Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Steam

Steam gift card kopen, direct geleverd

Steam is het grootste en populairste platform voor PC gamers. Bij KaartDirect bieden wij verschillende waardes Steam gift cards aan om je Steam Wallet mee aan te vullen. Op het platform heb je de keuze uit duizenden games om je mee te vermaken. Om snel en eenvoudig je Steam Wallet te vullen koop je bij KaartDirect de Steam gift card. Dankzij de Steam card hoef niet je bank- of creditcard gegevens te koppelen aan je account. Met de Steam kaart heb je een leuk cadeau om weg te geven aan een gamer.

Steam Gift Card

Steam Gift Card €10

€10,-

Steam Gift Card €10

Steam Gift Card €20

€20,-

Steam Gift Card €20

Steam Gift Card €50

€50,-

Steam Gift Card €50

Uitverkocht
Steam Gift Card €100

€100,-

Steam Gift Card €100

Uitverkocht
Steam logo high res svg

Steam is het grootste en populairste PC platform

Steam biedt als PC platform ontzettend veel mogelijkheden. Het is de grootste digitale game winkel voor PC gamers. Op Steam heb je ongelooflijk veel keuze als het om games gaat: van klassiekers die je gespeeld moet hebben tot de nieuwste releases. Daarnaast heb je er ook een mooi overzicht van alle games die je koopt. Het managen van je game-collectie gaat via Steam heel gemakkelijk. Vanuit één plek kan je de games installeren, voorzien van mods en andere technische zaken. Het platform is ook beschikbaar op verschillende soorten apparaten. Zo kan je Steam installeren en gebruiken op een systeem dat draait op Windows, maar ook MacOS en Linux. Steam heeft ook een eigen handheld console, de SteamDeck. Ook op dit apparaat reguleer je al je game behoeftes via Steam.

Ben je geïnteresseerd in Virtual Reality (VR) games? Dan heb je in de Steam Index ontzettend veel mogelijkheden om je te laten betoveren door deze bijzondere manier van gamen. Dankzij Steam wordt een heel ecosysteem verbonden binnen de PC gaming community.

Naast games kopen, is er nog meer te vinden en te doen op Steam. Er is een ontzettend grote PC community te vinden. Via het forum vind je er makkelijk vrienden om samen games mee te spelen en erover te praten. Je leest er reviews van games (alvorens je deze koopt) of over ander nieuws binnen de gaming industrie. Er is ook nog de Steam Workshop, daar vind je mods voor je favoriete games zodat je deze op een andere manier kunt ervaren. Vind je het leuk om over de schouder mee te kijken met andere gamers? Bij Broadcasts kan je terecht om livestreams te bekijken en te praten met andere kijkers. Voor in game items is er ook nog de Steam Market. Hier kan je terecht om digitale items te kopen of verkopen. Dit gaat via de Steam Wallet wat je met Steam tegoed aanvult.

Vul je Steam Wallet

Om verschillende games en overige items te kopen moet je wel genoeg geld in je Steam Wallet hebben. Een Steam cadeaukaart koop je eenvoudig bij KaartDirect. Na aanschaf wissel je de code in op je Steam-account. Op deze manier hoef je dus geen bank-of creditcard gegevens te koppelen voor tegoed in je Steam Wallet. Het tegoed verloopt niet en hoeft niet in een keer uitgegeven te worden. Met deze makkelijke manier heb je snel tegoed in je Steam Wallet staan en ben je altijd voorbereid op mooie gamedeals. De Steam cadeaukaart is ook leuk om aan een PC gamer cadeau te geven. Met zoveel games die beschikbaar zijn op Steam is er altijd wel iets leuks uit te kiezen. Met een Steam gift card kan het haast niet fout gaan.

Koop Steam gift cards bij KaartDirect

Een Steam gift card kopen doe je bij KaartDirect. Wij bieden verschillende Steam cards aan met een waarde van € 10 tot € 100. Je hebt ruime keuze uit verschillende bedragen: wij bieden ook Steam cards ter waarde van 20 en 50 euro aan. Wil je een groter bedragen hebben? Dan heb je ook de optie om een Steam gift card te kopen van 100 euro. Een Steam card koop je snel, eenvoudig en veilig met je favoriete betaalmethode. Zodra wij de betaling hebben ontvangen krijg je op je scherm de Steam gift card code te zien. Voor de zekerheid sturen wij de code ook naar het opgegeven mailadres. Na ontvangst kan je de Steam cadeaukaart meteen op je Steam-account inwisselen en gebruiken.

 

Gerelateerde artikelen:

Games in de aanbieding tijdens de Steam Summer Sale!

Alles over Steam