Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

Pathé Thuis

Pathé Thuis cadeaukaart kopen? Direct geleverd

Geniet van de nieuwste films thuis! Met Pathé Thuis maak je van je eigen woonkamer een thuisbioscoop. Met een zeer uitgebreide bibliotheek van de nieuwste, recente en oudere films is er volop keuze voor een geslaagde en leuke filmavond.

Onze Pathé Thuis cadeaukaarten

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathe Thuis logo

Pathé Thuis

Pathé Thuis is te gebruiken op je smart tv, op je computer of laptop en tablets. Met de handige Pathé Thuis app kun je gelijk een keuze maken uit de film die je graag wilt huren. Dit kun je per film afrekenen en een handige manier daarvoor is de Pathé Thuis kaart.

Deze kaart geeft je een code die je kunt inwisselen en met het bijbehorende tegoed kun je een keuze maken uit het aanbod. Zie het als een prepaidkaart die je recht geeft op één of meerdere films, afhankelijk van de waarde die je op de Pathé Thuis kaart zet.

Bestel je Pathé Thuis kaart bij KaartDirect en ontvang gelijk een code per e-mail. Die is direct in te wisselen voor ‘kijktegoed’. Hierbij heb je keuze uit één film in SD of HD, maar ook meerdere films bij een hoger tegoed. Leuk voor een avond ontspannen en natuurlijk ook erg geschikt als cadeau!