Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Met de Rakuten TV app heb je films altijd binnen handbereik

Chris Hofman
Met de Rakuten TV app heb je films altijd binnen handbereik

Ervaar de vrijheid om films te kijken waar en wanneer je wilt met de Rakuten TV app. Of je nu thuis ontspant of onderweg bent, je favoriete films zijn altijd binnen handbereik. Van het herbeleven van geliefde klassiekers tot het huren van de nieuwste blockbusters met een Rakuten TV cadeaukaart Rakuten TV cadeaukaart. Ontdek hoe je altijd en overal van je favoriete films kunt genieten.

Geniet van Rakuten TV op al je apparaten

Rakuten TV is eenvoudig te gebruiken op je televisie. Als het Rakuten logo op jouw afstandsbediening staat, kun je met één druk op de knop een van de vele gratis kanalen streamen of door het brede aanbod van films bladeren. Is deze optie niet beschikbaar? Geen probleem, je kunt de Rakuten TV app eenvoudig downloaden en installeren via het app menu van je smart-tv.

Of je nu thuis ontspant, onderweg bent, of even een momentje voor jezelf hebt tijdens een drukke dag, Rakuten TV is er voor jou. De app is ook beschikbaar op smartphones en tablets, zowel voor Android als iOS. Let op: je kunt direct een Rakuten TV voucher gebruiken om een film te huren via de tv of een webbrowser. Helaas is dit nog niet mogelijk via de app. Maar geen zorgen, hieronder leggen we uit hoe je met een cadeaubon toch je favoriete films kunt huren op een Android-toestel, iPhone of iPad.

Zo huur je een film met je Rakuten TV cadeaukaart

Om te beginnen, bezoek je de website van Rakuten TV. Navigeer bovenin naar 'Inloggen' als je al een account hebt, of naar 'Aanmelden' als je nog geen account hebt. Eenmaal ingelogd, kies je via je browser een film en selecteer je de optie 'Voucher inwisselen'. Voer je vouchercode in, waarna je direct de gehuurde film kunt bekijken; deze wordt ook toegevoegd aan je persoonlijke bibliotheek. Om de film in de app te bekijken, open je de Rakuten TV-app op je mobiele apparaat en log je in met hetzelfde account. Navigeer naar je profiel en ga naar 'Mijn bibliotheek', waar je de gehuurde film zult vinden.

Koop je Rakuten TV voucher code via KaartDirect

Met de Rakuten TV voucher code van KaartDirect kun je vandaag nog je filmcollectie uitbreiden. Of je nu thuis bent of op vakantie, met de Rakuten TV app kun je altijd en overal genieten van je favoriete films. Zodra je een keuze hebt gemaakt, heb je 30 dagen de tijd om de film te starten en vervolgens 48 uur om deze af te kijken. Voeg vandaag nog een nieuwe film toe aan je bibliotheek met KaartDirect!

 

Gerelateerde artikelen:

Rakuten TV - 1 Film €5,99

€5,99

Rakuten TV - 1 Film €5,99