Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

KPN

KPN beltegoed kopen en opwaarderen

Wil jij KPN beltegoed kopen en direct opwaarderen? Koop dan je beltegoed in onze webshop. Met KPN ben je altijd bereikbaar, in binnen- en buitenland. Dankzij het hoogwaardige netwerk heb je altijd verbinding via het internet, zijn gesprekken van optimale kwaliteit en komen berichten direct aan. Om prepaid gebruik te maken van al deze voordelen heb je beltegoed nodig. Dit beltegoed bestel je bij KaartDirect.nl. Wij leveren je nieuwe KPN beltegoed gelijk waardoor je het direct kunt opwaarderen en gebruiken!

KPN beltegoed

KPN €10

€10,-

KPN €10

KPN €15

€15,-

KPN €15

KPN €20

€20,-

KPN €20

KPN €30

€30,-

KPN €30

KPN

KPN beltegoed kopen en opwaarderen voor een vlotte connectie

KPN behoort tot een van de grootste providers van Nederland die zich onder andere richt op mobiele telefonie. Dit doet KPN op verschillende manieren, zo zijn er uiteraard mobiele abonnementen, alsook prepaid mogelijkheden én het bedrijf stelt zijn uitstekende netwerk ter beschikking voor andere (virtuele) providers. Diverse kleinere providers maken van het KPN netwerk gebruik en dat is niet zonder reden. Het bestaande netwerk is een van de beste in Nederland en dat is voor alle gebruikers erg prettig. Dit zorgt immers voor optimale snelheden bij mobiel internet, een goede verbinding bij bellen en altijd een vlotte connectie bij andere vormen van communicatie. Als gebruiker van KPN prepaid geniet je natuurlijk van deze voordelen en onder het segment prepaid heb je verschillende mogelijkheden tot je beschikking.

Je KPN prepaid tegoed bestellen

Als je mobiele telefoon een KPN prepaid simkaart gebruikt, dan moet je het beltegoed eens in de zoveel tijd – naargelang jouw verbruik – opwaarderen. Dit KPN beltegoed kun je gemakkelijk, veilig en snel bij KaartDirect.nl aanschaffen en opwaarderen. Hierin heb je verschillende keuzes. Het begint vanaf € 10,- euro en loopt op tot € 30,- euro. Wil je meer KPN beltegoed opwaarderen? Het is mogelijk om meerdere KPN beltegoeden aan te schaffen die je samen kunt opwaarderen op je simkaart, zodat je genoeg ter beschikking hebt.

Het bestellen van je beltegoed gaat heel gemakkelijk. Je maakt een keuze uit het tegoed dat je nodig hebt, je doorloopt de paar (simpele) stappen en rekent af. Na ontvangst van de betaling tonen wij je de opwaardeercode en sturen deze per e-mail toe. Deze code is voldoende voor het opwaarderen van je KPN beltegoed en ook dat gaat erg gemakkelijk.

Je prepaidtegoed opwaarderen

De opwaardeercode die je van KaartDirect.nl ontvangt voer je in middels een sms met daarachter de tekst ‘Opwaarderen’. Voorbeeld: ‘12345678912346 Opwaarderen’. Dit stuur je vervolgens gratis naar het nummer 1266 en dan word je tegoed direct opgewaardeerd. Met dat nieuw toegevoegde beltegoed kun je vervolgens weer bellen, sms’en en internetten.

De tarieven die KPN hanteert zijn € 0,30 per minuut voor bellen, € 0,16 voor een sms en € 0,15 per MB. Dit wordt bij gebruik automatisch van je beltegoed afgeschreven en op het moment dat je beltegoed bijna op is krijg je een seintje. Nieuw KPN beltegoed kun je weer bestellen bij KaartDirect.nl en nadien opwaarderen, zodat je altijd over genoeg tegoed beschikt. Maar je kunt nog voordeliger uit zijn!

Maak gebruik van bundels

KPN biedt net zoals diverse andere prepaid providers specifieke bundels aan, waarmee je een stuk goedkoper uit bent. Deze bundels schaf je heel eenvoudig met je aangekochte beltegoed aan en daarmee kun je meer bellen, sms’en en internetten zonder dat de kosten toenemen.

Om een idee te geven: voor € 5,99 schaf je een alles-in-1 Basis bundel aan en daarmee krijg je 30 belminuten en 200 MB data. Dit is 31 dagen geldig en je kunt zowel de belminuten als de beschikbare data in heel Europa gebruiken. Ook zijn er meer specifieke databundels beschikbaar, zo heb je ‘Zorgeloos Online’, waarmee je onbeperkt data krijgt tot een snelheid van 128 Kbits/s inclusief 30 belminuten of sms’jes. Ook deze bundel is in heel Europa te gebruiken en kost € 8,99.

Voor meer van dit soort bundels kun je op de speciaal daarvoor ingerichte pagina van KPN terecht. Het is aan te raden om hiernaar te kijken, want je haalt op deze manier nog meer uit je prepaid ‘abonnement’. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is voldoende beltegoed en dat schaf je natuurlijk bij KaartDirect.nl aan.

Ben altijd bereikbaar

Een van de grootste pluspunten van KPN als provider is dat ze de beschikking hebben over het beste netwerk van Nederland. In het buitenland maakt KPN uitsluitend gebruik van hoogwaardige netwerken van buitenlandse partners. Als prepaid gebruiker profiteer je dus van een optimale bereikbaarheid en goede communicatie. Bovendien beschikt het KPN netwerk over 5G, waardoor je altijd razendsnel internet tot je beschikking hebt (met uitzondering van limieten geldend voor bundels). Je bent met KPN hoe dan ook altijd bereikbaar dus koop direct jouw beltegoed in onze webshop en je kunt het binnen één minuut opwaarderen! Heb je vragen? Bekijk dan onze FAQ-pagina en vind jouw antwoord.

 

Gerelateerde artikelen:

KPN prepaid beltegoed opwaarderen bij KaartDirect