Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Pathé Thuis

Pathé Thuis cadeaubon kopen? Direct geleverd

Door een Pathé thuis cadeaubon te kopen geniet jij of een andere ontvanger thuis van de nieuwste films! Met Pathé Thuis maak je van je eigen woonkamer een thuisbioscoop. Met een zeer uitgebreide bibliotheek van de nieuwste en oudere films is er volop keuze voor een geslaagde en leuke filmavond.

Pathé Thuis cadeaukaart

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathe Thuis logo

Een Pathé Thuis cadeaubon kopen is eenvoudig en snel

Pathé Thuis is te gebruiken op je smart-tv, computer of laptop en tablets. Met de handige Pathé Thuis app kun je gelijk een keuze maken voor de film die je graag wilt huren. Je rekent per film af en dit doe je eenvoudig door de Pathé Thuis cadeaubon te kopen. Deze kaart geeft je een code die je kunt inwisselen en met het bijbehorende tegoed kun je vervolgens een keuze maken uit het aanbod. Zie het als een prepaidkaart die je recht geeft op één of meerdere films, afhankelijk van de waarde die je op de Pathé Thuis kaart zet.

Pathé Thuis cadeaubon kopen bij KaartDirect

Pathé Thuis cadeaubon kopen? Met de Pathé Thuis cadeaukaart geef je een bioscoopliefhebber een mooie middag of avondje filmkijken cadeau. Het mooie hiervan is, dat je nergens heen hoeft te gaan en de nieuwste films thuis knus op je bank volop beleeft. Bij KaartDirect bieden we de Pathé Thuis bon in verschillende varianten aan: je kunt kiezen voor 1 film, 2 films of 4 films om te kijken via de dienst van Pathé.

Pathé Home voor de thuiszitters

Het aanbod is dus altijd uniek en de moeite waard, omdat de laatste blockbusters wekelijks wordt aangevuld door Pathé. Ook worden deze films in HD aangeboden, dus je kijkt alle films in hoge kwaliteit. Pathé Thuis opwaarderen met tegoed hoeft dus ook niet. Je koopt simpelweg een Pathé Thuis kaart en kiest een film uit die je wilt kijken op de bank.

Bestel Pathé Thuis als leuke gift card

Bij KaartDirect koop je de Pathé Thuis gift card voor een echte filmliefhebber. Natuurlijk kan je dit ook voor jezelf kopen. Bij ons bestel je snel en eenvoudig de Pathé Thuis kaart: na je bestelling is het enkel een paar momenten wachten voordat wij jou betaling hebben ontvangen. Dan verschijnt op je scherm een Pathé Thuis code, waarmee je de laatste films laat brullen in je woonkamer met je eigen cinema set. In je email kan je de Pathé Thuis code van de cadeaubon ook nog vinden voor de zekerheid.

Bestel direct jouw cadeaukaart in de webshop

Wil jij ook een Pathé Thuis cadeaubon kopen? Bestel je Pathé Thuis kaart bij KaartDirect.nl en ontvang gelijk een code per e-mail. De code is direct in te wisselen voor ‘kijktegoed’. Hierbij heb je keuze uit één film in SD of HD, maar ook meerdere films bij een hoger tegoed. Leuk voor een avond ontspannen en natuurlijk ook erg geschikt als cadeau! Koop je liever een ander cadeau? Denk dan eens aan een Weekendje Weg bon of een Bijenkorf cadeaukaart.

 

Gerelateerde artikelen:

Koop bij KaartDirect een Pathé Thuis kado kaart