Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Geen servicekosten

Nintendo

Nintendo cadeaukaart kopen? Direct geleverd

Wil je graag content kopen in de Nintendo eShop? Dit heb heb je zo gedaan met een Nintendo eShop tegoedkaart. Om het maximale uit je Nintendo Switch te halen hebben we ook Nintendo Switch Online abonnementen zodat je kunt genieten van competitieve en coöperatieve onlinegaming, NES-games en nog veel meer!

Onze Nintendo cadeaukaarten

Nintendo eShop code €15

€15,-

Nintendo eShop code €15

Nintendo eShop code €25

€25,-

Nintendo eShop code €25

Nintendo eShop code €50

€50,-

Nintendo eShop code €50

Onze Nintendo abonnementen

Nintendo Switch Online Abonnement - 3 maanden

€7,99

Nintendo Switch Online Abonnement - 3 maanden

Nintendo Switch Online Abonnement - 12 maanden

€19,99

Nintendo Switch Online Abonnement - 12 maanden

Pokemon Sword/Shield - Expansion Pass

€29,99

Pokemon Sword/Shield - Expansion Pass

Wil je jouw Nintendo eShop tegoed aanvullen? Hier op KaartDirect.nl kun je gelijk en snel jouw gewenste tegoed bestellen. Ook kun je hier jouw Nintendo Switch online abonnement afsluiten, zodat je met je vrienden online kunt gamen. Geniet nog meer van wat Nintendo je te bieden heeft en bestel hier jouw tegoed.

Nintendo eShop tegoed

Vul je Nintendo eShop tegoed aan met een Nintendo eShop Card. Deze kaart is in drie varianten verkrijgbaar en werkt op een prepaid manier. Na betaling ontvang je een code per e-mail die je in de Nintendo eShop kunt inlossen. Daarmee word je portemonnee aangevuld en kun je aankopen in de Nintendo eShop doen.

Het opwaarderen van je Nintendo eShop tegoed was nog nooit zo makkelijk. De code ontvang je ook direct na betaling, zodat je gelijk de aankoop kunt doen die je wilt. In de Nintendo eShop kun je volledige games, uitbreidingen, seizoenspassen, abonnementen en meer aanschaffen, er is keuze genoeg.

Ook is het mogelijk om met je Nintendo eShop portemonnee games te kopen voor de Nintendo WiiU en Nintendo 3DS. De digitale games kun je na betaling downloaden naar het platform om ze gelijk te spelen. Het inlossen van de ontvangen Nintendo eShop tegoedcode is zeer gemakkelijk en hier kun je terecht voor instructies.

Vul je Nintendo eShop tegoed aan met een Nintendo eShop Card die je snel en makkelijk bij KaartDirect kunt bestellen.

 

Nintendo Switch Online

Wil je de nieuwste Nintendo Switch games online spelen? Dan heb je een Nintendo Switch Online abonnement nodig. Een lidmaatschap tegen een schappelijke prijs waarmee je alle games tegen en met je vrienden kunt spelen. Een Nintendo Switch Online abonnement komt met meer dan alleen dat, je kunt ook gebruikmaken van allerlei andere voordelen.

Als lid op Nintendo Switch Online krijg je toegang tot een bibliotheek aan klassieke NES en Super NES-games. De historie van Nintendo is rijk aan allerlei nostalgische games en die kun je nu opnieuw spelen via de Nintendo Switch. Dat via het Nintendo Switch Online abonnement. Ook krijg je als extra een smartphone app, waarmee je online kunt chatten met je vrienden.

Abonnees genieten daarnaast nog van exclusieve aanbiedingen en het is mogelijk om savedata in de cloud op te slaan. Hierdoor raak je nooit meer je opgeslagen data kwijt. Ook erg handig voor als je een nieuwe Nintendo Switch gaat gebruiken. Je kunt je opslagdata downloaden en verder gaan op het punt waar je was gebleven.

Een Nintendo Switch Online abonnement is verkrijgbaar in drie varianten. Een kwartaalabonnement, een jaarabonnement en een familielidmaatschap. Het familielidmaatschap is ook voor een jaar, maar dan voor de hele familie. Heb je meerdere Nintendo Switch consoles in huis en wil je met z’n allen online kunnen gamen? Dan is het familieabonnement de juiste keuze.

Op het familieabonnement kunnen tot acht Nintendo-accounts gebruikt worden.

© KaartDirect - ontwikkeling door: Qubiqx