Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Fortnite V-Bucks

V-Bucks kopen? Eenvoudig besteld, direct geleverd

Kan jij geen genoeg krijgen van Fortnite? Koop hier je V-Bucks kaart en haal nog meer plezier uit je favoriete game! Bij KaartDirect vind je een variatie aan verschillende tegoedkaarten die perfect zijn voor elke gelegenheid. Het kopen van V-Bucks gaat veilig en snel: je ontvangt jouw unieke code direct na het afrekenen. Of je nu shopt voor jezelf of een Fortnite speler wilt verrassen; met V-Bucks strijd je in stijl voor de overwinning.

Fortnite V-Bucks

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Fortnite 5.000 V-Bucks

€36,99

Fortnite 5.000 V-Bucks

Fortnite 13.500 V-Bucks

€89,99

Fortnite 13.500 V-Bucks

Logo Fortnite

Fortnite is Forever!

Spring aan boord van de hype bus, het is tijd om te strijden voor de eerste plek in Fortnite! In deze populaire battle royale game neem je het op tegen 99 andere spelers op een eiland dat ieder seizoen aangepast wordt. Je krijgt voortdurend nieuwe content voorgeschoteld, waardoor je niet snel uitgekeken bent op Fornite. Van nieuwe personages om vrij te spelen, tot user created content en zelfs in-game concerten die je samen met de andere spelers kunt beleven. Fortnite zorgt dat je de tijd van je leven hebt!

Fortnite V-Bucks kopen bij KaartDirect

Wat je ook van plan bent in Fortnite, jouw personage staat centraal. Door middel van skins en speciale items heb je de mogelijkheid om jouw personage naar eigen smaak samen te stellen. Zo kun je een stoere superheld zijn zoals Spider-Man of Goku, of kies een personage uit het Fortnite universum. Dit doe je onder andere door de Battle Pass te levelen en beloningen te ontgrendelen. Op deze manier kun je een ware kledingkast vol met items en skins verzamelen om tegenstanders in stijl te verslaan!

Je kunt met V-Bucks ook direct skins en items in de game kopen. In de uitgebreide Item Shop kun je Star Wars skins, unieke Fortnite skins, seizoenscontent en de meest opvallende items aanschaffen. Er is voor ieder wat wils!

Een V-Bucks kaart cadeau geven

Speel je samen met je vrienden Fortnite of kan je iemand die er geen genoeg van kan krijgen? Als er een grote uitdate beschikbaar is, of een nieuw seizoen van start gaat, dan is de V-Bucks gift card het perfecte cadeau. Gebruik onze cadeaumodule om een gepersonaliseerde Fortnite gift card digitaal te versturen. Zet een persoonlijke boodschap op de gift card, zodat je samen vol goede moed op jacht kunt gaan naar die felbegeerde overwinning.

Veel nieuwe content om te ontdekken

In Fortnite zijn twee spelmodi ontzettend populair: de Battle Royale en Zero Build. In Battle Royale is het de bedoeling om solo (of in een team van maximaal 4 spelers) als laatste over te blijven. Bijf je als laatste over? Dan ben jij de winnaar! Dit doe je door je tot de tanden toe te bewapenen en slim gebruik te maken van constructies. Je dient bouwmaterialen te verzamelen waarmee je een constructie op kunt zetten om jezelf te verdedigen tegen andere spelers. Je hebt alle vrijheid om dit naar eigen inzicht vorm te geven, je zult dan ook regelmatig unieke bouwwerken tegenkomen. Wil je meer focus op het knallen? Dan is Zero Build een variant op Battle Royale waarin het bouwen is uitgeschakeld. Alle aandacht ligt op je vaardigheden, zo wordt het een echte survival of the fittest.

Waar kan je V-Bucks kaarten kopen?

Bij KaartDirect bieden we verschillende V-Bucks kaarten aan. Zo beginnen we met 1.000 V-Bucks (8,99 euro) als mooi geschenk voor een verjaardag of speciale gelegenheid (zoals het vieren van een goed rapport). Dit is perfect voor de aanschaf van een Battle Pass, die 950 V-Bucks kost. We verkopen ook Fortnite kaarten ter waarde van 2.800, 5.000 en 13.500 V-Bucks als je meer nodig hebt.

Heb je een tegoedcode in bezit? Deze 16-cijferige code wissel je via Epic Games Store in, hier kies je op welk hoofdplatform je de V-Bucks wilt gebruiken. Wil je de V-Bucks op de Xbox of PlayStation gebruiken? Dan wordt er na het inwisselen van jouw code vanuit Epic Games Store een nieuwe code toegestuurd. Deze kan daarna verzilverd worden op het platform naar keuze. Via jouw hoofdplatform gebruik je de V-Bucks vervolgens voor een Battle Pass of skins/items. Let op: de V-Bucks en Battle Pass zijn enkel beschikbaar op het door jou gekozen hoofdplatform. Alle beloningen die je ontgrendelt zijn ook toegankelijk op secundaire platformen. Zo heb je op elk platform waarop je Fortnite speelt toegang tot jouw collectie skins en items.

Voordelen van een V-Bucks gift card

Met een V-Bucks kaart kan je niet meer uitgeven dan de waarde van de gift card. Je bent niet genoodzaakt bank- of creditcardgegevens te koppelen aan je Fortnite account, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je meer uitgeeft dan de bedoeling is.