Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Apex Legends Coins

Apex Legends Coins kopen?

Toe aan een nieuwe Legend om mee te spelen, of wil je de Battle Pass voor Apex Legends kopen? Dan zit je goed bij KaartDirect! Apex Coins gebruik je om in-game aankopen te verrichten in Apex Legends. Na aanschaf ontvang je binnen één minuut je unieke code, die je meteen kunt gebruiken. Apex Coins bestel je veilig en snel bij KaartDirect.

Apex Coins - Xbox

1000 Apex legends Coins (Xbox)

€9,99

1000 Apex legends Coins (Xbox)

2150 Apex Legends Coins (Xbox)

€19,99

2150 Apex Legends Coins (Xbox)

4350 Apex legends Coins (Xbox)

€39,99

4350 Apex legends Coins (Xbox)

6700 Apex legends Coins (Xbox)

€59,99

6700 Apex legends Coins (Xbox)

Apex Legends high res logo

Betreed de arena en zorg dat jij dé Apex Legend bent die iedereen vreest! In deze battle royale game heb je de keuze uit verschillende Apex Legends, waarmee je de verschillende arena’s (maps) betreed. Dit doe je solo of met een team, en zodoende maak je de keuze waar je gedropt wilt worden in de arena. Door als laatste over te blijven ben je de winnaar van een match en hebben al jouw tegenstanders hun plek weer ingenomen terug in de lobby. In de game heb je twee soorten currencies waarmee je alles vrijspeelt: Legend Tokens en Apex Coins.

Met Legend Tokens speel je de verschillende Legends, maar dit duurt lang en ondertussen worden er periodiek nieuwe Legends aan de game toegevoegd. Daarom zijn Apex Coins je snelste en beste manier om vele soorten loot te krijgen in de game. Met Apex Coins ontgrendel je direct de Legends die je wilt hebben, maar kan je ook in de Apex Store skins kopen. Niet alleen voor je favoriete Legend, maar ook voor de vele unieke wapens die de game rijk is. Anders koop je een volle lading Apex Packs (lootboxen) waar je verschillende items krijgt: emotes, quips, banners, nieuwe finishing moves en nog veel meer.

Met veel Coins kopen open je dus heel veel Apex Packs. Hier hangt nog een andere groot voordeel aan: hoe meer Apex Packs je opent, hoe groter de kans is op een Heirloom. Een Heirloom is een Legend specifieke set items die hun karakteristieken eens extra benadrukken. Naast het ongelooflijk brede aanbod aan unlockables, heb je elk seizoen ook een Battle Pass. Deze heeft altijd 100 levels en hierin speel je bijzondere skins en items vrij. Via KaartDirect koop je Apex Coins om de Battle Pass aan te schaffen en hoef je dus niet je creditcard te gebruiken in de Microsoft Store.

Wil je dus Coins kopen? Bij KaartDirect gaat dat snel en eenvoudig. Er zijn verschillende keuzes aan Apex Coins beschikbaar: van 1000 Apex Coins (10 Euro) tot 11.500 Apex Coins van 99,99 en alles daartussen in. Heb je eenmaal je keuze gemaakt? Dan reken je dit af en krijg je zo snel als Octane je punten binnen. Na ontvangst van de betaling krijg je de tegoed code op je scherm te zien, en mailen wij dit nog eens extra naar je toe. Nu zit er niks anders op om de ultieme Apex Legend te worden!

Wil je Coins kopen voor de PlayStation of Switch-versie van Apex Legends? Klik dan hier om PlayStation Store tegoed aan te schaffen bij KaartDirect en klik hier voor eShop tegoed.