Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Lebara

Lebara beltegoed kopen en direct opwaarderen

Wil jij Lebara beltegoed kopen en direct online opwaarderen? Dat doe je eenvoudig bij KaartDirect.nl. Volop bellen, sms’en én internetten doe je met prepaid van Lebara. Voor optimaal voordeel schaf je een prepaidbundel aan, waarmee je altijd verbonden en bereikbaar bent. Zowel nationaal als internationaal, en opwaarderen is zo geregeld met Lebara. Bovendien profiteer je geregeld van extra aanbiedingen bij Lebara, zoals dubbele data of belminuten, waardoor je nog meer plezier uit je prepaidbundel haalt.

Lebara beltegoed

Lebara €5 = €10

€5,-

Lebara €5 = €10

Lebara €10 = €20

€10,-

Lebara €10 = €20

Lebara €20 = €40

€20,-

Lebara €20 = €40

Lebara €30 = €60

€30,-

Lebara €30 = €60

Lebara One

Lebara One €10

€10,-

Lebara One €10

Lebara One €15

€15,-

Lebara One €15

Lebara Online

Lebara Online €5

€5,-

Lebara Online €5

Lebara Online €10

€10,-

Lebara Online €10

Lebara Online €15

€15,-

Lebara Online €15

Lebara Online €20

€20,-

Lebara Online €20

Lebara Unlimited

Lebara Unlimited €20

€20,-

Lebara Unlimited €20

Lebara Unlimited €30

€30,-

Lebara Unlimited €30

Lebara All-in

Lebara All-in €15

€15,-

Lebara All-in €15

Lebara All-in International €15

€15,-

Lebara All-in International €15

Lebara All-in €20

€20,-

Lebara All-in €20

Lebara

Lebara online opwaarderen: voordelige mobiele telefonie en data

Lebara is een virtuele provider die zijn diensten aanbiedt op het netwerk van KPN. Dat netwerk staat bekend als zeer stabiel en betrouwbaar, waardoor Lebara automatisch ook een hoog aangeschreven provider is. Deze provider is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare mobiele diensten. Dit van oorsprong gericht op migranten die zo op een voordelige wijze in contact met hun familie konden staan. Tegenwoordig is Lebara een bekende telefoonprovider die zich bezighoudt met prepaid en sim-only abonnementen. Dit voor zowel voordelig gebruik in Nederland, alsook voor internationale communicatie. Hiervoor werkt Lebara met specifieke voordeelbundels, maar ook losse beltegoeden.

De voordelen van Lebara

Gebruikers van Lebara genieten van verschillende voordelen. Zo belt men onderling geheel gratis naar elkaar, wat dus niet van het beltegoed of de bundel afgeschreven wordt. Ook zal het beltegoed of de bundel niet verlopen. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die niet zo vaak hun mobiel gebruiken, maar wel verbonden willen zijn voor het geval dat nodig is. Als gebruiker van Lebara profiteer je bij het opwaarderen van je beltegoed of een specifieke bundel altijd van de nodige extra’s, waardoor je nog voordeliger uit bent. Denk aan promotionele acties zoals een gratis verdubbeling van je beltegoed of data in een bepaalde periode. Je krijgt dan voor hetzelfde geld twee keer zoveel belminuten, sms’jes of data. In sommige gevallen zelfs drie keer zoveel, waardoor mobiel bellen, berichten versturen en internetten wel heel erg goedkoop wordt!

Lebara beltegoed bestellen en opwaarderen

Als je nieuw beltegoed nodig hebt, dan kun je bij KaartDirect.nl terecht voor een breed scala aan producten. Je kunt los beltegoed aanschaffen, maar ook specifieke bundels. In elk geval krijg je nadat je een keuze hebt gemaakt en de betaling hebt voldaan automatisch een code te zien. Dit is de opwaardeercode die je nodig hebt om je aangeschafte tegoed of bundel te activeren. Ook sturen we je de opwaardeercode per e-mail toe. Recharge Lebara online op elk gewenst moment.

Hoe kan je Lebara online opwaarderen?

Opwaarderen is zeer gemakkelijk. Stap 1: Bel gratis naar 1244. Stap 2: Volg de instructies en vul de opwaardeercode in. That's it! Liever via bericht opwaarderen? Dat kan ook. Tik dan bij je belscherm *101*opwaardeercode# in en druk op verzenden. Nadien ontvang je een sms ter bevestiging dat je beltegoed is opgewaardeerd.

Bij Lebara heb je qua prepaid twee opties. Schaf vooraf een specifieke bundel aan bij KaartDirect.nl en je hebt na het opwaarderen gelijk de beschikking over de bundel in kwestie. Of schaf los Lebara top up online aan en koop met dat tegoed op een later moment een specifieke bundel. Er zijn bijzonder veel bundels beschikbaar en het activeren daarvan is zeer gemakkelijk. Per bundel is er een aparte bundelcode beschikbaar, die je vindt op de site van Lebara.

Diverse voordeelbundels

Naast los beltegoed, zoals zojuist beschreven, biedt Lebara online een brede variatie van bundels aan die je bij KaartDirect.nl kunt bestellen. Dit zijn bundels gericht op Nederland, alsook voor internationaal gebruik. Hoe meer de prijs oploopt, hoe meer voordeel je krijgt. Bij veel bundels is er ook sprake van onbeperkt bellen in combinatie met een grote hoeveelheid data, waardoor je een lange tijd vooruit kunt. Zodra de bundel op begint te raken krijg je vanzelf bericht. Je weet dan wat je nog beschikbaar hebt en eventueel kun je jouw Lebara simkaart opwaarderen indien dat nodig is. Al deze bundels bestel je gemakkelijk en snel via KaartDirect.nl. Je krijgt de opwaardeercode direct geleverd en dit is 100% veilig en binnen enkele klikken gedaan, wat opwaarderen dus zeer gemakkelijk maakt.

Kies jouw gewenste product en bestel

Bekijk de verschillende Lebara producten, maak een keuze en wij sturen je de code toe om op te kunnen waarderen. Na het opwaarderen gaat je beltegoed of bundel gelijk in en nieuw tegoed kun je direct gebruiken. Heb je vragen? Kijk dan op onze FAQ-pagina of jouw vraag al beantwoord is.

 

Gerelateerde artikelen:

Lebara opwaarderen bij KaartDirect