Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Rakuten TV

Rakuten TV cadeaukaart kopen? Direct geleverd

Met een druk op de knop van je afstandsbediening activeer je Rakuten TV: het streamingplatform waar je de nieuwste films kunt huren en kopen. Met de Rakuten TV voucher van KaartDirect ontgrendel je een wereld van de beste content, inclusief recente bioscoophits. Perfect voor een onvergetelijke filmavond, zonder de noodzaak om eindeloos door verschillende streamingdiensten te navigeren. Rakuten TV biedt de allernieuwste blockbusters en tijdloze klassiekers. Bestel vandaag nog jouw Rakuten TV voucher en geniet van een geweldige filmavond.

Rakuten TV

Rakuten TV - 1 Film €5,99

€5,99

Rakuten TV - 1 Film €5,99

Wat is Rakuten TV?

Je hebt het vast weleens op je afstandsbediening gespot: een logo van Rakuten TV. Wanneer je hierop klikt, brengt je smart TV je naar een andere afdeling waar je een hoop zenders kunt bekijken: allemaal gratis! Maar Rakuten TV biedt nog veel meer dan extra kanalen om te streamen.

Rakuten TV heeft als bijzondere troef dat je films kunt kopen en huren die nog maar net in de bioscoop zijn verschenen. De dienst zet namelijk binnen 30 tot 90 dagen na bioscooprelease een film beschikbaar voor jou om te bekijken.

De Rakuten TV kaart bij KaartDirect

De Rakuten cadeaukaart maakt het gemakkelijk om snel een film te huren. Met een saldo van 5,99 kun je naar hartelust een film uitkiezen en bekijken, zonder je bankgegevens te hoeven invoeren. Rakuten TV biedt een uitgebreide collectie films tegen zeer aantrekkelijke prijzen: huurfilms zijn al beschikbaar vanaf 2,99 euro! Voor deze gelegenheden is de Rakuten cadeaubon van KaartDirect perfect. Mocht de huurprijs van een film het tegoed van de vouchercode overstijgen, dan wordt je gevraagd het verschil bij te betalen, waarbij je alsnog je bankgegevens dient te gebruiken.

Let op: Met de voucher code kun je geen film kopen. Voor directe aankopen bij Rakuten TV moet je een betaalmethode instellen.

Gebruik voor jezelf of schenk een leuke filmavond

De Rakuten TV gift card is op een simpele manier te bestellen bij KaartDirect. Voeg het toe aan je winkelwagentje en zodra je bestelling gelukt is door middel van je favoriete betaalmethode, sturen wij in een ogenblik de Rakuten TV cadeaubon naar je e-mail. Deze verschijnt na aanschaf meteen op je beeldscherm, zodat je het gelijk kunt gebruiken. Doordat de gift card van Rakuten TV niet gebonden is aan een account of naam, kun je het ook aan een dierbare schenken. Door het mega interessante en recente aanbod van films zal een Rakuten cadeaubon een onvergetelijke filmavond opleveren, gewoon lekker thuis op de bank.