Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

CASHlib

Op eenvoudige wijze betalen met CASHlib

Betalingen verrichten zonder al te veel poespas, met CASHlib regel je dat. Dit is een betaalmiddel dat je op een anonieme manier in kunt zetten. Er komt geen persoonlijke informatie aan te pas, want jouw betaalmiddel is een tegoedcode die je vooraf al hebt afgerekend. Gemakkelijk, snel en wereldwijd te gebruiken. Jij bestelt jouw CASHlib tegoed hier bij KaartDirect.nl en het wordt direct geleverd!

CASHlib

CASHlib €10

€10,-

CASHlib €10

CASHlib €20

€20,-

CASHlib €20

CASHlib €50

€50,-

CASHlib €50

CASHlib €100

€100,-

CASHlib €100

cashlib

Veilig en anoniem betalen met CASHlib

CASHlib is een betaalmiddel dat in het leven is geroepen om aan de sterke vraag naar anonieme betaalmiddelen te voldoen. Tegenwoordig vinden zeer veel betaling digitaal plaats en bij elke aankoop wordt er om persoonlijke betaalinformatie gevraagd. Denk dan aan je bankrekening of bijvoorbeeld je creditcard, maar lang niet altijd zit je hier op te wachten. Anoniem betalingen verrichten is zodoende erg in opkomst en hierin is CASHlib een uitstekende oplossing.

Dit is een prepaid betaalmiddel, waarmee je op diverse online adressen kunt afrekenen. Je betaalt vooraf voor het tegoed dat je nodig hebt en dit kun je vervolgens gebruiken bij het betalen voor de dienst of het product dat je afneemt. Doordat het een prepaid systeem is, komen er geen persoonlijke details bij kijken. Dat is immers niet nodig bij de transactie en dat beschermt je privacy, aangezien je direct met een tegoedcode afrekent.

Hoe werkt CASHlib

Zoals de naam al doet vermoeden, is het in feite digitaal cash. Je bestelt jouw gewenste tegoed hier bij KaartDirect.nl en hierin heb je keuze uit verschillende bedragen. Dit begint bij € 10,- en loopt op tot een maximum van € 250,-. Afhankelijk van de keuze die je gemaakt hebt, krijg je het gewenste bedrag als een tegoedcode toegestuurd.

Deze tegoedcode komt samen met een pincode en die gebruik je bij het afrekenen. Zodra je een dienst of product wilt betalen, vul je de unieke tegoedcode in en ter bevestiging wordt er om de bijgeleverde pincode gevraagd. Dit is voldoende om een betaling te verrichten en het verschuldigde bedrag wordt dan van je totale tegoed afgeschreven.

Het is ook mogelijk om meerdere CASHlib tegoeden te stapelen. Zo kun je tot een maximum van € 1.000,- afrekenen in één keer met CASHlib. Hiervoor heb je natuurlijk wel meerdere tegoedcodes nodig, gezien CASHlib tot maximaal € 250,- per tegoedcode geleverd wordt. Is je besteding lager dan je tegoed, dan blijft het resterende bedrag beschikbaar voor andere aankopen.

Breed te gebruiken

CASHlib garandeert een anoniem en veilig betaalmiddel. Dit wil zeggen dat je bij elke transactie met dit betaalmiddel aan de tegoedcode met pincode voldoende hebt. Aanvullende (persoonlijke) informatie is doorgaans niet nodig en elke transactie zal in een veilige omgeving plaatsvinden, waardoor je privacy gewaarborgd blijft.

De inzetbaarheid van CASHlib is ook zeer breed. Zo kun je het gebruiken voor een uitgebreide variatie van online producten en diensten. Denk zoal aan:

  • Online games
  • Online casino’s
  • Internetdiensten
  • Datingwebsites
  • Streamingservices
  • Webwinkels

Dit is dan slechts het topje van de ijsberg. Daarbij komt dat CASHlib het netwerk stelselmatig verder aan het uitbreiden is, waardoor je op steeds meer adressen met je tegoed terecht kunt.

CASHlib bij KaartDirect.nl bestellen

Bij KaartDirect.nl kun je heel eenvoudig en snel jouw CASHlib tegoed bestellen. Je maakt een keuze uit het gewenste bedrag en na het doorlopen van de stappen, dien je aan de betaalverplichting te voldoen. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, laten we je direct de CASHlib tegoedcode zien. Dit inclusief de bijbehorende pincode.

Ook sturen we je diezelfde codes nog even per mail toe, zodat je het altijd later nog kan gebruiken. Het CASHlib tegoed is zodra je de code ontvangen hebt gelijk te gebruiken. Je bent geheel vrij in je besteding, gezien je het bedrag in etappes kan gebruiken alsook in één keer. En dit dan op diverse online adressen.

Weet echter wel dat je CASHlib tegoed 12 maanden geldig is. Het advies is om het tegoed binnen 6 maanden op te gebruiken. Na deze 6 maanden zal er maandelijks een bedrag van € 2,50 in mindering worden gebracht op je tegoed. Om dat te voorkomen is besteding binnen een half jaar aan te raden. Na 12 maanden verloopt het resterende tegoed.

Om even te checken wat het beschikbare tegoed is, kan je hier de saldochecker gebruiken.