Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

GTA Shark Cards

GTA Shark Card kopen? Direct geleverd

Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt je leven in GTA Online wel een stuk makkelijker! Aan het sparen voor een nieuwe villa of een luxe jacht? Geen zin (of tijd) om lange missies te volbrengen? De GTA Shark Card is de uitkomst. Met deze financiële injectie van GTA-dollars koop je de mooiste spullen in Grand Theft Auto Online.

Shark Cards - Xbox

Tiger Shark Card (Xbox)

€3,99

Tiger Shark Card (Xbox)

Bull Shark Card (Xbox)

€7,49

Bull Shark Card (Xbox)

Great White Shark Card (Xbox)

€14,99

Great White Shark Card (Xbox)

Whale Shark Card (Xbox)

€37,99

Whale Shark Card (Xbox)

Megalodon Shark Card (Xbox)

€74,99

Megalodon Shark Card (Xbox)

GTA Online

Grand Theft Auto V is een van de meest populaire en best verkochte games aller tijden. GTA 5 is voorzien van een uitgebreid verhaal om alleen te spelen. Zit deze ervaring er eenmaal op? Dan gaat je criminele leven pas echt van start in GTA Online. In deze modus creëer jij je eigen personage en begint je loopbaan om de rijkste schurk van Los Santos te worden. Het belangrijkste middel om jezelf naar de top te werken? Geld, en het liefst zo veel mogelijk.

Shark Card: het betaalmiddel in GTA Online

Wil je een nieuw pand of een snelle wagen kopen? Verwacht je dat andere spelers je aan gaan vallen? Bereid je voor met een lading sterke wapens en wees ze te slim af. Geld is alles in GTA Online en je zal er voor moeten werken. Voer alleen, of met medespelers, missies uit om je banksaldo op te hogen. Maar let op, het wordt je niet makkelijk gemaakt. Andere spelers kunnen je het leven ook flink zuur maken.

Met een Shark Card word je criminele carrière in GTA Online een handje geholpen. De Shark Card geeft je namelijk in een keer een smak geld om te besteden in GTA 5 Online. Bij ons kom je ook nog eens snel aan je GTA Dollars. We bieden Shark Cards aan voor de Xbox in bedragen van 200.000 GTA-Dollars tot een Megalodon Shark Card ter waarde van 8.000.000 GTA-Dollars. Na aankoop krijg je de Shark Card code op je scherm te zien en kan de code direct ingewisseld worden. Zo heb je binnen een mum van tijd je luxe jacht en villa gekocht en kan je de centjes gaan tellen.

PlayStation Shark Card kopen

Speel je GTA Online op de PlayStation 4 of PlayStation 5? Bestel dan hier je PlayStation Store tegoed. Nadat het tegoed aan je account is toegevoegd, kan je vanuit de PSN Store een Shark Card bestellen.