Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Telesur

Telesur beltegoed online kopen

Beschik je over een Telesur simkaart en wil je altijd kunnen bellen en sms’en? Met het Telesur beltegoed waardeer je jouw prepaid simkaart op een gemakkelijke wijze op. Bel en sms daarmee op een voordelige manier met vrienden en familie in Nederland én Suriname! Telesur is dé provider voor voordelig belverkeer tussen deze landen, profiteer ervan!

Telesur beltegoed

Telesur €10

€10,-

Telesur €10

Telesur €20

€20,-

Telesur €20

Telesur

Voordelig bellen en sms’en

Telesur bestaat al sinds 1945, toen het werd opgericht als ‘Telecommunicatiebedrijf Suriname’. Sinds 1981 heet het Telesur, wat vanzelfsprekend een afkorting van de langere naam is. Als telefoonmaatschappij in Suriname zijn ze al ontzettend lang een toonaangevende partij en sinds 2008 hebben ze hun netwerk naar Nederland uitgebreid. Niet geheel onlogisch, gezien er in Nederland veel mensen wonen met banden naar Suriname, alsook familieleden in het land van herkomst en meer.

Gezien die veel met elkaar communiceren is een voordelige belmanier natuurlijk gewenst en dat is wat Telesur biedt met onder andere zijn prepaid tegoeden. Bij KaartDirect.nl kun je terecht voor een tweetal varianten en dat is beltegoed van € 10,- en beltegoed van € 20,-. Dit kun je heel gemakkelijk en snel opwaarderen en daarmee bel je op een zeer voordelige wijze, maar ook kun je sms’en en internetten. Dit zolang je tegoed hebt. Eenmaal het tegoed op, dan waardeer je dat zo weer op.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Telesur beltegoed dien je te beschikken over een simkaart van deze telefoonprovider. Dit geeft je immers een telefoonnummer en je beltegoed opwaarderen is zeer gemakkelijk. Je kunt kiezen uit € 10,- en € 20,-, die je bij KaartDirect.nl in een mum van tijd besteld hebt. Dit gaat dermate gemakkelijk dat het met een paar stappen is geregeld. Na het maken van een keuze uit beltegoed dien je te betalen, wat via iDeal, creditcard en diverse andere manieren kan.

Zodra je betaling ontvangen is, dan zorgen wij dat je de code voor het beltegoed opwaarderen automatisch te zien krijgt op je scherm. Ook sturen we je de code voor de zekerheid nog even per mail toe, zodat je op elk gewenst moment je beltegoed kunt opwaarderen. Je krijgt de code onmiddellijk na het afronden van de betaling te zien en het enige wat nog resteert is de code gebruiken voor opwaarderen.

Opwaarderen kan op verschillende manieren en Telesur heeft die opties allemaal naast elkaar gezet voor een duidelijk overzicht. Daarvoor kan je op deze webpagina terecht.

Gebruik beltegoed met een tweelandensim

Veel telefoneren met Suriname? Dat kan aardig in de kosten oplopen, maar daarvoor is een voordelige optie beschikbaar. Dit is de zogeheten ‘tweelandensim’, een simkaart die je toelaat om te bellen naar Suriname zonder hoge kosten te maken. Op die manier kun je altijd in contact met vrienden en familie blijven en daarvoor kan je het beltegoed gebruiken dat je bij KaartDirect.nl kunt bestellen.

Als je beschikt over een tweelandensim, dan is de werkwijze verder identiek als bij een reguliere simkaart. Je bestelt het gewenste beltegoed en die kun je opwaarderen op de tweelandensim, waardoor je voordelig naar Suriname kunt bellen en sms’en. Meer daarover, ook hoe je een tweelandensim kunt bemachtigen, kun je op de website van Telesur vinden. Een ideale manier om in contact te blijven zonder al teveel te betalen!

Overal ter wereld opwaarderen

Het opwaarderen van je beltegoed gaat zoals al omschreven op eenvoudige wijze en je kunt overal ter wereld altijd je beltegoed aanvullen. Samen met KaartDirect.nl maakt Telesur je het heel erg gemakkelijk, want een digitaal betaalmiddel is voldoende om het in orde te maken. Je bestelt je tegoed via KaartDirect.nl en de code kun je altijd op eenvoudige wijze gebruiken.

Na het opwaarderen van je beltegoed middels de code die je van KaartDirect.nl ontvangt, zal je prepaid tegoed aangevuld worden naargelang het bestelde bedrag. Hiermee kun je naar hartenlust bellen en sms’en en zodra je bijna door je tegoed heen bent, ontvang je een berichtje. Dit zodat je tijdig nieuw beltegoed kunt aanschaffen en je kan blijven bellen en sms’en.

Belangrijk om te weten is dat als je beltegoed op is, dat je altijd alsnog gebeld kan worden. Alleen zelf bellen of sms’en is niet langer mogelijk. Is dat het geval? Bestel dan snel nieuw tegoed.

Meer beltegoed nodig?

Bij KaartDirect.nl bestel je € 10,- of € 20,- beltegoed, maar als je meer nodig hebt kun je tegoeden ook stapelen. Stel je hebt € 40,- of € 50,- nodig, zodat je enige tijd vooruit kunt, dan kun je meerdere beltegoed codes online bestellen. Die sturen we je allemaal direct na betaling toe. Het opwaarderen werkt telkens hetzelfde en het beltegoedbedrag zal aan het beschikbare tegoed worden toegevoegd, zodat je altijd genoeg tot je beschikking hebt. Ook zit je niet met losse codes die je snel kwijt kunt raken, want je kan alles gelijk opwaarderen. Telesur maakt het je wat dat betreft heel erg gemakkelijk.

Bestel vandaag nog je nieuwe Telesur beltegoed bij KaartDirect.nl!