Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

Lebara

Lebara beltegoed kopen

Volop bellen, sms’en én internetten doe je met prepaid van Lebara. Voor optimaal voordeel schaf je een prepaid bundel aan, waarmee je altijd verbonden en bereikbaar bent. Zowel nationaal als internationaal en opwaarderen is zo geregeld. Bovendien profiteer je geregeld van extra aanbiedingen bij Lebara, zoals dubbele data of belminuten, waardoor je nog meer plezier uit je prepaid bundel haalt.

Lebara beltegoed

Lebara €5

€5,-

Lebara €5

Lebara €10

€10,-

Lebara €10

Lebara €20

€20,-

Lebara €20

Lebara €30

€30,-

Lebara €30

Lebara One

Lebara One €10

€10,-

Lebara One €10

Lebara One €15

€15,-

Lebara One €15

Lebara Online

Lebara Online €5

€5,-

Lebara Online €5

Lebara Online €10

€10,-

Lebara Online €10

Lebara Online €15

€15,-

Lebara Online €15

Lebara Online €20

€20,-

Lebara Online €20

Lebara Unlimited

Lebara Unlimited €20

€20,-

Lebara Unlimited €20

Lebara Unlimited €30

€30,-

Lebara Unlimited €30

Lebara All-in

Lebara All-in €15

€15,-

Lebara All-in €15

Lebara All-in €20

€20,-

Lebara All-in €20

Lebara

Voordelige mobiele telefonie en data met Lebara

Lebara is een virtuele provider die zijn diensten aanbiedt op het netwerk van KPN. Dat netwerk staat bekend als zeer stabiel en betrouwbaar, waardoor Lebara automatisch ook een hoog aangeschreven provider is. Deze provider is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare mobiele diensten. Dit van oorsprong gericht op migranten die zo op een voordelige wijze in contact met hun familie konden staan.

Tegenwoordig is Lebara een bekende telefoonprovider die zich bezighoudt met prepaid en sim-only abonnementen. Dit voor zowel voordelig gebruik in Nederland, alsook voor internationale communicatie. Hiervoor werkt Lebara met specifieke voordeelbundels, maar ook losse beltegoeden. Gebruikers van Lebara profiteren veelal van extra promoties, waardoor gebruik heel erg aantrekkelijk is.

Lebara voordelen

Gebruikers van Lebara genieten van verschillende voordelen. Zo belt men onderling geheel gratis naar elkaar, wat dus niet van het beltegoed of de bundel afgeschreven wordt. Ook zal het beltegoed of de bundel niet verlopen, waardoor het onbeperkt beschikbaar is. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die niet zo vaak hun mobiel gebruiken, maar wel verbonden willen zijn voor het geval dat nodig is.

Verder maakt Lebara, zoals al aangegeven, gebruik van het stabiele en goede KPN netwerk. Dit zorgt voor een hoogwaardige 4G-verbinding en ook bellen zal altijd op en top verlopen. Voordelen die automatisch bij het gebruik van Lebara horen. Als gebruiker profiteer je bij het opwaarderen van je beltegoed of een specifieke bundel altijd van de nodige extra’s, waardoor je nog voordeliger uit bent.

Denk aan promotionele acties zoals een gratis verdubbeling van je beltegoed of data in een bepaalde periode. Je krijgt dan voor hetzelfde geld twee keer zoveel belminuten, sms’jes of data. In sommige gevallen zelfs drie keer zoveel, waardoor mobiel bellen, berichten versturen en internetten wel heel erg goedkoop wordt.

Lebara beltegoed bestellen

Indien je nieuw beltegoed nodig hebt, dan kun je bij KaartDirect.nl terecht voor een breed scala aan producten. Je kunt los beltegoed aanschaffen, maar ook specifieke bundels. In elk geval krijg je nadat je een keuze hebt gemaakt en de betaling hebt voldaan automatisch een code te zien. Dit is de opwaardeercode die je nodig hebt om je aangeschafte tegoed of bundel te activeren.

Ook sturen we je de opwaardeercode nog even per mail toe, zodat je op elk gewenst moment je tegoed of bundel kunt opwaarderen. Dit opwaarderen is zeer gemakkelijk. Bel hiervoor gratis naar 1244. Liever via bericht opwaarderen? Dat kan ook. Tik dan bij je belscherm *101*opwaardeercode# in en druk op verzenden. Nadien ontvang je een sms ter bevestiging dat je beltegoed is opgewaardeerd.

Bij Lebara heb je qua prepaid twee opties. Je kunt vooraf een specifieke bundel aanschaffen hier bij KaartDirect.nl en na het opwaarderen heb je gelijk de beschikking over de bundel in kwestie. Je kunt ook los beltegoed aanschaffen en met dat beltegoed op een later moment een specifieke bundel aanschaffen, indien je dat liever hebt. Er zijn bijzonder veel bundels beschikbaar en het activeren daarvan is zeer gemakkelijk. Per bundel is er een aparte code beschikbaar en die kun je hier (https://mobile.lebara.com/nl/nl/prepaid/bundel-code) vinden.

Diverse voordeelbundels

Naast los beltegoed, zoals zojuist omschreven, biedt Lebara een brede variatie van bundels aan die je bij KaartDirect.nl kunt bestellen. Dit zijn bundels gericht op Nederland, alsook internationaal gebruik en hoe meer de prijs oploopt, hoe meer voordeel je krijgt. Bij veel bundels is er ook sprake van onbeperkt bellen in combinatie met een grote hoeveelheid data, waardoor je een lange tijd vooruit kunt.

Met zo’n bundel hoef je ook je beltegoed niet in de gaten te houden, want je hebt hier ruim voldoende aan en zodra de bundel op begint te raken krijg je vanzelf bericht. Je weet dan wat je nog beschikbaar hebt en eventueel kun je opwaarderen indien dat nodig is. Door de brede variatie in Lebara bundels is er voor elk soort gebruik een passende optie beschikbaar. Al deze bundels bestel je gemakkelijk en snel via KaartDirect.nl.

Je krijgt de opwaardeercode direct geleverd en dit is 100% veilig en snel, wat opwaarderen dus zeer gemakkelijk maakt. Bekijk de verschillende Lebara producten, maak een keuze en wij sturen je de code toe om op te kunnen waarderen. Na het opwaarderen gaat je beltegoed of bundel gelijk in en nieuw tegoed kun je