en hierin heb je verschillende keuzes. Het begint vanaf € 10,- en loopt op tot € 30,-. Meer nodig? Weet dat je meerdere beltegoeden kunt aanschaffen en samen kunt voegen op je simkaart, zodat je genoeg ter beschikking hebt.

Het bestellen van je beltegoed gaat heel gemakkelijk. Je maakt een keuze uit het tegoed dat je nodig hebt, je doorloopt de paar (simpele) stappen en rekent af. Na de ontvangst van de betaling tonen wij je de opwaardeercode en ook sturen we je die nog even per mail toe. Deze code is voldoende om je beltegoed mee op te waarderen en ook dat gaat natuurlijk erg gemakkelijk.

Je prepaid tegoed opwaarderen

De opwaardeercode die je van KaartDirect.nl ontvangt voer je in een sms’je in met daarachter de tekst ‘Opwaarderen’. Voorbeeld: ‘12345678912346 Opwaarderen’. Dit stuur je vervolgens gratis naar het nummer 1266 en dan word je tegoed direct opgewaardeerd. Met dat nieuw toegevoegde beltegoed kun je vervolgens weer bellen, sms’en en internetten.

De tarieven die KPN hanteert zijn € 0,30 per minuut voor bellen, € 0,16 voor een sms en € 0,15 per MB. Dit wordt bij gebruik automatisch van je beltegoed afgeschreven en op het moment dat je beltegoed bijna op is krijg je een seintje. Nieuw beltegoed kun je weer bestellen bij KaartDirect.nl en nadien opwaarderen, zodat je altijd over genoeg tegoed beschikt. Maar je kunt nog voordeliger uit zijn!

Maak gebruik van bundels

KPN biedt net zoals diverse andere prepaid providers specifieke bundels aan, waarmee je een stuk goedkoper uit bent. Je hebt wat dat betreft volop keuze uit bundels, waardoor er altijd een geschikte beschikbaar is die aansluit op jouw behoeftes. Deze bundels schaf je heel eenvoudig met je aangekochte beltegoed aan en daarmee kun je meer bellen, sms’en en internetten zonder dat de kosten toenemen.

Om een idee te geven: voor € 5,99 schaf je een alles-in-1 Basis bundel aan en daarmee krijg je 30 belminuten en 200 MB data. Dit is 31 dagen geldig en je kunt zowel de belminuten als de beschikbare data in heel Europa gebruiken, dit zonder extra kosten. Ook zijn er meer specifieke databundels beschikbaar, zo heb je ‘Zorgeloos Online’, waarmee je onbeperkt data krijgt tot een snelheid van 128 Kbits/s inclusief 30 belminuten of sms’jes. Ook deze bundel is in heel Europa te gebruiken en kost € 8,99.

Voor meer van dit soort bundels kun je op de speciaal daarvoor ingerichte pagina (https://www.kpn.com/prepaid/bundels.htm) van KPN terecht. Daar staat ook hoe je deze bundels kunt activeren. Het is aan te raden om hiernaar te kijken, want je haalt op deze manier nog meer uit je prepaid ‘abonnement’. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is voldoende beltegoed en dat schaf je natuurlijk bij KaartDirect.nl aan.

Altijd bereikbaar

Een van de grootste pluspunten van KPN als provider is dat ze de beschikking hebben over het beste netwerk van Nederland. In het buitenland maakt KPN uitsluitend gebruik van hoogwaardige netwerken van buitenlandse partners en als prepaid gebruiker profiteer je dus van een optimale bereikbaarheid en goede communicatie. Bovendien beschikt het KPN netwerk over 5G, waardoor je altijd razendsnel internet tot je beschikking hebt (met uitzondering van limieten geldend voor bundels). Je bent met KPN hoe dan ook altijd bereikbaar!