Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Pathé Thuis

Pathé Thuis cadeaubon kopen? Direct geleverd

Door een Pathé thuis cadeaubon te kopen geniet jij of een andere ontvanger thuis van de nieuwste films! Met Pathé Thuis maak je van je eigen woonkamer een thuisbioscoop. Met een zeer uitgebreide bibliotheek van de nieuwste en oudere films is er volop keuze voor een geslaagde en leuke filmavond.

Pathé Thuis cadeaukaart

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathe Thuis logo

Een Pathé Thuis cadeaubon kopen is eenvoudig en snel

Pathé Thuis is te gebruiken op je smart-tv, computer of laptop en tablets. Met de handige Pathé Thuis app kun je gelijk een keuze maken voor de film die je graag wilt huren. Je rekent per film af en dit doe je eenvoudig door de Pathé Thuis cadeaubon te kopen. Deze kaart geeft je een code die je kunt inwisselen en met het bijbehorende tegoed kun je vervolgens een keuze maken uit het aanbod. Zie het als een prepaidkaart die je recht geeft op één of meerdere films, afhankelijk van de waarde die je op de Pathé Thuis kaart zet.

Wat kost het om een film te huren via Pathé Thuis?

Een film huren is altijd een goed idee, maar wat kost Pathé Thuis nu precies? De kosten voor het huren van een film bij Pathé Thuis kunnen variëren en zijn afhankelijk van de film zelf, zoals de releasedatum, kwaliteit (SD of HD), en beschikbaarheid op andere platformen. Over het algemeen liggen de prijzen voor het huren van een film tussen de €2,99 en €5,99. Nieuwere releases kunnen aan de hogere kant van deze prijsrange zitten, terwijl oudere films vaak goedkoper zijn. Het is altijd een goed idee om de website van Pathé Thuis te checken voor de actuele prijzen en aanbiedingen.

Wil je betalen met een Pathé Thuis cadeaubon? Onze Pathé Thuis bonnen zijn geldig voor het huren van één of meerdere films in HD-kwaliteit. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zodat je precies kunt kiezen wat bij je past:

  • Voor het bekijken van één film koop je een cadeaukaart van €5,99. Deze optie biedt de mogelijkheid om elke beschikbare film in HD-kwaliteit te huren.
  • Met een cadeaukaart van €11,95 kun je twee films huren, waardoor je dubbel zoveel filmplezier hebt of een filmavondje kunt delen met een vriend of geliefde.
  • Voor €23,95 biedt deze optie het meeste waar voor je geld, perfect voor echte filmliefhebbers om vier films te ontdekken.

Hoe werkt Pathé Thuis

Het aanbod is dus altijd uniek en de moeite waard, omdat de laatste blockbusters wekelijks wordt aangevuld door Pathé. Je hebt geen vast abonnement nodig om films te kijken bij Pathé Thuis. Daarnaast worden de films in HD aangeboden, dus je kijkt alle films in hoge kwaliteit. Pathé Thuis opwaarderen met tegoed hoeft dus ook niet. Je koopt simpelweg een Pathé Thuis kaart en kiest een film uit die je wilt kijken op de bank. Hier is hoe je kunt beginnen met het kijken van films via Pathé Thuis:

  • Kies een film: Blader door het aanbod op pathe-thuis.nl of in de app, en kies een film.
  • Login of maak een account: Zodra je een keuze hebt gemaakt, kun je inloggen op het platform. Als je nog geen account hebt aangemaakt, dan kun je dit nu doen.
  • Een film huren of kopen: Bij elke film heb je de optie om deze te huren of te kopen. Zodra je een huurfilm start, heb je daarna 48 uur de tijd om deze af te kijken. Als je een film koopt, wordt deze toegevoegd aan je persoonlijke bibliotheek en kun je deze onbeperkt bekijken.
  • Begin met kijken: Je hebt drie opties om te betalen voor je film: door tegoed op je account te zetten, enkel voor de film te betalen, of met de kadocode van de Pathé Thuis kaart. Zodra de betaling is voltooid, kun je meteen beginnen met kijken.

Pathé Thuis maakt het eenvoudig om de nieuwste films te huren of te kopen, zonder dat je het huis uit hoeft. Met de Pathé Thuis kaart heb je altijd toegang tot een breed scala aan films, van de grootste blockbusters tot aan arthouse films, allemaal in HD-kwaliteit.

Bestel Pathé Thuis als leuke gift card

Bij KaartDirect koop je de Pathé Thuis gift card voor een echte filmliefhebber. Natuurlijk kan je dit ook voor jezelf kopen. Bij ons bestel je snel en eenvoudig de Pathé Home kaart: na je bestelling is het enkel een paar momenten wachten voordat wij jou betaling hebben ontvangen. Dan verschijnt op je scherm een Pathé Thuis code, waarmee je de laatste films laat brullen in je woonkamer met je eigen cinema set. In je email kan je de Pathé Thuis code van de cadeaubon ook nog vinden voor de zekerheid.

Wil jij ook een Pathé Thuis cadeaubon kopen? Bestel je Pathé Thuis kaart bij KaartDirect.nl en ontvang gelijk een code per e-mail. De code is direct in te wisselen voor ‘kijktegoed’. Hierbij heb je keuze uit één film in SD of HD, maar ook meerdere films bij een hoger tegoed. Leuk voor een avond ontspannen en natuurlijk ook erg geschikt als cadeau! Koop je liever een ander cadeau? Denk dan eens aan een Weekendje Weg bon of een Bijenkorf cadeaukaart.

 

Gerelateerde artikelen:

Koop bij KaartDirect een Pathé Thuis kado kaart

Het praktische cadeau voor elke gelegenheid: de Pathé Thuis cadeaukaart