Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

GT Mobile

GT Mobile opwaarderen? Bestel hier je prepaid beltegoed

GT Mobile is dé prepaid provider om voordelig internationaal te kunnen bellen. Met aantrekkelijke tarieven proberen ze zich van andere providers te onderscheiden. Met het beltegoed dat je hier bij KaartDirect.nl aanschaft kun je gelijk na opwaarderen bellen, sms’en en internetten. Nog voordeliger uit zijn? Koop met het aangeschafte beltegoed een van de voordeelbundels die GT Mobile aanbiedt en haal zo nog meer uit je prepaid mobiel.

GT Mobile beltegoed

GT Mobile €10

€10,-

GT Mobile €10

Uitverkocht
GT Mobile €20

€20,-

GT Mobile €20

GT Mobile

Voordelig internationaal bellen

Bellen naar het buitenland is tegenwoordig heel gebruikelijk en op het moment dat je beschikt over een abonnement bel je in Europa vanuit je eigen bundel. Een fijne vooruitgang ten opzichte van vroeger, toen je nog fors meer moest betalen. Als het op prepaid bellen aankomt, dan kan internationaal bellen nog steeds een vrij dure aangelegenheid zijn, maar daarin is GT Mobile een prima uitkomst.

Deze telefoonprovider richt zich vooral op voordelig internationaal bellen, waardoor je goedkoper uit bent dan met andere prepaid providers. Gezien internationaal bellen hun uitgangspunt is, mag je op dat vlak scherpe tarieven en interessante aanbiedingen verwachten. In het geval dat je veel internationaal moet bellen en dat op een prepaid basis wil doen, dan is GT Mobile een provider die je daarin erg goed kan helpen.

Voor gebruik in binnen- én buitenland

Internationaal bellen is voor GT Mobile een handelsmerk en dat is zeer voordelig, maar als prepaid provider zijn ze ook scherp geprijsd in nationaal bellen. Zo kost bellen naar vaste lijnen slechts € 0,01 per minuut en als GT Mobile gebruikers onderling bellen, dan is dat zelfs gratis. Wordt er naar andere mobiele providers gebeld, dan hanteert deze provider een tarief van € 0,09 per minuut. Hetzelfde geldt voor sms’jes sturen en uiteraard kun je ook internetten. Hiervoor betaal je € 0,15 per MB.

Daarmee is GT Mobile ook in Nederland een voordelige prepaid provider, maar de echte winst zit hem vooral in internationaal bellen. Daarmee doet GT Mobile zich van andere providers onderscheiden met extra lage tarieven. Deze tarieven variëren echter per land, gezien er van verschillende netwerken gebruik gemaakt wordt. Voor een duidelijk overzicht van wat je per land dient te betalen voor een telefoongesprek, kan je bij dit handige overzicht terecht.

Extra voordeel met bundels

Binnen het kader van prepaid telefonie zijn ook specifieke bundels steeds meer een standaard aan het worden. Bij GT Mobile zijn verschillende aantrekkelijke bundels beschikbaar die je gelijk met je beltegoed kunt afrekenen. De voordeligste bundel kost slechts € 5,- en daarmee kan je 60 minuten bellen in heel Europa of 60 sms’jes versturen. Ook internet erbij? Dan is er de ‘alles-in-een’ bundel van € 10,- die je 150 minuten/sms’jes geeft en 300 MB data.

GT Mobile heeft bundels in verschillende varianten en dat loopt uiteen van alleen data tot alleen bellen en sms, alsook een compleet pakket. Al deze bundels zijn prepaid te gebruiken en betaal je zoals al aangehaald met je beltegoed. Hierdoor zit je nooit met onverwachte rekeningen en op het moment dat je bundel opraakt, krijg je automatisch een berichtje ter kennisgeving. Deze bundels zijn optioneel, maar weet dat je er voordeliger mee uit bent.

Beltegoed bestellen bij KaartDirect.nl

Bij KaartDirect.nl zit je aan het juiste adres voor GT Mobile beltegoed bestellen. Dit beltegoed kun je in twee varianten verkrijgen: € 10,- en € 20,-. Nadat je een keuze gemaakt hebt en de betaling hebt voldaan, dan tonen wij je prepaidcode op het scherm. Ook sturen we je de code per mail toe, zodat je die altijd bij de hand hebt. Deze prepaidcode is voldoende om je beltegoed mee op te waarderen, zodat je weer kunt bellen, sms’en en internetten, alsook een bundel kunt aanschaffen.

Je beltegoed is in de basis onbeperkt geldig, maar een vereiste is wel dat je eens in de zes maanden opwaardeert, anders zal het tegoed bevroren worden.

Om je aangeschafte beltegoed op te waarderen, dien je naar het gratis nummer 1244 te bellen. Nadien volgt er een keuzemenu en hierin kies je de optie tot opwaarderen. Daar voer je dan de verkregen opwaardeercode in en op die manier word je beltegoed aangevuld. Dit nieuwe beltegoed is natuurlijk direct te gebruiken.

Overstappen naar GT Mobile

Indien je nog niet beschikt over een GT Mobile simkaart, dan kun je die geheel kosteloos aanvragen. Dat doe je hier. GT Mobile zal je gratis een simkaart toesturen, dus je zit niet met extra kosten voor de aansluiting of activatie. Dit maakt een instap natuurlijk erg gemakkelijk en via KaartDirect.nl bestel je je beltegoed. Hierdoor kun je in no-time gebruikmaken van je GT Mobile simkaart.

KaartDirect.nl levert je beltegoed vrijwel direct na de betaling en dat op een veilige manier. Hierdoor ben je in een mum van tijd klaar en weer bereikbaar. Belangrijker nog: je kunt zelf weer volop bellen, sms’en en internetten! Bestel vandaag nog jouw GT Mobile beltegoed bij KaartDirect.nl en geniet van de voordelen die GT Mobile je brengt.