Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Pathé Thuis

Pathé Thuis cadeaubon kopen? Direct geleverd

Door een Pathé thuis cadeaubon te kopen geniet jij of een andere ontvanger thuis van de nieuwste films! Met Pathé Thuis maak je van je eigen woonkamer een thuisbioscoop. Met een zeer uitgebreide bibliotheek van de nieuwste en oudere films is er volop keuze voor een geslaagde en leuke filmavond.

Onze Pathé cadeaukaarten

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathe Thuis logo

Een Pathé Thuis cadeaubon kopen is eenvoudig en snel

Pathé Thuis is te gebruiken op je smart-tv, computer of laptop en tablets. Met de handige Pathé Thuis app kun je gelijk een keuze maken voor de film die je graag wilt huren. Je rekent per film af en dit doe je eenvoudig door de Pathé Thuis cadeaubon te kopen. Deze kaart geeft je een code die je kunt inwisselen en met het bijbehorende tegoed kun je vervolgens een keuze maken uit het aanbod. Zie het als een prepaidkaart die je recht geeft op één of meerdere films, afhankelijk van de waarde die je op de Pathé Thuis kaart zet.

Bestel direct jouw cadeaukaart in de webshop

Wil jij ook een Pathé Thuis cadeaubon kopen? Bestel je Pathé Thuis kaart bij KaartDirect.nl en ontvang gelijk een code per e-mail. De code is direct in te wisselen voor ‘kijktegoed’. Hierbij heb je keuze uit één film in SD of HD, maar ook meerdere films bij een hoger tegoed. Leuk voor een avond ontspannen en natuurlijk ook erg geschikt als cadeau! Koop je liever een ander cadeau? Denk dan eens aan een Weekendje Weg bon of een Bijenkorf cadeaukaart.