Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Crypto Voucher

Crypto Voucher kopen?

Cryptocurrency, je kunt er vandaag de dag niet meer omheen. Steeds meer bedrijven storten zich op de acceptatie van de verschillende vormen als betaalmiddel. Ook focussen ze zich op nieuwe, innovatieve concepten dat middels de blockchaintechnologie gerealiseerd kan worden en ga zo maar door. Gezien dit ook een waarde vertegenwoordigd, is er natuurlijk het cryptogeld en dat kan je nu cadeau doen met de Crypto Voucher, die je hier kunt bestellen.

Crypto Voucher

Crypto Voucher €10

€10,-

Crypto Voucher €10

Crypto Voucher €25

€25,-

Crypto Voucher €25

Crypto Voucher €50

€50,-

Crypto Voucher €50

Crypto Voucher €100

€100,-

Crypto Voucher €100

Crypto Voucher €150

€150,-

Crypto Voucher €150

Crypto Voucher €200

€200,-

Crypto Voucher €200

Crypto Voucher €300

€300,-

Crypto Voucher €300

88 Mobile

Een origineel cadeau met de Crypto Voucher

Cadeaubonnen en kaarten heb je natuurlijk in allerlei soorten en maten. Daarom is er voor elke gelegenheid en iedere persoon wel een geschikte optie te vinden. Maar waar nieuwe concepten ontstaan, ontstaan ook nieuwe cadeaukaarten en de Crypto Voucher is wat dat betreft een zeer modern geschenk.

Dit is een cadeaukaart waarmee je cryptocurrencies kunt kopen. Je kunt deze cadeaukaart bestellen vanaf € 10,- tot een maximum van € 300,- en na ontvangst kun je met die voucher via het platform van Crypto Voucher zelf een bepaalde cryptovaluta aanschaffen. De valuta die zoal beschikbaar zijn voor aankoop met Crypto Voucher, zijn de volgende:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Binance Coin (BNB)
  • USD Coin (USDC)
  • Polygon Matix (MATIC)
  • Solana (SOL)

Je kunt met de Crypto Voucher naargelang de waarde van de tegoedcode een equivalent in crypto aanschaffen. Dit gaat allemaal zeer eenvoudig en snel, maar weet wel dat je moet beschikken over een wallet om de cryptovaluta naar over te schrijven. Dit werkt immers net even wat anders dan een bankrekening.

Meer uitleg over de werking van Crypto Voucher kun je hier vinden. De Crypto Voucher kun je hier bij KaartDirect.nl eenvoudig bestellen. De tegoedcode krijg je na het afrekenen direct toegestuurd en is ook gelijk te gebruiken.

Origineel cadeau

Dit is natuurlijk een leuke manier om tegen een geringe betaling zelf kennis te kunnen maken met cryptovaluta. Ook kun je het natuurlijk gebruiken om cadeau te doen aan een bekende, die er erg veel mee bezig is. In plaats van dat tientje of die vijfentwintig euro die je iemand normaal voor z’n verjaardag cadeau doet, is dit meer toekomstgericht dat zeker gewaardeerd wordt.

Met een viertal keuzes in Crypto Vouchers is er voor elke situatie en voor elke persoon een geschikte optie beschikbaar. Bestel het hier en krijg je Crypto Voucher gelijk geleverd.